מה קרה לאולטימייט פייטר לייב ??

elvis18

New member
מה קרה לאולטימייט פייטר לייב ??

http://mmajunkie.com/news/28480/the...sode-no-8-draws-series-worst-929k-viewers.mma

בשנה האחרונה האולטימייט פייטר לייב ברשת FX מציג רייטינג נמוך מכל העונות האחרות שהיו בספייק , אומנם כולם אומרים כולל דיינה שהם מרוצים , אבל בכל זאת ...

האם הבעיה היא המוצר ?
אולי כל הלייב הזה בכלל לא מתאים ..וזה הורס את התוכנית ?
האם ההתלהבות מהUFC יורדת?
או שזה עניין של הצרכן האמריקאי,והמוצר מעולה ,רק שימי שידור או כל מיני דברים כאלה מונעים את פריחתו ברייטיניג?

הרבה שאלות מעניינות עולות מתוך הרייטינג היורד של האולטימייט פייטר לייב , וגם בפייפרוויוז יש נחיתה במספרים
האם זאת חלק ממגמה או סתם מוצר גרוע כל האולטימייט פייטר לייב ?

בנימה אישית - אני מאוד נהנה מהעונה הזאת , אני ממילא רואה בחוזר ולא ישיר כי זה מול בלאטור ,אז אני לא נהנה כלכך מהיתרון בקרבות לייב , אבל אני חושב שהפורמט סבבה , למרו תשכל הכניסות של ג'ון אניק באמצע לכל מיני תדרוכי צופה קצת מעיבים על הקצב של התוכנית .. הא םבגלל זה התוכנית והמוצר ירד ? לי זאת לא סיבה מספקת ...אני נהנה מאוד ממנו , הקרבות איכותיים ברובם ויש גוד וויב מכולם

מה דעתכם ?

AmitNHB

New member
הפורמט של הלייב הוא כישלון חרוץ.

באמצע הפרק הראשון השתעממתי ומאז לא הצלחתי להביא את עצמי למסך לצפות.

elvis18

New member
מה לא אהבת בפורמט ?

במה זה היה לך שונה מהעונות הקודמות ? שפגם לך כלכך בהנאה...

AmitNHB

New member
ראיתי רק את הפרק הראשון והוא היה נראה כמו

ערב פייט נייט רגיל רק שלא הכרתי אף אחד אז לא היה אכפת לי. מאז לא הצלחתי להביא את עצמי למסך שוב, ככה זה שפרק הפתיחה כ"כ מאכזב. אין מה לעשות, בימים שהשוק כ"כ רווי, כשפלייאוף ה NBA התחיל, שהרולאן גארוס\ווימבלדון מתקרב ואליפות אירופה בכדורגל באופק, שלא לדבר על האלימפיאדה, צריך לסנן משהו...

למעלה