מה קו פו רה קו?

q w e r t y

New member
מה קו פו רה קו?

תגידו לי, מישהו מוכן להסביר לי על מה אתם מדברים? אני קורא ולא מאמין. בטח יש הסבר. בטוח. זה לא יכול להיות שכל כך הרבה אנשים השתגעו, ועוד יש להם אינטרנט. ועוד תפוז נתן להם פורום. בטוח זה משהו מאד עמוק שאני לא יודע עליו. אנא, בבקשה, הסבירו.

תלוי בהגדרה למטורפים

אנחנו ניפגשים למשך שלושה ימיים מעמידים פנים שאנחנו חיים בעולם אחר ושאנחנו אנשים אחרים, כאן (בפורום) אנחנו קובעים איך העולם שמשותף הדמיוני שלנו ניראה ומי כול אחד מאיתנו בעולם הזה. כמו מחזה ענקי בלי תסריט וגבולות מעבר לגבול הדמיון ושיתוף הפעולה ביננו השחקנים. אם אתה מחפש אפשרות להיות יצירתי,להיתנסות בדברים שבחיים האמתיים כניראה לא יהיה לך היזדמנות להיתנסות בהם,ואולי גם לילמוד משהוא על עצמך בדרך אתה מזומן להיצתרף אלינו. אני מציע שתישרוץ בפורום קצת ואז תירה אם זה מתאים לך.

q w e r t y

New member
אוקיי. עוד שאלה.

יש פה כל מיני מושגים כאלה, כאילו מתוך ספרי אבירים ודרקונים וכאלה. מאיפה אתם ממציאים את כל הדמויות והענינים? נראה כאילו זה איזה תורה כזו שכולכם קראתם באיזה מקום. במפגשים האלה יש מלחמות וכאלה?

גם וגם וגם וגם!

חלק בא מהספרות, חלק הם פרי-עטם של השחקנים, חלק פרי עטם של מפיקי-המשחקים השונים. אני מזמין אותך להיכנס לקישורים (בשורה האפורה למעלה), לבקר במאמרים (גם בשורה האפורה)

5נדב

New member
New Blood

יש מאמר נחמד שאושר כתב כאן. זה מאמור די משועשע, אז אל תיקח אותו יותר מידי ברצינות, אבל הוא יכול לתת לך רעיון כללי על בעיות הנפש שלנו. בפורום הזה אנחנו מדברים על משחקי תפקידים חיים. ההגדרה של משחקי תפקידים (חיים או לא חיים) היא דבר מסובך משל עצמו, ואושר מנסה לדרבן אנשים למלכודת של הגדרתו. משחקי תפקידים חיים זה לקחת את משחק התפקידים השולחני עוד צעד קדימה ולממש אותו במציאות. אנחנו לוקחים תלבושות, מאות אנשים והרבה עבודה ומקימים כמיטב יכולתנו את העולמות שאנחנו רוצים לשחק בהם. ואז, במשך כמה ימים של משחק, אנחנו משחקים בהם. אני מקווה שעזרתי במשהו, אל תהסס להמשיך לשאול, בעיות הנפש שלנו הופכות אותנו גם לאדיבים (חוץ מהסכיזופרניה).

נסיון שני: מה הם משחקי תפקידים?

אנא, שרשרו לכאן את ההגדרה שלכם למשחקי תפקידים.

למעלה