מה קרה כאן ?? שוקולד אגוזים בחופש...???

roni250b

New member
ראית ? רק מסובבים רגע את הראש הצידה.....

ואנשים נעלמים... מתקרב הסתיו בוא נחשוב איך אנחנו מארגנים טיולונצ'יק לחבר'ה.

roni250b

New member
בטח...קל"ב...תמצא לי חצבים,חלמוניות,וסיתוניות

ואני מוכן...

דיווח מהשטח:

שוקולד מתכננת להרשם לאליפות אירופה באקסטרים

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif אז היא לקחה את העצה שלי ברצינות../images/Emo3.gif

שמחה בשבילה. זה כיףףףף!!!

w o m a n 10

New member
שתי חוויות שעברתי...

לפני פחות מחודש באוסטריה היפה. האחת ירידה במגלשה אלפינית. ירידה של 2.5 ק"מ בשיפועים חדים ובקטעי סללום.... התמונה צולמה על ידי בני ממרומי הרכבל שהוביל לנקודת ההתחלה. העלייה עצמה ברכבל הפתוח הייתה גם מפחידה. כשהייתי למעלה לא ידעתי להחליט מה מפחיד יותר? הירידה ברכבל או במגלשה?

פייטוש

New member
הבנתי שעם כיסוי עינים ,ובשפכטל אוספים שאריות

הומור שחור העיקר ליהנות.

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif כן, על זה חושבים...

ברכבל ובאירופאן ... במגלשה האלפינית עסוקים בהישרדות
נו טוב, לפחות בפעם הראשונה... בפעם השנייה יותר זורמים... אם הייתי עולה בפעם השלישית לבטח הייתי כבר לוקחת מצלמה ומצלמת און ליין...כמו שעשו ילדיי. יחי הנעורים

w o m a n 10

New member
אכן היה כיף...

היה זה טיול קצת שונה. הילדודס נתנו הפעם את הטון... התמקדנו באטרקציות ופחות בערים... וברוך השם , אטרקציות לא חסרות שם. מזל שהנוף היה חינם ובכל מקום.. כך שלא הייתה ברירה אלא להנות גם ממנו.
בגלל מזג האוויר ההפכפך.. בכל חודשי השנה... היה נבון לעשות שם טיול כוכב... כך שיכולנו לבחור בבוקר מה עושים ולאיזה כיוון נוסעים. בפעם הבאה שתסעי לכיוון אשלח איתך את ילדיי הם כבר יארגנו לך את סדר העדיפויות.. לא תפסידי כלום...
תודה על הטיפים שלך ושל שוקולד.. ניישם בטיול הבא

w o m a n 10

New member
החוויה השניה הייתה ... הנשר..

אירופאן. נתלים ברתמה למוט המחובר לכנפיים המחוברים לכבל. אם מרימים את הידיים ואת הרגליים קלות נותרים תלויים על המוט. אני לא העזתי... שיגידו תודה שעליתי בכלל 8-}

kdr

New member
חכו חכו מה יהיה פה כששוקולד תחזור

חצי מהדיסק בתפוז יתרוקן.

roni250b

New member
אפרופו בני דודים...

מה עונה בדואי כשאתה שואל אותו מה המרחק עד לכפר הסמוך...???

roni250b

New member
וואלה נכון...איך אתה יודע...??

היה לך קשר עם בדואים מתישהו...??? אולי בשרות הצבאי במקרה...??? אולי בדרום סיני במקרה...???

פייטוש

New member
הכל נכון

טוענים שכאשר הייתי צעיר וישבתי בקרבתם בתלבושת הנכונה ואכלתי עמם בשימוש של כף היד ,היה קשה להבדיל.דרום סיני זה לתיירים. כולל הזמנים שלפני שנסללה הדרך דרומה לשארם.

למעלה