מה קרה לאהבה?

ש ו נ י

New member
מה קרה לאהבה?../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

מה קרה לאהבה (ביצוע: מרב לוין ורמי פוקס מילים ולחן: מרב לוין) אנשים מדברים כמו תקליט כל אחד הוא כוכב כל אחת היא להיט החיים הטובים לא באים בעצמם נהר שזורם לא עוצר לעולם אל תהיה לי צדיק, אל תהיי לי תמימה העולם הוא עגול מעליו מצלמה יש בדרך הרבה אבנים נסתרות עינים גדולות וגלגול נשמות אתמול בלילה בטלוויזיה שוב ראיתי את הילדים רצים ברחובות בלי מטרה הנשמות הטהורות לבד במלחמה על הקיום על הנשימה לבד בלי אבא בלי אמא חיים במערה או על איזה עץ או במוסד או אצל איזה דוד נחמד בטלוויזה בלילה ישבתי ובכיתי על הילדה הבודדה אני לא נרדמת מה קרה לאהבה משתגע מול כולם והם בועטים, הברווזון המכוער בין כל הברווזים זה הברבור המשגע שרק צריך עוד זמן לחשוף בין הפצעים את נפש האומן זמן... אתמול בלילה שוב ראיתי את השופט המטומטם שולח הביתה איזה טרוריסט ילדים מחורבן איילי ההון יושבים בשקט כשהמדינה נחנקת, רק שהגל גבוה והוא יטביע את כולם.. אני לא נרדמת מה קרה לאהבה {קראתי היום חדשות שמעתי על עוד משהו שקרה עם מישהו שאני מכירה לא יודעת מה קורה אתנו ומה קרה לאהבה ש ו נ י}

ש ו נ י

New member
מלבד אהבה

מלבד אהבה ביצוע: ריטה מילים: צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין תשאיר את האור דולק בשבילי החושך הוא אוקינוס ריק ובודד ושירי הערש ששרה אמא שלי לימדו אותי שיש סיבות לפחד לך יש יד מאומנת לקלוע בול בין העיניים אצלי מתחת למיטה, בלילה העמוק יש חיה נושמת, מחכה עם ציפורניים חיה רעה זוכרת, שומרת על תינוק תראה, יותר ויותר אנשים יוצאים עם נשק לרחוב פגועים, מאחורי גדר של טירוף וגאווה צריך לפתוח, צריך לעשות משהו טוב מה יקל מלבד אהבה מה יש לנו מלבד אהבה תשאיר את האור דולק בשבילי החושך הוא אוקינוס ריק ובודד ושירי הערש ששרה אמא שלי לימדו אותי שיש סיבות לפחד מזמן אנחנו יחד, מכסים את העיניים אותה יתמות, אותו יאוש, אותו צמא אותה חיה רעה שנועצת ציפורניים בוא נחבק את התינוק, הוא בוכה שנשמע תראה, יותר ויותר אנשים... {לא מנסה לייאש פשוט ראיתי והתחברתי נכון, יש עוד דברים ברגע זה ממש מסיבות השמורות עמי, אישיות כלומר אני מרגישה כוחן וכוונתן של מילות השיר}

ש ו נ י

New member
../images/Emo23.gifWHAT THE WORLD NEEDS NOW

WHAT THE WORLD NEEDS NOW (hal david/burt bacharach) What the world needs now is love, sweet love It's the only thing that there's just too little of What the world needs now is love, sweet love No not just for some but for everyone Lord we don't need another mountain There are mountains and hillsides Enough to climb There are oceans and rivers Enough to cross. enough to last 'till the end of time What the world needs now is love, sweet love It's the only thing that there's just too little of What the world needs now is love, sweet love No not just for some but for everyone Lord we don't need another meadow There are corn fields and wheat fields Enough to grow There are sun beams and moon beams Enough to shine Oh listen lord if you want to know What the world needs now is love, sweet love It's the only thing that there's just too little of What the world needs now is love, sweet love No not just for some but for everyone What the world needs now is love, sweet love What the world needs now is love, sweet love What the world needs now is love, sweet love What the world needs now {כדי לסיים בנימה אופטימית
}

למעלה