מה קרה אתמול עם הרוכב של USPS?

uphill

New member
מה קרה אתמול עם הרוכב של USPS?

מה קרה אתמול עם הרוכב של USPS שניתק מהקבוצה? הצליח לשרוד בטור?

צחי נ

New member
כן הא סיים ועלה עם שאר הקבוצה

לפודיום אבל ראיתם את הדמעות שלו הוא ממש מירר בבכי על זה שהוא איכזב את הקבוצה זה רק מראה כמה הדוורים הגיעו מוכנים מנטלית לקחת את לאנס לצהובה פעם ראשונה שאני רואה רוכב ממרר בבכי בגלל שאיכזב את קבוצתו (אני מקווה שבועז לא יכעס עלי שאני משתמש במילה אכזבה פעמיים באותו שרשור
)

aFish

New member
הקטע הקבוצתי שלהם היה ממש מרגש...

הבנאדם לא יכול היה להתנחם. הוא בכה ובכה והם חיבקו אותו בצורה מדהימה, מרגשת, ניחמו אותו והיה נראה שהם עושים הכל כדי שלא ישבר מזה בהמשך. לא יודע מה יגידו הציניקנים על כל הסיפור אבל לי זה ממש הגע ללב...זה ספורט בעיני

אריה אם לא קראת את הספר השני...

של לאנס. אז זה בדיוק אותו סיפור כמו שהיה עם לנדיס, בטור הראשון של לנדיס. פלויד לנדיס התפרק באחד הקטעים ולקח את זה ללב, וכל הקבוצה החזירה לו את הביטחון. היום פלויד לנדיס הוא אחד הפועלים הכי חשובים של לאנס, והוא מחזיר לו בריבית כפולה ומכופלת. USPS מזכירה לי מחלקה של גולני (מחלקת סיור, מסייעת 51 מרץ 7), הם ממש מאוחדים כמו שאנחנו ההיינו
.

לדעתי הוא ההסבר לכך שה- USPS

היו איטיים יחסית עד הצ'ק פוינט הראשון, ואז החליטו לא לחכות לו ולתת בגז...

arielven

New member
מי זה?השני מימין?נראה קצת שבור..

כולם בתמונה לובשים כבר נעלי הליכה וחולצה על החליפה ורק הוא נראה שרק עכשיו הוא סיים והצטרף אליהם חצי בוכה.

אם ראיתי טוב

אז שהיה קלוזאפ על הרוכבים בתאונה, הראו אותו דופק על הכיסא, מנסה לסדר את הגלגל ואז מרים יד לקרוא למישהו מהקבוצה או מהחברה של הגלגלים. ואני כמעט בתוח שראיתי שפשוף על הגרל שלו. כמה זה היה רציני? לא יודע, ולא נראה לי שזה היה, אבל זה כנראה פגע לו בטור במידה זו או אחרת

Mont Ventoux

New member
נובל

הוא נפל גם קודם, נדמה לי בקטע 1 (סה"כ לפחות 2 נפילות). הצרפתים טענו אתמול שהפוסטלים הוציאו אותו כי הוא עיקב את קצבם. אם לא היתה לו בעיה מכאנית או קשיים עקב פציעה, אלא יותר בעיה של אי התאמה (בגלל התרגשות?), זה אולי מסביר יותר את האכזבה שלו. בראיון שארמסטרונג נתן בסייקלינג ניוז לפני כמה ימים הוא סיפר שבאימונים הם היו צריכים ללמד אותו כיצד להמר את חוזקו ומהירותו למשיכות ממושכות יותר בחזית הרכבת ובמהירות נמוכה יותר. אבל יש עוד משהו אפעס אירוני בעניין נובל: לפי התיאור שמרקו ולו (פאסה) נתן ב-ס.ניוז למהלך הדברים בקטע 3, נובל הוא הרוכב שהתנגש עם מאיו בקדמת הפלוטון. נראה כי התנגשות זו היתה מקור הערימה. לוולו לא היה לאן לברוח והוא מצא את עצמו על בקבוק שבור בשוחה. קשה שלא לראות את האירוניה כשחושבים על איך מאיו הסתבך מזה.

למעלה