מה קראתם השבוע?

shacharx5

New member
יצא

לי לקרוא רק את טאלון 5 שקניתי בפעם האחרונה שהייתי בתל אביב
וגם קצת פרוויז של טרינטי וור

אגב FOREVER EVIL מתחיל אחרי הגיליונות של ליגות הצדק שרשום שמה שהרשעים ניצחו?

DARKSEID

New member
DMZ vol 8-9 + What If? Secret Wars #1

DMZ vol 8-9
- אחרי החלטה קטסטרופלית של הדמות הראשית ועוד אירוע גדול בעולם של הסיפור נוצר מין reset בסיפור שמחזיר אותנו לנקודת ההתחלה של הסיפור. אני מתחיל שוב לסמפט את הדמות הראשית (מאטי רות') וגם הדמויות האחרות הן more likable, מאשר באוגדנים הקודמים.

What If? Secret Wars #1
/5 - http://www.comicvine.com/what-if-secret-wars-1-what-ifdoctor-doom-kept-the-/4000-149482/
פעם שלישית שאני קורא את הסיפור הזה והוא רק משתבח עם הזמן. ב20 ומשהו עמודים הסופר מצליח לתפוס לחלוטין את כל המהות של דוקטור דום. דוקטור דום שומר את הכוחות של ה beyonder ובעצם משתלט לחלוטין על יקום מארוול כשבסצנה הסופית הוא נלחם נגד ה celestials. הסיפור גם נגמר באופן פנטסטי ויש הזדהות עם הדמות הראשית אפילו שהוא נבל
(היית חייב
)

Guid

New member
היה לי הרבה זמן בחג,

אז השלמתי את חוברות 22 של סופרבוי, טאלון, אקשן קומיקס ואקוואמן, ובנוסף גם את חוברת 12 של Avengers Arena ואת חוברות 15-16 של Avengers.
מה שאומר שסיימתי את כל החוברות של יולי, ומחכה למשלוח של אוגוסט שאמור להגיע ממש בקרוב.

וגם קראתי בפעם השנייה את Red Son!
זה פשוט סיפור פנטסטי שכתוב בצורה מעולה, עם דמויות אמינות, ואחלה התרחשויות.
הזכרתי לעצמי למה התלהבתי ממנו בקריאה הראשונה, ואחרי הקריאה השנייה שלו אני מעריך אותו הרבה יותר!
למי שעדיין לא קרא- מומלץ בטירוף.

מה קורא

חזרתי למלחמת האזרחים, וזה עדיין ענק. יש לי את כל החוברות והחוברות המשתלבות כך שיש לי המון חומר קריאה וזה מפיל אותי כל פעם מחדש. אי אפשר להאמין איך אפשר לספר את אותו סיפור כל כך הרבה פעמים מזוויות שונות ותתי עלילה שונות ושעדיין ישאר מדהים כל פעם מחדש. מומלץ לכל

shacharx5

New member
דווקא

בזמן האחרון קצת ירד לי החשק מטאלון בגלל שאני אהבתי את המאייר של האוגדן האחרון (והוא כנראה לא יחזור)
אבל לגבי AVEGERS ARENA העלילה נהיית יותר ברורה בהמשך? כי קצת הלכתי לאיבוד

Guid

New member
האמת?

את שניהם הורדתי מהרשימה שלי. החל מהמשלוח הבא אני כבר לא אקבל אותן...
את טאלון הורדתי פשוט כי זה נהיה משעמם, והאומנות הגרועה ממש לא מוסיפה לחוויה (כן, האמן של ההתחלה היה ממש טוב אבל אחרי שהוא עזב זה נהיה נורא),
ואת 'אוונג'רס-ארינה' הורדתי כי רוב הזמן זה היה סביר, לא יותר. לגבי העלילה שלו, אם אתה מדבר על ההרגשה של ההתפזרות שיש שם אז כן, זה משתפר בהמשך. איפה הפסקת?

תכלס אני מתכנן להמשיך את AA, פשוט באוגדנים. זה סיפור עם פוטנציאל שאני לא רוצה לפספס, פשוט הבנתי שאני איהנה יותר כשאני אקבל אותו במרוכז.

shacharx5

New member
כן

בטח הם שמו את האומן הזה ואת השם של סקוט סניידר כדי לתת לקומיקס בוסט שאנשים יתעניינו בו
אולי הכותב יותר עסוק שעכשיו הוא גם כותב את רד הוד
אבל באוונג'רס אנרה פרשתי באיזה 7 למרות שהבנתי בגיליון 8 או 9 הם מדברים על ארקייד יותר

אגב שווה לי לנסות טייטלים שהיו בתחרות של אייזנר?

Guid

New member
זה לא אמור להפיע לכותב,

יש עוד כאלו שכותבים מספר סדרות במקביל (עד לא מזמן- ג'ף ג'ונס, שהשבוע גם הודיע שהוא פורש מאקוואמן)...
פשוט לדעתי הנקודת פתיחה של טאלון הייתה צריכה להיות יותר מדוייקת ולכוון גבוהה יותר.
לגבי אוונג'רס-ארינה, היה גיליון שמתייחס לארקייד, כן. אני חושב שזה גיליון 7, האמת, לפי העטיפה שלו...

