מה קלטה מצלמת הכנסת?!

סנגי

New member
ראיתי מסקנה../images/Emo121.gif

הדמות הסתובבה דקות שלמות ונעה בצורה מודעת מה שגם שחיישני הגדר הרגישים התריעו על חדירה של גורם. הרבנים אומרים שזו נשמה רוח רפאים. אך זה יכול להיות גם יצור תבונתי מתקדם מבחינה טכנולוגית לא יכולת הסוואה כמו דני דין. ללא ספק צילום מעולה שיכנס לזאנר העולמי של נתפס במצלמה גם האמינות שזה שייך לכנסת ישראל ולמצלמות בטחון. מעניין תוך כמה זמן זה יגיע לחובבי הרוחות העלומיים ברשת.

דניאלה66

New member
לסנגי ../images/Emo62.gif

ציטוט ממה שכתבת "הדמות הסתובבה דקות שלמות ונעה בצורה מודעת" איך בדיוק הגעת למסקנה הזה ? בכתבה לא מצויין זאת ואין את הסרטון המלא רק תמונה (מטושטשת כרגיל...) זה יכול להיות חתיכת קרטון , שקית נייר.....

DeniDen

New member
לסנגי

אופ נו כבר תכתוב כמו בנאדם. איזה מעצבן זה איך שאתה כותב בלי קשר לעולם!@@!! סליחה

סנגי

New member
צוטטו את קצין הביטחון בתקשורת

האיש בטחון מצוטט שסיפר שראה את הדמות באופן ויזואלי על מסך המוניטור במשך דקות אחדות. ציטוט לא שלי חפשו בערוץ 10 אצל רפי רשף. זה יכול להיות גם לייזר צהלי או משהו אחר העניין שאם מסתכלים טוב רואים שהשקף נע קדימה אחורה ולצדדים. צריך קצת שכל אפילו של אכבר לבצע את הפעולות האלו אם כל הכבוד לאינטלגנצייה של ניילון שמצליחה לעבור ברשת ללא חסימה. לפחות אני מצחיק אותך בתגובות ללא קשר שלי יחסית לנער רמת הקוגנטיביות שלך גבוה
לי כנראה יש שלב נסיגה מה לעשות.

חפY

New member
כרגע צפיתי בקטע הוידאו בחדשות ערוץ1

בקטע נראה הגוף/רוח בהחלט בתזוזה ברורה. אורך הקטע היה מספר שניות. מוזר...

Majestic12

New member
מעניין מאד - אבל...

1. הדמות הפעילה את האזעקה, אך לא ידוע כמה זמן הייתה שם, ולא כתוב בשום מקום שהיתה תנועה מודעת. - למעשה - אף אחד לא ראה כלום כשבאו לשם. 2. עם כל הכבוד לרבנים - אני מוותר על חוות דעתם בנושא. 3. הכנסת אכן מכילה חוצנים, אך כל 120 החוצנים שם, אינם שייכים לסוג התבוני. 4. מאחר וכנראה שלא מדובר בשקית נייר, והאזעקה הופעלה, אני איני יכול שלא לחשוב שמדובר בברק כדורי. ברקים כאלו הם אנרגטיים מאד ועשויים לחולל שדה מגנטי חזק מספיק, כדי להפעיל חיישן תנועה. לסיכום - כנראה לא תתברר התעלומה, אבל לא הייתי מקשר זאת לעבמי"ם וחוצנים. לא נראה לי שלעבמ"ים יש מה לחפש מאחורי הגדרות בכנסת.

Gilliana

New member
ע נ ק !!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפשרות נוספת ואחרונה היא שמדובר בגשוש כלשהו.

scriewy

New member
ברק כדורי זו תופעה פי אלף יותר

נדירה מתצפית עב'ם. וברק כדורי לא עומד במקום. כל הקטע שהוא בתנועה מטורפת ולא במשך אפילו שניות ברדיוס של 5 מטר. ומדיווחים משנות 1800 כשכדור ברק נכנס דרך החלון לאיזה מדען או דמות ממשלתית (לא זוכר כבר) והכדור הסתובב אצלו בחדר ואז יצא דרך החלון, אז אם המודעות המינימלית שלהם לחוצנים באותה עת לא היתי מהמר שזה הכן היה ברק כדורי. וגם הברק הכדורי שראיתי בתוכנית פעם שנתפס על מצלמה, נע ללא הרף וסתם בעקלתון, וגם עליו קשה להגיד בדיוק האם זה כדור פלזמה או משו אחר. שם זה היה מוצג ככדור פלזמה ע'י 1 שטוען שכל התופעות והתצפיות של עב'מים הם בעצם כדורי פלזמה.

גם לי לא נראה שזה ברק כדורי:

ראיתי פעם תכנית בטלוויזיה על התופעה הזאת, אנשים שהיו עדים לזה, ומתברר שברק כדורי יכול לעשות נזק רציני אם הוא פוגע במשהו... אשה אחת סיפרה שברק כדורי נכנס לה לבית ויצא מהדלת האחורית ואז היא שמעה בום, והתברר שהברק נעצר ע"י קיר לא לפני שהוא עשה בו חור.... אם זה אכן היה ברק כדורי הוא היה צריך להיעצר באיזה שהוא שלב אם ע"י הסורגים או עצים או משהו אחר וברק כדורי מכיל את אותה האנרגייה לפעמים כמו ברק רגיל, ולא נגרם שום נזק לסביבה של הכנסת... גם הסיכוי שדווקא בכנסת מכל מקום אחר בארץ יהיו עדים לתופעה הנדירה הזו ועוד פעם ראשונה בישראל הוא נדיר... אין לי מושג מה זה היה אבל אם זה היה גשוש חוצני או רוח רפאים, או ישות אינטליגנטית אחרת, אני בטוחה שעוד נשמע עליה בעתיד...

חפY

New member
../images/Emo97.gif מעניין מאוד

אצלנו, בכנסת. מעניין מה יש לחוצנים או לרוחות רפאים לחפש בכנסת?
אבל בואו נהיה רציניים- עושה רושם שמדובר בגוף ממשי, אבל אני לא מומחה.

destar

New member
הכנסת אכן מכילה חוצנים, אך כל 120

אינם שייכים לסוג התבוני..... ג---ד--ו-ל הרגתה אותי מצחוק עכשיו (-:

DJ Psykick

New member
איך אני מוצא את הווידאו הזה?

חיפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא את הקטע הזה יש למישהו מושג אם זה קיים ברשת? זה קיים ב YOU TUBE IT או באתר אחר דומה?? אשמח אם תעזרו לי למצוא את הווידאו הזה תודה

למעלה