מה קורה?

מאיר651

New member
מה קורה?

לאחרונה שוב לא מוזכר כלום בחדשות על שיחרור גלעד ושוב יש את התחושה שבדרגים הגבוהים נחים על זרי דפנה, כאילו הורידו הילוך..

היום ב-Ynet, בקול-ישראל, ב-Walla! ובערוץ 2

אלה המקורות מהם שמעתי על מכתב ששלחו אמהות, בהן אמהות שכולות, לבנימין נתניהו, עם בקשה להפגש אתו ועם הפצרה שיחליט מהר, ויבצע את הדרוש להחזרת גלעד שליט הביתה. מה שעורר את התעניינות אנשי-התקשורת (אוי המציצנות הזאת שלנו בקרביים של מי שכואב לו, שאנשי התקשורת מכירים ורצים לתת לה סיפוק), אלה כמה מהשמות של החותמות: רונה רמון, מיקי גולדווסר, אסתר וקסמן... היוזמות (ששמותיהן בסוף הרשימה של החותמות) ידעו לגייס את מי שהתקשורת ואנחנו בעקבותיה נאהב 'להציץ לו'. אבל בלי זה, השם גלעד שליט היה מן הסתם נשכח מלבנו.

יונה1

New member
השם "גלעד" נשכח???

כבר טענתי בעבר שהוא מפורסם ברחבי העולם כמעט כמו ישו הנוצרי. ולגבי האמהות.... שמע אנקדוטה... קבוצת אנשים מ"ארבע אמהות" הפצירה שנים בנתניהו שיקבל אותם לפגישה (לעומת שניים אחרים, שטענו שצריך רק להפגין מולו ולא לשבת ל"פגישות"). הגיע יום הפגישה. כל צוותי התקשורת המתינו מחוץ לחדר הישיבות. נערכה פגישה, נאמר בה מה שנאמר. ברגע שבו יצאה הקבוצה מן הלשכה, נכנסה פנימה קבוצה (שעוזרי נתניהו מן הסתם הקימו "יש מאין" יום קודם לכן) - של הורי חיילים והורים שכולים שמתנגדים לנסיגה מלבנון. וככה נתניהו קיבל בעזרת "ארבע אמהות" אייטם תקשורתי של "בעד ונגד" ויצא נשכר מאותה פגישה! מעניין אותי מאד, אם כאשר יפגוש את קבוצת רונה רמון ושות', הוא יחזור על התרגיל המבריק הזה. אבל חוצמזה.... לי יש הרגשה שנתניהו מתכוון להחזיר את גלעד. ההרגשה הזו לא קשורה כהוא זה לפעילות שכן או לא נעשית. גם לא לעובדה ששמו של גלעד כן או לא מופיע בתקשורת. הוא יחזיר אותו למרות אביבה ונועם, ולמרות שמשון ליבמן וכל צבא החברים ופרשיו. יתכן שאני תמימה. ימים יגידו.

יונה1

New member
הם באמת זריזים

22:03 אתר הארץ כ-30 משפחות שכולות פנו לרה``מ בדרישה לא לשחרר מתכנני פיגועים במסגרת עסקת חילופי שבויים, זאת בעקבות פניית אימהות שכולות אתמול בקריאה לשחרור גלעד שליט (ג`קי חורי)

המתוק26

New member
יחזיר אותו גם בגלל צבא החברים ופרשיו,וגם בגלל

נועם ואביבה,וגם בגלל המיילים הרבים שהוא מקבל, כול אלה מהווים את הקש שישבור את גבו של הגמל (ביבי)

יונה1

New member
מתוק 26

אם יחזיר, יעשה זאת מתוך שיקוליו הפוליטיים הקרים בלבד (או לך תדע...אולי אפילו המוסריים, כמו שאני עדיין נוטה בתמימותי להאמין), אבל ממש לא בגלל, או בזכות כל רעשי הרקע שקיימים היום. יחד עם זאת, אני לא מתכוונת להתווכח בעתיד עם מליוני הפרשנים שיכתבו שזה קרה בזכות הפעילות הנמרצת של "המשפחה האצילה" וגדודי פעיליה.

למעלה