מה קראתם השבוע

DARKSEID

New member
מה קראתם השבוע

מישהו קרא את לזרוס? שמעתי שזה מקבל אחלה ביקורות, גם בCNV המליצו עליו בחום.

Guid

New member
לא הרבה, האמת.

2 חוברות מהמשלוח של ספטמבר-
Reverse Falsh #1 ואת- The Rogues #1.
שתיהן, כמובן, שייכות לחודש הנבלים.
הסיפור של הריברס פלאש היה טוב, אבל החוברת של הרוגס הייתה פשוט מעולה. מההתחלה אהבתי את חבורת הנבלים בעלי המצפון האלה, אבל אחרי החוברת הזו אני ממש מרגיש סימפתיה כלפיהם.
עשה לי חשק להתחיל לקרוא את Forever Evil: Rogues Rebellion, שהתחילה החודש...

ולא ממש קומיקס אבל הכי כן- סיימתי היום אתBatman: Arkham Origins. את העלילה, כמובן, כי למשחק יש עוד הרבה מאוד תוכן להציע.
משחק מעולה. אחרי המשחקים הקודמים, לא ציפיתי מאוריג'נס להציג סיפור טוב, אבל הוא הפתיע אותי בטירוף!
אני עדיין לא נתקלתי בג'וקר כל כך טוב כמו שיש במשחקים האלו, ובמשחק הספציפי הזה הוא היה פשוט א-ד-י-ר!

amitais

New member
Woman Rebel: The Margaret Sanger Story

Woman Rebel: The Margaret Sanger Story של פיטר באג, היוצר של הייט.
אני באמצע. מצד אחד, העבודה הכי מעניינת שלו מזה הרבה זמן. מצד שני, כל החלק הראשון הוא קטעי סצינות קצרות מידי מהביוגרפיה של סאנגר, לא ממש מייצר דרמה. מקווה שהחלק השני יהיה פחות תקצירי.

מנסה להתפנות לחלק הרביעי של סוויט טות'

אבל פעם ראשונה אחרי שנים שספר לא קומיקס תפס אותי ברמות שבשנים האחרונות רק קומיקס תפס אותי. החלק הכי מופרע שזה אפילו ספר קריאה אלא ספר עיון.

אני ממשיך עם ה FCBD של שנה שעברה

קראתי ערמה של חרא נוראי שאני אפילו לא רוצה להזכיר שמות כי זה מעליב. אבל, Strawberry Shortcake היה דווקא די מוצלח. כנ"ל My Little Pony. מסתבר שהריבוט החדש של הכותר הזה הוא די 'מבוגר' ורציני. ממש לא החומר של תוכנית הילדים של האסברו משנות ה-80.
ה FCBD של אוואטר שנה שעברה היה מוצלח. אבל נראה לי שכבר כתבתי עליו בסיבוב הקודם. לא?

DARKSEID

New member
hard boiled+WE3+man of steel the movie

hard boiled - לא כך כך הבנתי מה הסיפור פה והאם בכלל יש סיפור. נראה לי כמו קומיקס שרק נועד להראות את היכולות המדהימות של האמן
Geof Darrow (אולי האמן המקורי של "איפה וולדו"). 2.5 כוכבים

WE3 - קניתי את ה delux edition וכמו בפעם הקודמת מאוד נהניתי. אני אוהב ספרים שגורמים לי לדמוע. תוסיפו לזה שהכלבה שלי נפתרה לפני חצי שנה גרמה לחוויה של הספר להפוך יותר עוצמתית בשבילי מהפעם הקודמת. האמנות של קוויטלי נראית עוד יותר טובה על הגרסה הגדולה יותר של הספר. 5 כוכבים

superman: man of steel - חמישה כוכבים... זה לא נותן לכם את הסמכות החוקית לאשפז אותי נכון?

עכשיו ברצינות, הוא לא היה נוראי כמו שעשו אותו היו לו רגעים טובים שנעשו טוב. הבעיה שלו זה יותר מדי רגעי WTF כאלה שבאו החל מהעולם של קריפטון (מה הקטע של הדרקון הזה? למה העולם שלהם נראה ככה? למה הם שאבו מהעולם שלהם אנרגיה אם הים יכולים לקחת אותה מהשמש?), עד לאבא שלו (אני אמור להאמין שהוא יגיד כזה דבר לקלארק?) ועוד כל מיני דברים מעצבנים של דמויות נוספות והעלילה בסרט. דברים טובים בסרט, הרבה מהאקשן היה טוב (גם אם הוא היה יותר מדי הרסני) ועוד כמה רגעים שנעשו טוב (המוות של ג'ונתן קנט, למשל) עשו את הסרט לבסדר מספיק.
הבעיה הגדולה ביותר של הסרט הזה, כמו DKR, שהוא לא תופס אותך. כמה רגעים טובים כמה רגעים משעממים וכמה רגעים גרועים, הרבה פעמים במהלך הצפייה ראיתי משחק כדורסל או קראתי איזו כתבה תוך כדי שהסרט ממשיך לנגן. מזל שלא ראיתי את זה בקולנוע. 2.5 כוכבים

פייבלס IV

סוף סוף אחרי התחלה מאכזבת פייבלס שהפיל אותי מהרגליים. הצטרפו דמויות חדשות ומלהיבות ממש, היו טוויסטים מפתיעים בעלילה, הציורים מרהיבים והסוף פתוח, לא יכולתי לבקש יותר מפייבלס. באמת הכי מוצלח עד עכשיו והוא באמת יותר בוגר ואפל כמו שאמרו שהפייבלסים הבאים יהיו.

למעלה