מה קרה כאן
ח חדשה1022 New member 29/9/14 #2 בדאלקקקק זה מה שיש לך לאמר? והמילים רק רוצת לצאת ממך? קדימה... תחליפי מדים נראה לי שלא סתם את אוהבת כחול
בדאלקקקק זה מה שיש לך לאמר? והמילים רק רוצת לצאת ממך? קדימה... תחליפי מדים נראה לי שלא סתם את אוהבת כחול
O or1 New member 29/9/14 #4 כחדשה את יודעת די הרבה על העבר   מה שאת לא יודעת זה שהגעתי למסקנה ששחור מרזה והולם אותי יותר    
כחדשה את יודעת די הרבה על העבר   מה שאת לא יודעת זה שהגעתי למסקנה ששחור מרזה והולם אותי יותר    
א אורלילוי New member 29/9/14 #6 אכן מרזה הצבע השחור וגם הולם בעיקר כשהוא מבליט את הדברים היפים שיש מעבר לו <font>.</font> <font>את הצבע הכחול אפשר להשאיר במכבסה שם יהיה לו שימוש טוב יותר</font>
אכן מרזה הצבע השחור וגם הולם בעיקר כשהוא מבליט את הדברים היפים שיש מעבר לו <font>.</font> <font>את הצבע הכחול אפשר להשאיר במכבסה שם יהיה לו שימוש טוב יותר</font>
ח חדשה1022 New member 29/9/14 #8 אם הגעת למסקנה צריך לכבד רק בכל זאת איזה "תירוץ" משכנע לממלא מקום הבא וחוץ מזה איך קבעת שאני חדשה?
O or1 New member 30/9/14 #12 "תירוצים" זה לא אני   אני קבעתי נהפוכו מי קרא לעצמו חדשה 1022    
א אורלילוי New member 30/9/14 #13 חבורה של עליזים צומחת כאן שלא לדבר על כמה כוכבים שמתנצנצים כאן נו נקווה שהקן שהתרוקן אי פעם יתמלא מחדש
חבורה של עליזים צומחת כאן שלא לדבר על כמה כוכבים שמתנצנצים כאן נו נקווה שהקן שהתרוקן אי פעם יתמלא מחדש