מה קרה אתמול בהיכל התהילה? קיראו :

מיק101

New member
לואיזה

אבי ביטר התנהג לא יפה (בלשון המעטה) היו לו התבטאויות לא ראויות ולא מאתמול מה ששאבי קרא להם, בין השאר, נאמר שביטר הוזהר לא פעם אחת וזאת לאחר שחברים התלוננו עליו...(את זה שמעתי אתמול מפיו של אבי עצמו) לא נראה לי שההפקה מפחדת מאיומים של הטיפוס הזה, שאיומים הם מנת חלקו ביום-יום אבי עבר בהחלט!!!! על כללי התנהגות וההפקה עשתה מה שהיה צריך לעשות... מזכיר לי את איומיו של יגאל על ההפקה, לאחר שהודח נו באמת.....

לואיזה7

New member
למיק, אכן ביטר הגדיש את הסאה ופגע בכמה אנשים

וזאת אכן סיבה מספקת להוציא אותו מן התכנית. יכול להיות בהחלט שאתמול הוא פגע בחברים שם, לאחר סיום ההופעה, ואמר דברים שלא הראו בשידור חי והיו חמורים מאוד ונוספו לכל המקרים הלא נעימים שקרו אתו כבר בימים לפני כן, אך בכל זאת - נראה לי שדבריו אתמול, שלאחר שיֵצֵא משם הוא יספר מה שקורה בבית, זה היה יותר מדי עבור ההפקה. תארי לך אדם שעובד במקום כלשהו ואומר קבל עם ועדה, בעוד "הבוס" שומע את הדברים, שכאשר יצא מן המקום, יספר דברים לא ראויים שקורים במקום העבודה, הרי מצב כזה, לרוב, גורר כעס מצד "הבוס", ולעיתים, עד כדי פיטורין.

מיק101

New member
מה שהיה אתמול, היה הקש ששבר....

ובקשר לאיומים ש"יספר מה שקורה בבית" - הוא כבר סיפר יש כאן לינק לכתבה בוואלה, אם לא תמצאי, אביא לך... ואני עדיין מסרבת להאמין שמישהו נבהל ממנו....

לואיזה7

New member
אכן כתבתי שזה היה הקש ששבר את גב ההפקה

והנה הציטוט מהכתבה בוואלה : "אך מאחורי הקלעים מצטיירת תמונה מורכבת הרבה יותר. לדברי גורמים בהפקה, ביטר השתולל הבוקר והתבטא בצורה חריפה במיוחד נגד התוכנית ומשתתפיה" . אז יש משהו בדברים ששערתי וכתבתי, עוד לפני שדברים אילו פורסמו בוואלה. הם לא נבהלו ממנו, אבל בהחלט דבריו על ההפקה לא נעמו לאוזניהם, ונראה לי שהכעיסו אותם מאוד וזה די מובן. אבי ביטר טעה שנכנס לשם ובעיקר ההפקה טעתה בשיתופו בתכנית.

מיק101

New member
אין ויכוח

ההנהלה נהגה, כפי שאני הייתי מתנהגת - סילקה מעליה אדם שמתנהג באלימות חד וחלק!!!! "ביטר השתולל הבוקר והתבטא בצורה חריפה במיוחד נגד התוכנית ומשתתפיה" - לא בבית ספרנו/ספרי/ספרם הלא תסכימי איתי, שאם שופט יראה הקלטה של התנהגותו של ביטר - פסיקתו תהיה לרעתו

לואיזה7

New member
אכן - אין ויכוח.

ביטר התנהג שלא כראוי, ואכן ההנהלה נהגה כפי שהייתה צריכה לנהוג. לרגע לא הצדקתי את התנהגותו של ביטר. האם ייתכן שהבנת שאני מצדיקה את ביטר ?! ממש לא. תיארתי רק עובדות שקרו אתמול וחלק מן האמירות שלו שראינו אתמול, ששברו את גב ההפקה והביאו לסילוקו. לילה טוב.

ההפקה תסלק תמיד רק את מי שמסתדר לה לסלק.

תהיי בטוחה שבתכנית שבה הרייטינג משחק תפקיד(נניח האח הגדול)לא יעיפו את מי שמביא רייטינג..גם אם יהיה האם אמא של האלימים. אני ממשיכה לטעון שההדחות החד צדדיות,מצד ההפקה,נעשות רק לאחר שנייר הלקמוס מראה שה
כבר לא מטיל ביצי זהב.(במיוחד באח הגדול).

מיק101

New member
לא יודעת

בכל מקרה, במדינה שנלחמת מדי יום ביומו באלימות אשר פשתה כאן ואין יום שלא קורה משהו במדינה שנערים צעירים שולפים סכינים בקלות בלתי נסבלת - אני מצדיקה את המעשה בפה מלא

זה כבר משהו אחר.

ד.א..היתה דווקא התנסחות אחת של אבי ביטר שהצדקתי אותו. כשאיגי אמרה:שיש שם כמה (שורש ז.ב.ל)והם "עוד ישלמו" ענה לה ביטר לאחר מכן:"אנחנו אמנים,אנחנו לא פושעים". במקרה הזה האמנתי לו והסכמתי עם דבריו. זה שהוא לא יודע להתנהג בין קבוצת אנשים,זה כבר סיפור אחר.

בוףברכה

New member
../images/Emo55.gifטר....רצה לעשות מאביבה ממולאים../images/Emo209.gif

היא הודחה... ,אז עבר לרוחמה.. ממנה רצה לעשות ...
...בתנור...(עופיון)... חארם.. היה..רעב
....

בוףברכה

New member
כי...את שומעת....../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

טלס...... .....שביטר לא יעקוץ..אותך...

../images/Emo12.gif

גם אני לא הייתי בשיעור הזה. בחיאת בוף,לוקח לי דם ויזע עד שאני כבר שולטת בחידון חמיצר שאתה מביא כאן
אז ככה לעשות לי?!לא יאה

למעלה