מה קראתם השבוע?

DARKSEID

New member
כרגע אני קורא את ווצ'מן עוד פעם

קריאה רביעית שלי וזה עדיין סיפור מצוין. בדיוק סיימתי את הפרק הרביעי, הפרק האהוב עליי, שמספר על דוקטור מנהטן. פשוט כיף.

יש לי עוד כל כך הרבה קומיקס לקרוא, אבל אין לי זמן

אתמול בערב קראתי FCBD מאוד מוצלח

אני חושב שאני הולך לקנות את ה-GN שהסיפור נלקח ממנו
LAW OF THE DESERT BORN - עיבוד קומיקס של סיפור קצר של לואיס ל'אמור - אחד מכותבי ה'מערב הפרוע' האוטנטיים והפוריים ביותר.
אומנות מעולה, תכנון פאנלים מרהיב ובלי כל החרטא של מערבונים מודרניים עם אנשי זאב, זומבים ושטויות PC.

Gul the Great

New member
האוגדן השני של Saga

זה ממשיך באותו טון של האוגדן הראשון שמאוד אהבתי.
האומנות של סטייפלס ממשיכה באותו חוזק והיא מרהיבה, נקייה ולא חוסכת בפרטים.
האוגדן הראשון שהכיר לנו את כל הדמויות היה פשוט מטורף. כל פעם שחשבתי שהנה, אנחנו מתייצבים על העלילה הציגו לנו עוד אלמנט מהיקום הזה שלא צפיתי מראש. האוגדן השני עשה את זה באופן פחות, שמעט אכזב אותי. עדיין היו דברים חדשים, אבל הם לא שינו את המצב של הדמויות באופן מהותי, אלא הוסיפו עוד מיני הרפתקה לאלנה, למרקו ולהייזל.
עדיין היה מצוין וכיפי.

מה קראתי

שני אוגדנים של פייבלס בשבוע אחד, את ארבע ואת חמש ברצף וזה היה רעיון נהדר. כל מי שאמר שפייבלס מגיע לעצמו במספר ארבע ומעלה לא יכל לדייק יותר. הקרב, ההתפתחות של העלילה, הכל, הסדרה פשוט נהיית טובה בכרכים האלו ווילניגהם יודע למשוך את העלילה יפה בין הכרכים בלי להמאיס אותה מדי. כעת אחזור קצת לכייבל אנד דדפול הכה מאכזב משם להמשך של הסדרה של ג'ף למייר ויאללה ברבאק לפייבלס שש שבתקווה לא יאכזב אותי. לגבי סאגה הראשון כל כך אכזב אותי שכבר לא טרחתי על הבאים.

furret

New member
New Mutants #38-#40

הסיפור הכי טוב של ה-new mutants שקראתי. מאגנטו, חברי ה-new mutants, ה-hellions, האבנג'רס, אמה פרוסט - כולם מוצגים בצורה מאוד אמינה וריאליסטית, כל אחד עם המניעים שלו. אמה פרוסט מתחילה להראות סימנים של שינוי לכיוון של חמלה, אבל היא עדיין מניפוליטיבית, ולשם שינוי המניפולציות שלה הגיוניות.

spidey 82

New member
Sex Lovers #1

מזמן לא קראתי קומיקס של מאט פרקשן ובשעתו מאסתי בו בגלל Uncanny X-Men. רק אחרי הקריאה גיליתי שזו אמורה להיות קומדיית-פשע, אבל לא היה ממש דגש על הומור (אולם מספיק בדיחות משעשעות). הגיליון הראשון "בוזבז" על סיפור המקור של סוזי וההיכרות שלה עם ג'ון, שותפה לפשע וליכולת נדירה. והרבה סצינות ודיבורים על מין, בהתאם לשם. החלטתי לעשות מנוי לסדרה.

ד"א, הגיליון סיפק (no pun intended) לי את השורה הכי טובה שקראתי\שמעתי השנה: "John... is your dick glowing?"

Rat Queens #1
רק התחלתי לקרוא את הסדרה החדשה הזו מצוות יוצרים שאני לא מכיר, בעקבות המלצה בקומיקאזה. אע"פ שלא צפיתי בסרט Bitch Slap, בינתיים נראה כמו שילוב של הסרט עם Skullkickers ו-Skyrim. צחקתי כבר באחד העמודים הראשונים, אז זה סימן טוב.

spidey 82

New member
עכשיו שמתי לב שכתבתי סקס לאברס

במקום קרימינלס... זה מה שקורה כשמתקרבים לגיל 50.

spidey 82

New member
שכחתי את Yesterday's Tomorrows

אסופת סיפורים עתידניים קצרים שצייר ראיין יוז. שני הסיפורים הראשונים הסתיימו באופן לא ברור. הסיפור השלישי הוא טייק של גרנט מוריסון על גיבור החלל הבריטי דן דייר, ועד כה הוא המוצלח ביותר; דייר המזדקן באנגליה אפלה ומדכאת תחת שלטון אכזר (נכתב בסוף שנות ה-80, אז קשה לא לנחש מי היווה... ארר, היוותה השראה למוריסון).

DARKSEID

New member
אני חושב שקראתי את דן דייר
לסוף

דייר שם איזו פצצה והרעים מתים, נכון?

למעלה