מה קרה לאתר נוסטלגיה ולתמיד ??

AxBattler

New member
מה קרה לאתר נוסטלגיה ולתמיד ??

הוא נפל בכתובת: oldies.4ever.cc והאתר שהחזיק אותו עד לא מזמן portan.co.il הוריד אותו מרשימת "האתרים השותפים". מישהו יודע מה קרה לו?

phoenix2000

New member
ואאלה, אז זה לא רק אצלי

הייתי בטוח שרק אצלי הוא לא עובד. הוא נפל כנראה כבר לפני כמה חודשים. מה גם שהמנהל של האתר התגייס כבר לצבא אז או שהוא הוריד אותו או שפשוט אין לו כבר זמן בשביל האתר.

AxBattler

New member
הבנתי.

באמת חבל. נראה שאתרים פרטיים בארץ פשוט לא מצליחים להתרומם..

I d a n a

New member
כבר מיושן...

Portan העיפו אותם נראה לי. דווקא לפי מה שהבנתי רוצים להעלות מחדש את האתר, אבל זה לא נראה ככה(זה כבר מספיק זמן לא קיים).

ET2k

New member
מה שקרה זה...

פורטן ביצעו איזשהוא שינוי באתר שגרם לעברית ב"נוסטלגיה ולתמיד" לא לפעול טוב.ניסינו לתקן את זה,אבל אז גילנו שאין לנו גישה לשרת.ניסינו לפנות לפורטן בכל הדרכים שאנחנו מכירים ולא הצלחנו ליצור איתם קשר.בסוף פורטן החליטו למחוק את האתר,ועד היום לא הצלחנו ליצור איתם קשר. כרגע לא ממש נראה שהאתר יחזור,למרות שיש לנו גיבוי שלו.הבעיה היא בעיקר של מציאת שרת מתאים.כרגע אין לי ולזבוב (המנהל השני) תקציב לזה.לכן האופציה היחידה היא ליצור קשר עם פורטן שוב פעם,וכמו שכבר כתבתי,האופציה הזו לא נראית אפשרית כרגע.

phoenix2000

New member
אה... ET, מה נשמע?

אתה בטח לא זוכר אותי (סביר שלא). פעם הכינוי שלי היה haimpotter2000 (גם בפורום של נוסטלגיה ולתמיד). הייתי חלק מה"מהפיכה" שגרמה לכם להעלות את המשחק WINWAR לאתר (למעשה אני העלתי אותו לשרתים של YAHOO בחלקים ונתתי לכם את הלינקים). בכל אופן, נחמד לשמוע ממך, אני באמת מקווה שהאתר יעלה שוב. דרך אגב, אם מישהו שם לב. האתר "מסע אל העבר", הפסיק להתעדכן כבר בערך מאז שהאתר "נוסטלגיה ולתמיד" נסגר (כנראה שהם חושבים שהם ניצחו ובגלל זה נגמרה להם המוטיבציה לעדכן), אבל הם ככל הנראה עסוקים יותר ב"רומולטור" שלהם.

AxBattler

New member
עידכון של משחק פעם ב 3 שבועות

זה מה שקורה ברומולטור, וזה HARDLY נחשב להשקיע. ודרך אגב, שרת טוב ומהיר עולה היום לא יותר מ 5 דולר בחודש. פחות מ 25 ש"ח. זה פחות ממה שעלה גליון של "פריק" בימים הטובים שלו.

I d a n a

New member
מה!

סליחה, אני מעדכן פעם בשבוע-וגם זה קצת קשה לי-כי אני עובד עכשיו ל-ב-ד! וב"מסע" גורדי לא הפסיק לעדכן, פשוט צריך קודם לתקן את כל המשחקים שלא עובדים(וזה הרבה!!).

AxBattler

New member
אוקיי.

קיבלתי ואני מתנצל. ודרך אגב, מישהו יודע מה קרה לפורום משחקי נוסטלגיה כאן בתפוז? לאן הוא נעלם?

XplowBoy

New member
טוב אני לא שמתי לב שהוא נעלם אבל...

זה ברור שזה בגלל שאף אחד לא רושם בפורום הזה... יש שם הודעה פעם בשבוע אז בטח תפוז הורידה את הפורום הזה

I d a n a

New member
קיבלתי את ההתנצלות

רק צריך לדעת שכשיש בן-אדם אחד-צריך למצוא אנשים שירשמו סיקורים(למרות שאני כתבתי כמה לבד, אבל אני לא ממש טוב בזה, וגם זה לא בדיוק הדבר שאני רוצה להשקיע את הזמן בו).

ET2k

New member
אני מתכוון לשרת גם למשחקים

יש לנו אומנם שרת אחד למשחקים,אבל הוא נופל ועולה כל הזמן.אנחנו חייבים למצוא שרת יציב עם מספיק מקום כדי שלא נצטרך לבזבז 50 אחוזים מהזמן על תיקון לינקים ותמונות.מדובר ביותר מGB של משחקים.

I d a n a

New member
כן...בטח...

אני בערך היחיד שעובד על רומולטור... למה להעלות ספקולציות שאתם יכולים לשאול אותי ישירות לגבי "מסע אל העבר"?

למעלה