מה קורה?

מה קורה?

מה שלומכן? אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? איזה שיר מתנגן לכן בראש? למה אתן מחכות? מה מתחשק לכן שיקרה? אפה אתן רוצות להיות עכשיו? מה הדבר הכי מעצבן? מסר לאומה? או לפחות לפרום רונה

(והדבר העיקרי שמעסיק אותי כרגע

הוא עוגת השוקולד המדהימה שאני אוכלת.
)

משמשת דוגמה אישית

מה שלומכן? אין תלונות אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? למה מבטלים לי שיעורים? ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? כרגע כלום איזה שיר מתנגן לכן בראש? מנגינת טקס האוסקר למה אתן מחכות? לעתיד מה מתחשק לכן שיקרה? משהו טוב אפה אתן רוצות להיות עכשיו? אני במקום דווקא סבבה מה הדבר הכי מעצבן? אנשים לפעמיים מעצבנים מסר לאומה? שאתן וחרות משהו אתן מוותרות על משהו אחר

יאללה

מה שלומכן? קצת שיכורה האמת... אז יותר טוב ממה שהייתי בכל השבוע האחרון! :) אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? הו... זה מסווג ביותר ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? התעלמות מלימודים בעיקר איזה שיר מתנגן לכן בראש? ברגע זה ממש? הנה, פשוט כי זה אחד השירים היותר אדירים שאי פעם נכתבו. למה אתן מחכות? לניסים. ופיות. מה מתחשק לכן שיקרה? להבין הרצאות. זה יכול מאוד להועיל לי, ואם מעבירים את השאלון הזה הלאה לאלוהי השקר כלשהו אז בבקשה, תתייחסו לשאלה זו ברצינות המגיעה לה. אפה אתן רוצות להיות עכשיו? במיטה, ישנה - ונחשו מה, אני גם אגשים משאלה זו מה הדבר הכי מעצבן? 9 שעות רצופות ב5 בניינים שונים בלי הפסקות ב-כ-ל-ל.... מסר לאומה? או לפחות לפרום רונה - "צריך להיות שיכור תמיד. בזה מסתכם הכל: זו השאלה היחידה. כדי לא לחוש את משא הזמן הנורא הרוצץ את כתפיכם ומכריע אתכם עד עפר, צריך שתשתכרו בלי הרף. אבל ממה? מיין, משירה, ממוסר: כרצונכם. אבל השתכרו. ואם ביום מן הימים, על מעלות של ארמון, על עשב ירוק של שוחה, בבדידות הדרכם הקודרת, תתעוררו ושכרונכם מתמעט כבר או פג, שאלו את הרוח, את הגל, את הכוכב, את הציפור, את השעון - את כל החומק, את כל הגונח, את כל הסובב, השר, המדבר - שאלו אותו מה השעה: והרוח, הגל, הכוכב, הציפור, השעון ישיבו לכם: `זו השעה להשתכר!" כדי לא להיות עבדי-זמן מעונים, השתכרו! השתכרו בלי הפסק! מיין, משירה או ממוסר, כטוב בעיניכם" (השתכרו/ שארל בודלר - בתרגום דורי מנור כמובן)

הדר 0

New member
שלא תגידו שמתעלמים מכן ../images/Emo46.gif

מה שלומכן? בסדר אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? הבית... ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? איך אני מגיעה מחר לעבודה?.. איזה שיר מתנגן לכן בראש? וודסטוק- ג'וני מיטשל למה אתן מחכות? אני כבר לא יודעת... אולי לביאת המשיח מה מתחשק לכן שיקרה? שאושר יציף את העולם אפה אתן רוצות להיות עכשיו? נחשו מה הדבר הכי מעצבן? או-הא.... מסר לאומה? אני צריכה לחשוב על העניין.... או לפחות לפרום רונה

אור עולה בבוקר

מה שלומכן? טוב, תודה אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? מועד ב' שאמור להיות לי באמצע אפריל. אומנם רחוק אבל עדיין מטריד. ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? שטויות אחרות
איזה שיר מתנגן לכן בראש? שום שיר. למה אתן מחכות? לעתיד מה מתחשק לכן שיקרה? שאני אפתח את המקרר ואגלה שיש בפנים עוגת גבינה. אפה אתן רוצות להיות עכשיו? במקום רגוע שאין בו דרישות ואין בו סף מינימום אליו צריך להגיע. חופש, אבל אמיתי וארוך. מה הדבר הכי מעצבן? באופן כללי או ספציפי כרגע? אחד הדברים המרגיזים הם לזכור שצריך לעשות משהו ("אני צריכה לזכור לשים את הכבל של הלפטופ בתיק") אבל לדחות אותם למועד מאוחר יותר ("טוב, אחרי המקלחת אני אשים אותו"), ואז לגלות אחרי זמן קצר שהם פשוט נשכחו ("יופי, הבאתי רק את הלפטופ"
) מסר לאומה? הכל לטובה.

groishir

New member
כן

מה שלומכן? סבבה אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? הפרוייקט באנגלית שסופסוף אחרי מאמץ אדיר סיימתי. ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? איך בדיוק אני הולכת להדפיס את הדף שלא יצא טוב בפרוייקט, כשאין לי מדפסת... מממ. מאתגר איזה שיר מתנגן לכן בראש? השיר הזה של אפרת גוש, ממחר דף חדש. למה אתן מחכות? הגעתי למסקנה שאין מה לחכות לדברים, צריך לפעול כדי שהם יבואו מה מתחשק לכן שיקרה? הו אפה אתן רוצות להיות עכשיו? איפה שאני עכשיו :) מה הדבר הכי מעצבן? לחץ של אנשים. ללכת ברחוב ולראות איך אנשים רצים.. להספיק.. כמה שיותר מהר.. אסור לפספס.. מסר לאומה? המוכר נעליים בנמל תל אביב מפגר :)

למעלה