לגבי אייזנר, לא ניסיתי שום כותר שזכה לבנתיים, אז אני לא יודע להגיד

shacharx5

New member
האא

דווקא ניסיתי את הגיליון הראשון של אקווהמן ומאוד אהבתי
וגם ראיתי שיש את אותו מאייר להרבה זמן שזה דבר שלא ראיתי אותו הרבה בריבוט (חוץ מבאטמן, אבל זה באטמן)

ודווקא רציתי לנסות את באטוומן אבל קצת מוזר לי שהיא לא לוקחת חלק בקרוסאוברים של משפחת העטלף (כאילו מילא ב NIGHT OF THE OWELS אבל למה היא לא הייתה ב"DEATH OF THE FAMILY" באטווינג הבנתי שהוא נמצא באפריקה או

Guid

New member
האומנות באקוואמן מאוד עקבית.

זה היה Ivan reis עד הארק השלישי, ואחר כך paul pelletier לקח את המושכות ולמזלנו האומנות שלו מאוד זהה לאומנות של רייס והוא מצליח לשמור על המראה המיוחד של הכותר הזה.
זה די נדיר שהאומנות נשארת באותו קו גם כשהאומנים משתנים.

באטוומן באה בקטע קצת אחר מזה של שאר חברי משפחת העטלף, ממה ששמתי לב, וכנראה בגלל זה היא לא תמיד מקושרת לשאר החבורה.
זה לפחות מה שהתרשמתי ממנו כשקראתי את האוגדן Elegy, שבא לפני הריבוט. הוא היה מאוד שונה מהסגנון של באטמן\נייטווינג\באטגירל וכו'...

spidey 82

New member
The Walking Dead: This Sorrowful Life

אין הרבה מה לכתוב עליו. ידעתי מה מתרחש עוד לפני כן כשחשפתי את עצמי לספוילרים. לזכותו של קירקמן (נדיר שאגיד זאת, אז כדאי לשמר את הרגע) הוא משתמש באלימות באופן יצירתי כפי שמעולם לא נראה בעיבוד של AMC, עד כמה שהוא מעורב בהפקה.

כרגע קורא את Fables: The Great Fables Crossover. באוגדן הקודם, The Dark Ages, הרגשתי ירידת עניין למרות איום חדש וגדול ומוות של דמות מאוד אהובה, גם עליי, זאת בעקבות אירועי האוגדן שקדם לו War and Pieces הכה גרנדיוזי ונפלא. למרות שלא קראתי את Jack of Fables מאז האוגדן הראשון והייתי צריך להתעדכן עם הליטרלס והדמויות החדשות, בינתיים אני נהנה. תמיד טוב לראות את סנואו וביגבי במוקד העניינים וקווין ת'ורן הוא נבל מעניין.

DARKSEID

New member
שווה להמשיך עם FABELS? הפסקתי באוגדן 8

הסיפור הזה הולך להסתיים מתישהו?

spidey 82

New member
אני לא בטוח אם אתה מתכוון

לעימות עם האמפרור והמולדת הישנה, אבל אם כן - אתה קרוב לשיא של היריבות הזו. וחבל לפספס את אוגדן 10 המקסים. כאמור, אחרי ה-
* (11) הרגשתי ירידת עניין, אבל בנוכחי (13) מצאתי אותו מחדש.

חוץ מזה, איך פרשת דווקא ב-8, עם אחד מסיפורי האהבה הכי גדולים בקומיקס שהגיע אל הסוף-אבל-לא-באמת-סוף הטוב?

* מלחמה

DARKSEID

New member
after vol 8 i felt like i know what is gonna

happen in the story.

the main characters got married, the main villain was going to be defeated. i felt that the story needs to end at some point after that, instead the writer just keeps prolonging the story, and he doesn't plan on finishing it any time soon. also i got 8 trades for the price of 4 so unless i can find a good bargain for the remaining trades I'm probably not gonna read them any time soon.

morashty

New member
בהחלט.

אוגדנים 9-10-11 סוגרים נפלא את הסיפור הראשי, ולמעשה אפשר להפסיק שם. כל מה שקורה אחר כך הוא מעין "מערכה שנייה", שהיא לטעמי הרבה פחות מוצלחת.

yoavhi1994

New member
Fabes....

אתה באמת נהנה מהקרוסאובר?!
זה האוגדן שהדליק לי את הנורה האדומה לגבי הסדרה הזאת.
כמובן שזה לא ממש מפריע לי להמשיך לקרוא אותה, רק שעכשיו זה כבר לא בקטע של יצירת מופת/סדרת איכות, אלא יותר טראש/גילטי פלאז'ר...
בעיקר אני מחכה שהיא תחזור לגדולה.

למרות שאי-אפשר להכחיש שלווילנגהם עדיין נשארו כמה ראיונות מקוריים ויצירתיים, ושהסדרה ממשיכה לבדר(ובכל הנוגע לז'אנר הפנטזיה היא בטוח עדיין בטופ).

mulon1984

New member
Young Avengers החדש

אני עדיין באוגדן הראשון.
נהנה מכל רגע :)

למעלה