מה קרה היום בלוד ?

the buty

New member
מה קרה היום בלוד ?

מישהו יודע למה סגרו חצי עיר היום ?ניידות בכל מקום... חלק אמרו שראש הממשלה הגיע וחלק דברו על הריסות בתים לא חוקיים . מה באמת היה ?

מני05

New member
היום בלוד

לפני הבחירות צריך להראות שעושים משהו חיובי, בלוד ואני מברך אז החלו להרוס מבנים בילתי חוקיים. (שזה חלק מתוכנית ההבראה שלא בוצע) לדעתי הטעות הגדולה שההריסות מיתבצעות בסמוך לבחירות.(שזה בעוד חודשיים) מדוע לא להמתין עד אחרי הבחירות ולבצע את העבודה נקייה יותר. בכל המיגזרים ללא הפסקות.

zivsb

New member
מני05 אתה "גדול"../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif

zivsb

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחר ישיבת מועצה בלוד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

zivsb

New member
../images/Emo124.gifסדר היום מסווג../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

zivsb

New member
|נשיק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifתגובה לTHE BUTY

אני יכול לכתוב היום את הפרוטוקול אבל אני לא רוצה להרגיז את המנהל אני מתאפק אבל לך אהבתי אני מוכן לספר לך בפרטי או בחדר במלון הצ"ט מאוהב

the buty

New member
לא עושים - לא טוב , -

עושים , גם לא טוב. מה לעשות וראש העיר מכהן מספר חודשים וכל מה שהוא עושה , מטבע הדברים קרוב ליום הבחירות. . ואיך אפשר להרוס "נקי"?? חוץ מזה שההריסות מתקיימות מיום מינויו .וזה בהחלט מבורך.

zivsb

New member
../images/Emo23.gifאז בואי נעשה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

מני05

New member
ההריסות לא מתקיימות מיום מינויו

אם הוא היה הורס מיום מינויו ועד היום. היינו יודעים וקוראים בעיתונות המקומית ואולי בארצית. 2 חברי מועצה (ערבים)שפרשו מהקואליציה, לפני כשבועיים עקב ההריסות דהיינו שההריסות החלו לפני כחודש.

ג ו ב נ י

New member
צריך וחובה להרס כל מבנה לא חוקי

כל מבנה שנבנה שלא כחוק יהרס ובעליו יקנסו שבחי"ם יגורשו לוד עיר עברית

מני05

New member
|הדגש|כל מבנה שנבנה שלא כחוק צריך

לההרס אך לא מוזר שההריסות החלו רק לאחרונה? האם ימשכו אחרי הבחירות? ולא משנה מי בנה הן המיגזר היהודי או המיגזר הערבי.

zivsb

New member
תלוי מי יבחר../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif

the buty

New member
תקראו את הלינק שהוסיף הדרומי

יש שם כתבה על הצמדת מאבטחים לראש העיר עקב הריסות מבנים בלתי חוקיים ! והכתבה מיום 28/1/03 . על זה נאמר : טוב מראה עיניים ממשמע אזניים!!!!!

zivsb

New member
../images/Emo41.gifהדרומי חבל שזה לא נכון

זה היה ספין תקשורתי עשוי ע"י "איש פרסום" המידע היחדי נכון 55 שנה לשחרור לוד אולם התרבות ע"ש מקסים לוי ובוקר נפלא לKEES שקד וגם לך הדרומי

למעלה