מה קורה???

LOvE U14

New member
אחלה...

מאיפה את..? יש לך מסנג'ר??? ואת מי מעיפים או שהעיפו..??!!

justin love

New member
אני פה הכל טוב

קוראים לי ספיר יש לי איסי 143399333 ומסנג'ר [email protected] אני ממעלות חור בצפון... ולא העיפו ...אל תדאגי.. נ.ב. אל תפתחי בקשה הודעות חדשות כי אנשים פה מתעצבנים מזה תגיבי להודעה שכבר לא בשימוש...

טוב אז

אני יוסיף אותכם ונדבר...
(ואם יש לכם תמונות או אתרים של ג'סטין תשלחו לי.. תודה..
)

NarihS

New member
וואי בנות אני חייבת עזרה דחוף

אז ככה דבר ראשון: למישהי יש פה את הראיון שג'סטין עשה ב- the fridge? ושנית כל, אני צריכה תמונה של ג'סטין שאין לי מושג איפה למצוא אותה אז אני אתאר לכם אותה ובתקווה שתבינו על מה אני מדברת ושתשימו את התמונה. אז בתמונה הוא כזה נשען על קיר, יש לו חולצה כחולה, או תכלת קצרה עם שרוולים, עם שיער קצר, זה היה בתקופת הפרידה שלו עם בריטני כי שמו את התמונה הזאת בכתבה על הפרידה, וזה היה ממש בהתחלה נדמה לי לפני האלבום שלו, אז ברקע יש רקע של עיר או משהו כזה, טוב אז אם מישהו יש לה רעיון מזה התמונה שבבקשה תשים אותה!!!, בתודה מראש, שירן.

NarihS

New member
כן זה זה, זה בערך מה שהתכוונתי

יש עוד תמונות מהסידרה הזאת לא? כלומר עוד תמונות דומות לזאת לא? כי אני גם זוכרת עוד תמונה שהוא יושב ונשען על הקיר ודווקא יש לו פרצוף רציני כזה, והוא נראה בדיוק כמו התמונה ששמת, רק בצורה שונה... טוב אז אם אתן יודעות, אז אני אודה לכן, מצטערת על הטרחה.. :)

NarihS

New member
justin love את בכלל לא בכיוון הנכון

אבל זה בסדר, מצאתי כבר את התמונה, זה נמצא בראש 1 בעיתון של ולנטינס דיי עם בריטני בשער, אז יש שם את התמונה הזאת, פשוט חברה שלי הביאה לי היום משהו על בריטני ומאחורה היה את התמונה הזאת של ג'סטין שחיפשתי, אבל תודה על הכל, אתן אחלה..

NarihS

New member
סבבה, הא דרך אגב רציתי כבר איזה

מיליון שנה להגיד לך שאני מזה אהבתי את החתימה שלך, מאוד יפה!.

למעלה