מה קיבלתם החודש....

green lantern

New member
מה קיבלתם החודש....

היריד נגמר וכך גם החודש... אז מה קיבלתם החודש? אחרי הפסקת החשמל השייתה לי בבית אני יספר לכם: green lantern 42 (הדפסה חוזרת) vext 5 titans 6 gust staring green lantern impulse 69 gust staring green lantern(פרומו לcircle of fire) 66 impulse green lantern 1 (הדפסה חוזרת קניתי 2 מי שמועניין לקנות) green lantern i,mosaic 11 14 green lantern mosaic (מבעלה של גירי) green lantern our worlsd at war WildC.a.t.s adventars (חצי מהאותיות מחוסות תחת גופה של וודו אז אני לא ממש יכול קרוא את השם המלא) 4 legnds of the dc univers jla 1 of 2 green lantern vs. aliens 4 of 4 green lantern vs. alins 1 of 4 ואת wizard של החודש והחודש יש גם בונוס מיוחד ... קניתי גם בובת טרנספורמרס

ויאגרה

New member
אז ככה...

הייתי ביריד של עולם הקומיקס וקניתי 11 חוברות (עלה רק 133 ש"ח...לא יקר בכלל) - 8 של קפטן מארוול (ממש מצחיק וגם מצוייר טוב) ועוד 3 של אקס פורס החדש (זה שהרבה אנשים התנגדו לו...עדיין לא הספקתי לקרוא). חוץ מזה, קיבלתי חוברת אחת של איירון מן (מס´ 51), חוברת של הבלאק פנת´ר (מס´ 40 או 41...לא זוכר בדיוק), חוברת של האוורד דה דאק של חברת מקס, שהיא חברת בת של מארוול (מס´ 2...חוברת מאוד מצחיקה למבוגרים). חוץ מזה, קיבלתי חוברת של דדפול (מס´ 61, נידמה לי...דדפול יהפוך בקרוב, ד"א,לאייג´נט אקס, ואני אראה אם אני נישאר עם זה). לא קיבלתי אוונג´רס החודש. אני מחכה לחוברות של קפטן מארוול ואקס פורס, בנוסף לדברים הרגילים שאני מקבל, ומחכה לקפטן אמריקה החדש (שהציורים שלו ניראים ממש טוב).

למעלה