היישר מהמשלוח החודשי:
Batman #22- התקדמות בעלילה של Zero Year, אבל עם דגש מסויים על היחסים בין אלפרד לברוס. היה שם קטע ממש חזק ביניהם. אחרי זה היה גם המפגש הראשון של ברוס ואדוארד ניגמה, שגם היה מעניין... אם נדרג את החוברת?
Batman Anuual #2- סיפור מנקודת מבט אחרת על התרחשות מסויימת בארקהאם אסיילום. מאוד אנושי, בצורה די מפתיעה. קצת פחות אהבתי את האמנות, אבל היא די התאימה לאווירה של הסיפור אז זה פחות הפריע לי. ציון-
Flash #22- הסיפור עם הריברס-פלאש מתקדם לאיטו, וככה גם הקשר בין בארי לאייריס נהיה יותר חזק. מעניין אותי לראות לאן הדברים יובילו בקטע הזה. מה שעוד מעניין, זה לראות איך ייכנס פרופסור אלייאס להמשך הסיפור (אם בכלל). וכמובן, אמנו תשל מנאפול זה משהו שתמיד מעלה אצלי את ההנאה מחוברת. ציון
Flash Annual #2- הפגישה הראשונה בין האל ג'ורדן לבארי אלן! זו הייתה פשוט חוברת משעשעת וזורמת, וזו בדיוק הייתה המטרה שלה. נהניתי מכל דף, פשוט ככה. והאומנות של Sami Basri הייתה פשוט מעולה! ציון-
וגם, התחלתי את האוגדן השישי של Y: The Last Man.
קראתי פרק אחד בנתיים, וזה עדיין שומר על רמה טובה. היחסים בין הדמויות רק נהיים יותר ויותר מורכבים, מה שגורם לכל הסיפור להיות הרבה יותר אנושי ומסקרן. (לאלו שקראו- האוגדן מתחיל בסיפור girl on girl).
אין לי עדיין ציון לתת לאוגדן, פשוט כי אני ממש בהתחלה שלו. כשאני אסיים אני אדרג.