מה קרה לבונן?

מה קרה לבונן?

אני לא יודע עד כמה אתם עוקבים אחרי העניין. אבל משהו מאוד מוזר קורה עם "תומי-גאן" הרוכב הבלגי הצעיר. הסיפור הרשמי, מספר שבונן קיבל קילקול קיבה בתחילת אוקטובר (כמה ימים לפני מרוץ הכביש בורונה), והוא פרש מאליפות העולם בגלל הקילקול קיבה. אולם מאז עברו כבר יותר משבועיים וחצי, בונן עדיין חולה. ובימים האחרונים הוא כבר אושפז בבית חולים. אתמול כבר פירסמו, שבונן עבר ניתוח שקשור לקילקול קיבה שלו. סיפור מוזר ומעט חשוד, סיפור שיש בו יותר פרטים נסתרים מאשר גלויים. מה הקשר בין קילקול קיבה לניתוח? איזה ניתוח הוא עבר (אין פרטים מלאים)?

צפרגול

New member
בכלל שמתי לב שרוכבים מקצוענים

מרבים לסבול מבעיות קיבה. גם אולריך למשל הפסיד אליפות עולם עקב בעיות קיבה. אכן חשוד. מעניין מה בתזונת הרוכבים או ב"תוספי התזונה" שלהם גורם ל"בעיות קיבה" כה רבות וקשות.

madcohen

New member
"קלקול קיבה"

התירוץ הנפוץ ביותר לפרישה מתחרות. מה שמעניין זה שזה בדרך כלל קורה לפני בדיקות סמים.

אבל במקרה של תום בונן באמת

היה לו קילקול קיבה. ולא נראה לי שמישהו היה עובר ניתוח רק כדי להתחמק מבדיקות סמים. הדימיון שלי מתפרע בגלל החוסר מידע שהגורמים המעורבים בסיפור מספקים, אני מאוד מקווה שאף אחד מהתסריטים שהרצתי בראש, לא יתממש בסופו של דבר.

cipo 1

New member
ציטוט מעיתון "לאשה" האחרון של אישתי

ממדור הבריאות : מונים את יתרונות חטיפי האנרגיה .... וגם חסרונות וקח כתוב: "חלק גדול מהחטיפים מכילים אחוז שומן גבוה מדי - עד עשרים אחוזי שומן ,שרובו שומן מוקשה ("טראנס").שומן מסוג זה מאריך אמנם את חיי המדף של החטיף, אך מזיק לבריאות . אז אולי טום בונן פשוט "ירד" על כמה אריזות של חטיפי אנרגיה
עודד

למעלה