מה קרה לבלוג של ליידיבאג??? הוא לא עובד לי!
L ladybug6 New member 8/11/13 #2 אוף, אני יודעת, יש איזו בעיה אבל אצלי הוא עולה אז אין לי איך להבין מה קרה עובדת על זה אם יש מתכון מסוים שאת צריכה תגידי לי ואשלח לך אותו
אוף, אני יודעת, יש איזו בעיה אבל אצלי הוא עולה אז אין לי איך להבין מה קרה עובדת על זה אם יש מתכון מסוים שאת צריכה תגידי לי ואשלח לך אותו
R RSPA New member 8/11/13 #4 האכסניה הקודמת של וורדפרס הרבה יותר אמינה. נראה לי שהבעיה היא במקום האיכסון של האתר. אולי תפני אליהם לברר מה קורה?
האכסניה הקודמת של וורדפרס הרבה יותר אמינה. נראה לי שהבעיה היא במקום האיכסון של האתר. אולי תפני אליהם לברר מה קורה?
L ladybug6 New member 8/11/13 #7 אבל זה יושב על שרת שלי אתה מצליח להכנס חלק מהזמן, או בכלל לא? אם לא - תוכל לנסות להכנס לאתר אוניקס (שבחתימה שלי) ולהגיד לי אם הוא עולה לך תקין?
אבל זה יושב על שרת שלי אתה מצליח להכנס חלק מהזמן, או בכלל לא? אם לא - תוכל לנסות להכנס לאתר אוניקס (שבחתימה שלי) ולהגיד לי אם הוא עולה לך תקין?
R RSPA New member 8/11/13 #11 אהה יש לך שרת בבית? בכל מקרה - בכל פעם שניסיתי לא עבד. גם לקישור של אוניקס. אגב, יתכן שלמי שכן עלה בחלק מהפעמים זה עלה מהקש שלו שטעון מגלישות קודמות לאתר.
אהה יש לך שרת בבית? בכל מקרה - בכל פעם שניסיתי לא עבד. גם לקישור של אוניקס. אגב, יתכן שלמי שכן עלה בחלק מהפעמים זה עלה מהקש שלו שטעון מגלישות קודמות לאתר.
L ladybug6 New member 8/11/13 #12 לא, הכוונה שזה שרת אחסון בתשלום ולא השרתים של וורדפרס.קום שאליהם אין גישה. יצרתי קשר עם חברת האחסון ואני מקווה שיטפלו בזה בהקדם. זה לא קשור לקש, בדקתי אצלי. זה משהו בשרת או ב-DNSים שלו שם שהשתבש. תודה לכולם בכל מקרה על העזרה בפענוח..
לא, הכוונה שזה שרת אחסון בתשלום ולא השרתים של וורדפרס.קום שאליהם אין גישה. יצרתי קשר עם חברת האחסון ואני מקווה שיטפלו בזה בהקדם. זה לא קשור לקש, בדקתי אצלי. זה משהו בשרת או ב-DNSים שלו שם שהשתבש. תודה לכולם בכל מקרה על העזרה בפענוח..