מה קרה לאנטרפרייז?? איפה ז´אן לוק?

The Exorcist

New member
מה קרה לאנטרפרייז?? איפה ז´אן לוק?

בכל המלחמה עוד לא ראו את האנטרפרייז נלחמת, מה עובר עליהם? מה שווה מלחמה בלי הספינת דגל של הפדרציה? פרק טוב היה...עכשיו נחכה למחר...

The Exorcist

New member
תן לי לנחש...

עדיין לא יראו את האנטרפרייז, הפדרציה וחברותיה ינצחו במלחמה, גול דוקט ישחרר את הפה-ריית´...אמ...באשיר או דאקס ימותו..

itstzar

New member
כנראה זא לא הייתה ה"אנטרפרייז"

אבל היו לפחות שתי חלליות מסוג גלקסי אבל לא הצלחתי לראות את השם, אז לך תדע אולי אחת מהן הייתה האנטרפרייז

Alex20

New member
האנטרפרייז מסוג גלאקסי כבר הושמדה!!

מה אתם לא עוקבים אחרי קו הזמן???

itstzar

New member
צודק, טעות שלי

כנראה שראיתי יותר מדי TNG בזמן האחרון התבלבל לי כל הלוח זמנים

The Exorcist

New member
אבל הגלקסי כבר לא חשובה...

אני מדבר על הE כמובן... למה לא רואים אותה? ולמה בחלל עמוק 9 לא מוזכרת המלחמה נגד הבורג? (זה אמור להיות כמעט מקביל אם אני זוכר נכון) ואיפה הוויג´ר בכל העניין? וקפטן קירק??? (טוב...נסחפתי...)

חלל עמוק 9 מתחילה במקום בו

נגמרת המלחמה בבורג. (הפרקים הראשונים של העונה הראשונה).

The Exorcist

New member
כנראה שחסר לי משהו בסדרה...

הא כן... לא ראיתי את הסרט שיצא אחרי דורות... תגידו, אתם רואים בביפ את הסדרה המקורית? שמתם לב שהיא לא ממש מעניינת מבחינת העלילה? (בכל פרק יש כמעט את אותה עלילה...) לפני שבוע בערך הראו את אחד הפרקי ניסיון, ספוק היחיד שנשאר מאותו פרק...

רגע רגע../images/Emo70.gif רגע../images/Emo70.gif רגע../images/Emo70.gif שאני ימות

אתה לא ראית את First Contact??? איך אתה חי עם עצמך? סרט המס"ב הטוב ביותר עד היום! מייד לרוץ לספריית הוידאו הקרובה למקום מגוריך ולראות לראות לראות! אני צפיתי בסרט פעמיים בקולנוע, ועוד כארבע-חמש פעמים על מסף ענק בהזדמנויות שונות, שלא לדבר על הקלטת שיש לי בבית. אם לא הבנתי נכון, וכן ראית את הסרט, התנצלותי הכנה. אבל אם לא ראית - זה הזמן! "They invade our space, and we fall back They assimilate entire worlds, and we fall back Not again! The line must be drawn here! This far, no further!"

S h a y 9 9 9

New member
זה לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הדפאיינט נמצאת בקרב על כדוה"א, והדפאיינט מתגלה לנו רק בעונה ה3 או 4 של DS9 ,בנוסף בעונות הראשונות של DS9 הם לובשים מדים עם צאוורון סגול וצבע יחידה על החולצה ובFIRST CONTACT כבר יש להם את המדים האפורים החדשים עם צבע היחידה בצווארון ובקצות השרוולים. ועוד משהו... לא הייתה מלחמה נגד הבורג! היה קרב נגד קוביית בורג אחת שהדרדר לכל מה שקרה בסרט FIRST CONTACT .

The Exorcist

New member
אבל לפי מה שאני זוכר מהספר...

וורף פיקד על הפיינאט והיא הושמדה בקרב.

S h a y 9 9 9

New member
אולי בספר היא הושמדה,

בסרט היא נפגעה רייקר:"צפה ללא שליטה אבל ניתנת להצלה, ספינה קטנה וקשוחה". וורף:"קטנה?!?"

The Exorcist

New member
צודק...צודק...

חבל שלא השמידו אותה... אני בכלל לא אוהב כאלה ספינות.. גלאקסי שולטות

Kickurass

New member
טעות בידיך!

תזכר חזק-חזק בסצינה שבו סיסקו מוציא את בנו מאולם ההולגרמות. כתוב בכתובית כזאתי "3 שנים לאחר מכן"- מלחמת הבורג שאישתו מתה בה. זה לא בדיוק מלחמה. רק פרק כפול מאוד טוב ב-TNG. איך זה מסתדר מבחינת קו הזמן? למה רק בגלל ראש השנה הבירות הפסיקו עם הדאחקות המיניות? שאל אנשים שזה מפריע להם.

S h a y 9 9 9

New member
אנחנו מדברים על 2 קרבות שונים

אני מדבר על הקרב על כדור הארץ נגד הבורג שהאנטרפרייז התצוותה לא להשתתף בו. (first contact) אתה מדבר על הקרב בוולף 359 (the best of both worlds) שבו פיקארד נחטף ע"י הבורג והפך ללוקיוטס -דרואיד של הבורג שאמור לגשר בין הבורג לאנושות כדי לעזור בהפיכת האנושות לבורג. יש בערך 5 שנים בין מקרה למקרה.

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo58.gif

2 מתוך 3 זה לא רע הם לא ימותו הם יצפו בויק שר שיר! וסיסקו יצטרף לנביאים בחור תועלת

למעלה