מה קראתם השבוע?

DARKSEID

New member
מה קראתם השבוע?

לא קראתי את AVENGERS: ENDLESS WAR TIME אבל חבר מהעבודה שלי אמר לי שזה קומיקס טוב. עוד מישהו קרא את זה?

DARKSEID

New member
SEX #1-#4 by Joe Casey שלושה כוכבים

סדרה מאוד מוזרה. אני בחוברת מספר 5 ועדיין אין לי ממש מושג מה אני אמור למצוא מושך בסיפור הזה. העלילה מתמקדת במעין כפיל באטמן שחוזר לעיר שלו אחרי הפסקה של כמה חודשים. כשהוא חוזר הוא מכריז (בעקבות הבטחה לאיזה אישה זקנה על ערש המוות) שהוא יתמקד בשיפור החיים האישיים שלו והתמקדות בעסק שלו, תוך זניחת החיים שלו כגיבור.
יש הרגשה מאוד ווצ'מנית בסדרה הזו, קייסי משחק המון על הדינמיקה של סקס בחייו של הגיבור הראשי - אימפוטנט שלא מצליח להעמיד את זה אפילו כשיש מופע לסבי מול הפנים שלו, אבל כשהוא חושב על המרדפים שלו עם קאטוומן...
(הכי קרוב לקופסת טישו
)
הבעיה הגדולה בקומיקס הזה הוא שהוא מרגיש כמו FOREPLAY נצחי או בקיצור הוא משעמם. הרעיון מעניין ומקורי הדיאלוג טוב האמנות גם השתפרה כל חוברת, אבל זה נראה בכאילו לקייסי אכפת יותר לבנות את העולם שלו מאשר להגיע לאיזה אירוע מעניין באמת.
כמו שניתן להבין משם הכותר, יש המון עירום נשי וגברי וגם מצבי סקס, ככה שמי שזה לא נוח לו שלא יקרא.

סיכום: אני הולך להישאר על הכותר הזה לפחות עד חוברת מספר 8. קייסי עדיין כותב דיאלוג מצוין, האמנות טובה והסיפור הזה עם מעט יותר אקשן ופאקינג פוינט יכול להיות טוב מאוד. 3 כוכבים

ראיון עם קייסי על SEX:
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=43162

spidey 82

New member
כרגע קורא את The Comic Book History of Comics

של פרד ואן לנטה וראיין דאנלבי, שמאגד את שש גיליונות Comic Book Comics שלהם. ההיסטוריה של תעשיית הקומיקס בסטריפים קלילים ומשעשעים, החל מייסודו של המדיום בסוף המאה ה-19. את הההיסטוריה אני כבר מכיר, אבל יש בספר הרבה פרטים וסיפורים משלימים שמסייעים להבין את התמונה הגדולה (והקטנה) באופן נהיר יותר. אם לא מתאפשר לכם לשבת לשיחה עם עופר ברנשטיין או להקשיב להרצאה שלו באחד הפסטיבלים, זו גרסת הספר.

yonathan7

New member
מה שקראתי

batman 24 - ממש אהבתי רק חבל לי שהיא לא מסיימת את zero year אלא פותחת חלק חדש בו
forever evil 2 - ממש נחמד מצפה לראות איך זה יתפתח
doomsday 1 - חוברת נחמדה ציפתי ליותר הרס
teen titan vol 1 - סיפור טוב רק שחבל שיש סוף פתוח

Guid

New member
Zero Year לא ייסתיים בקרוב,

יש לנו עוד בערך חצי שנה עם הסיפור הזה.
אני דווקא נהנה ממנו, האמת.

yonathan7

New member
האמת שגם אני

גם אני נהנה מהZERO YEAR אבל אני חושב שצריך יותר לעבור עכשיו לforever evil או אפילו סתם לסיפור חדש למרות שאיך שסיימו את 24 מסקרן מאוד

ערמה של FCBD של שנה שעברה.

סוף סוף הגעתי אליהם.
יש לי מין הרגל כזה להזמין במיוחד את כ-ל החוברות שיוצאות ביום הזה, לא משנה כמה ביזאריות או בלתי מוכרות ההוצאות לאור (ולשלם כמובן).
לא יודע אם מישהו מכם נחשף לחוברת ה'סיפורי טינקרבל' של דיסני. אבל אני מוכרח להגיד שהסיפור B שלהם, על ילדה שהולכת לבית ספר לעיצוב אופנה הוא אחד הסיפורים הכי סקסיסטיים, שוביניסטיים, בלתי חינוכיים ובלתי מוסריים שקראתי אי פעם מימי (וקראתי המון!), וזה עוד בלי לדבר על האומנות הכאילו 'פלאשית' עם סל שיידינג גרוע, אנטומיה בלתי עקבית ובניית פאנלים שמזכירה את חוברות וונדר-וומן הראשונות (מה שלעולם ייחשב עלבון צורב על ידי כל מי שמבין משהו בנושא).

הסיפור טין טייטנס/באטמן (פליפ לאותה חוברת) גם היו מזעזעים.
החוברת של אווטאר לעומת זאת גרמה לי להתעניין בכותר הראשי שהיא שיווקה. מה שאומר הצלחה, כי בכוונתי לברר אם יצא TPB לדבר הזה או אם הוא עדיין רץ ולהשיג אותו. בעיקר מצא חן בעיני שקרלוס אזקרה סוף סוף הצליח להשתחרר מהקפאון שאפף את הדמויות שלו, וסוף סוף יש שם קצת דינאמיות ברישום.

למעלה