hard boiled+WE3+man of steel the movie
hard boiled - לא כך כך הבנתי מה הסיפור פה והאם בכלל יש סיפור. נראה לי כמו קומיקס שרק נועד להראות את היכולות המדהימות של האמן
Geof Darrow (אולי האמן המקורי של "איפה וולדו"). 2.5 כוכבים
WE3 - קניתי את ה delux edition וכמו בפעם הקודמת מאוד נהניתי. אני אוהב ספרים שגורמים לי לדמוע. תוסיפו לזה שהכלבה שלי נפתרה לפני חצי שנה גרמה לחוויה של הספר להפוך יותר עוצמתית בשבילי מהפעם הקודמת. האמנות של קוויטלי נראית עוד יותר טובה על הגרסה הגדולה יותר של הספר. 5 כוכבים
superman: man of steel - חמישה כוכבים... זה לא נותן לכם את הסמכות החוקית לאשפז אותי נכון?
עכשיו ברצינות, הוא לא היה נוראי כמו שעשו אותו היו לו רגעים טובים שנעשו טוב. הבעיה שלו זה יותר מדי רגעי WTF כאלה שבאו החל מהעולם של קריפטון (מה הקטע של הדרקון הזה? למה העולם שלהם נראה ככה? למה הם שאבו מהעולם שלהם אנרגיה אם הים יכולים לקחת אותה מהשמש?), עד לאבא שלו (אני אמור להאמין שהוא יגיד כזה דבר לקלארק?) ועוד כל מיני דברים מעצבנים של דמויות נוספות והעלילה בסרט. דברים טובים בסרט, הרבה מהאקשן היה טוב (גם אם הוא היה יותר מדי הרסני) ועוד כמה רגעים שנעשו טוב (המוות של ג'ונתן קנט, למשל) עשו את הסרט לבסדר מספיק.
הבעיה הגדולה ביותר של הסרט הזה, כמו DKR, שהוא לא תופס אותך. כמה רגעים טובים כמה רגעים משעממים וכמה רגעים גרועים, הרבה פעמים במהלך הצפייה ראיתי משחק כדורסל או קראתי איזו כתבה תוך כדי שהסרט ממשיך לנגן. מזל שלא ראיתי את זה בקולנוע. 2.5 כוכבים