מה קראתם השבוע 1

DARKSEID

New member
מה קראתם השבוע 1

יותר מאוחר אני אכתוב את מה שקראתי (אני בלימודים). אל תשכחו לשים ציונים מ1-5 או

לא חייב להיות קומיקס שיצא לאחרונה.

mulon1984

New member
Batgirl\Robin: Year One

עדיין בתהליכים.
החלק של רובין היה מדהים,
אני בתחילת החלק של בטגירל.
אז בינתיים אין ציון כולל,
אבל רובין בהחלט מקבל

DARKSEID

New member
בדקתי... האמן הוא מרקוס מרטין הנפלא

חשבתי שזה סקוט מקדאוול (אמן שאני ממש לא אוהב), כי הוא עבד עם דיקסון על נייטווינג שיצא אחרי רובין: שנה 1

mulon1984

New member
זה פשוט סיפור מרגש

מאוד קל להתחבר לדמויות,
וסוף סוף הבנתי מה כולם אוהבים בדיק גרייסון.

Guid

New member
זהו, עשית לי חשק.

גרייסון הוא אחד הדמויות האהובות עליי בקומיקס.
נייטווינג הוא הסיבה שהתחלתי לקרוא קומיקס בתכל'ס...
מזמן שמתי לעצמי מטרה לקרוא את Year One של רובין, אבל שכחתי מזה לגמרי...
ועכשיו אני רוצה לקרוא את זה, הגיע הזמן.
תודה, מולי.

mulon1984

New member
בכיף, עיוני

גם הסיפור של ברברה לא רע בכלל. קניתי בגלל בטגירל בכלל... בקיצור, אוגדן מעולה. מומלץ.

DDN

New member
גם אני התחלתי אותו

ואכן, החלק של רובין מעולה!

Gul the Great

New member
האוגדן השמיני של Invincible

My Favorite Martian
כותב: רוברט קירמן
צייר: ריאן אוטלי

אני מתקדם לי לאיטי בסדרה הזאת ונהנה מכל רגע (הקריאה מהירה, פשוט ההפסקות בין אוגדן לאוגדן ארוכות). אין משהו מיוחד לציין בנוגע לאוגדן הזה שהיה או לא היה באוגדנים הקודמים. העלילה מפתיעה, רעננה, קלילה וכיפית בכולם (בינתיים). הסיבה היחידה שזה לא מקבל חמישה כוכבים, היא כי אני שומר את הדירוג הזה לדברים שנוגעים בי יותר אינטלקטואלית/רגשית. זה לגמרי מומלץ בחום.

DARKSEID

New member
בהחלט אוגדן מצוין. אני באוגדן 13 הבעיה שלי

עם invincible, אני שונא את העובדה שאני לא יודע אם זה ייגמר מתישהו. קירקמן כבר אמר שהוא לא מתכנן סיום לסדרה הזו ומצדו שתמשך עד שהוא יהיה בן 80.
STORIES NEED TO END PEOPLEֱ! (וולקינג דד ופייבלס אני מסתכל גם אליכם)

Guid

New member
היישר מהמשלוח החודשי:

Batman #22- התקדמות בעלילה של Zero Year, אבל עם דגש מסויים על היחסים בין אלפרד לברוס. היה שם קטע ממש חזק ביניהם. אחרי זה היה גם המפגש הראשון של ברוס ואדוארד ניגמה, שגם היה מעניין... אם נדרג את החוברת?

Batman Anuual #2- סיפור מנקודת מבט אחרת על התרחשות מסויימת בארקהאם אסיילום. מאוד אנושי, בצורה די מפתיעה. קצת פחות אהבתי את האמנות, אבל היא די התאימה לאווירה של הסיפור אז זה פחות הפריע לי. ציון-

Flash #22- הסיפור עם הריברס-פלאש מתקדם לאיטו, וככה גם הקשר בין בארי לאייריס נהיה יותר חזק. מעניין אותי לראות לאן הדברים יובילו בקטע הזה. מה שעוד מעניין, זה לראות איך ייכנס פרופסור אלייאס להמשך הסיפור (אם בכלל). וכמובן, אמנו תשל מנאפול זה משהו שתמיד מעלה אצלי את ההנאה מחוברת. ציון

Flash Annual #2- הפגישה הראשונה בין האל ג'ורדן לבארי אלן! זו הייתה פשוט חוברת משעשעת וזורמת, וזו בדיוק הייתה המטרה שלה. נהניתי מכל דף, פשוט ככה. והאומנות של Sami Basri הייתה פשוט מעולה! ציון-

וגם, התחלתי את האוגדן השישי של Y: The Last Man.
קראתי פרק אחד בנתיים, וזה עדיין שומר על רמה טובה. היחסים בין הדמויות רק נהיים יותר ויותר מורכבים, מה שגורם לכל הסיפור להיות הרבה יותר אנושי ומסקרן. (לאלו שקראו- האוגדן מתחיל בסיפור girl on girl).
אין לי עדיין ציון לתת לאוגדן, פשוט כי אני ממש בהתחלה שלו. כשאני אסיים אני אדרג.

Guid

New member
הממ,

לגלות לך סוד?
לא קראתי את Year One.
ניסיתי, באמת שניסיתי. האומנות פשוט שברה אותי. היה לי קשה מדי להמשיך.
אני יודע שזה סיפור שנחשב כפרה קדושה בקרב מעריצי באטמן, אבל אני פשוט לא רואה את עצמי קורא אותו.

DDN

New member
Avengers Volume 5

הTP של סדרת האוונג'רס. לדעתי זה האוגדן האחרון של בנדיס. הבא צריך להיות של היקמן.
מתחיל בANNUAL של אוונג'רס וניו אוונג'רס בהם סיימון ויליאמס מתחרפן

DARKSEID

New member
DMZ ו Fury MAX: My War Gone By

DMZ vol 6-7
1/2 - רק 3.5 לסדרה שצפיתי ממנה ליותר. הסיפור טוב אבל חסרון בולט, ולדעתי חסרון בכל יצירה של בריאן ווד,הדמויות ממש לא סימפטיות. אני באמצע הסיפור ואני עדיין לא מרגיש אף אהדה לאף אחת מהדמויות, מקסימום רחמים לדמויות המסכנות ביותר. לכל מי שחושב להתחיל את הסדרה הזו, חכו קצת, אולי אמכור את כל האוגדנים (יש לי את כולם).

Fury MAX: My War Gone By vol 1
- אני חושב שמאז הסוף של ה BOYS לא קראתי סיפור גל גארת' אניס, יותר מדי זמן, ושוב he delivers. סיפור מצוין על מלחמה כמו שאפשר לצפות מאניס. הסיפור מספר על המלחמות של קובה ומלחמת indochina וכל מה שקרה מאחורי הקלעים. אמנות מצוינת של פארלוב. אני כבר מצפה בקוצר רוח לאוגדן השני שם פיורי נפגש עם פרנק קסטל (בזמן מלחמת וייטנאם) וברקודה.

the line 1

New member
מי צייר את השער

היי
האם תוכל לאמר לי מי הצייר שצייר את השער של האיפיניטי?

למעלה