מה קרה לבנים ?!??!?!?!?!

מיטללל

New member
מה קרה לבנים ?!??!?!?!?!

האם עד כדי כך התדרדרתם !?!?!?!?! אם זה לא היה משעשע - זה היה מה זה עצוב. היום להנאתי הלכתי עם חברה בקניון אביב. לפתע איזה בחור בא אלינו ושאל אם הוא יכול "לגנוב דקה מזמננו", הסכמתי (זמני לא כזה יקר) ואז הוא אמר שחבר שלו אמר שהוא נראה הומו עם השיער הארוך (קצת גדול) ושאל אם זה נכון... חייכתי ושאלתי: "איך נראה הומו?", התחילה בנינו שיחה קצרה ומשעשעת ואז הוא אמר: "אז אחרי שסגרנו שאני לא.. אפשר ת'מספר שלך?" אחרי איזה שעה, המשכנו להסתובב ואיזה בחור בא ואמר לי: "היי את יכולה להזמין אותי לקפה?" (????) אמרתי ש "אהמ.. לא". והוא אמר שחבל והבטיח לי שיחה מעניינת. אמרתי שאין לי כסף ויאללה ביי. ואז הוא אמר: "אז טוב, שאני אזמין אותך?" מתוחכמים הזכרים של ימינו :) איך התחילו איתכם לאחרונה ?

לא יודע

הבחורה שהתחילה איתי אתמול לא הייתה ל כך מתוחכמת (וזה באמת בלשון המעטה)...

וואו, נראה שהציפה אותך היום קארמה

מאוד מיוחדת אם ככה התחילו איתך בישירות כזו שני אנשים תוך זמן כל כך קצר. חחח בטח התבאסה החברה שלך.... איתי בנים בזמן החארון לא ממש מתחיחלים, יש כמה ש רק רוצים לשכב איתי וזה ממש לא מצחיק ולא מובן ומעליב בעקרון אם אני אזכר במשהו ספציפי אני אספר(בקשר להתחלות..)

Cobe Anan

New member
ביום העצמאות...

דקלה ואני הסתובבנו בטיילת פה, באילת. קניתי לה פירסינג חדש (לפופיק) באחת הבאסטות, ואז דיברנו על זה שאת הפירסינג שלי (פיטמה) אין לי מה להחליף, כי זה עגיל כזה שפשוט משאירים כמו שהוא. בשלב מסויים הרמתי את החולצה וסובבתי אותו (דיברנו על זה שאם לא מחליפים, צריך לפחות להזיז את העגיל ולנקות את החור), ואז יש מאין, זינקה עלי המוכרת ושאלה אם אני צריך עזרה.. האמת- אני לא הבנתי שהיא מתחילה איתי, פשוט דקלה, שנדהמה מהחוצפה הפנתה את תשומת ליבי לעניין.. אגב, יש לי בעיה.. אין לי מושג מתי בנות מתחילות איתי, ומתי הן סתם נחמדות.. ומאחר שאני נעים לבריות, היה יוצא שאני מרגיש כאילו אני `משתף פעולה`, ועכשיו אני מתיידד עם בנות הכי מצחיק בעולם, בחוסר נוחות כזה, "רק שלא יחשבו שאני מפלרטט..." חחח...

הממממ.... הנה משהו חמוד...

אתמול איזה אחת אמרה לי שלא מיספרו אותה בזמן האחרון... והממ אה איזה אחת שישבה לידי באיזה מועדון והחזיקה שתיה ביד נתנה לי לשתות... המממ זהו... חוץ מזה.. עדיף להיות מקוריים תמיד לא מיטל...?? אגב איך נגמרו ההצעות...? שברת להם את הלב...??

Cobe Anan

New member
זה לא היה לך ברור...?

אחי, אם בגיל 24 עדיין נראה לך שאלה באמת דרכים טובות להתחיל עם בנות, אז או שאתה ממש מסתפק במועט, או שאתה נראה ממש ממש טוב... :))

המממ...

אני ... לא מסתפק במועט... ואני נראה טוב.. אבל לא ממש ממש ממש.... חוץ מזה כמובן שיש דרכים יותר נורמליות להתחיל עם בנות.. אבל מה רע בקצת מקוריות לפעמים... אני פעם התחלתי עם איזה אחת אחרי שביקשתי ממנה סיגריה ונתתי לה להדליק לי במצית שעושה זרם חשמלי כואב ביד... זה היה מצחיק... אז היא התבאסה עלי ולא נתנה לי טלפון... אז.. מישהוא מת...?

אני אתמול התחלתי עם משהי

היא עברה לידי ובאתי לה ביציאה תביאי לי את הטלפון שלך היא שאלה ככה ישר מאיפה אתה בן כמה אתה איך אתה מה אתה ישר טלפון אז עניתי לה בואי אני יגיד לך מה היה קורה אני הייתי שואל אותך איך קוראים לך ואת היית אומרת (ונותן לה לענות) ואז את היית שואלת איך קוראים לי והייתי אומר(השם שלי) והייתי שואל איפה את גרה והיית אומרת ( נותן לה לענות ) וככה אחרי רבע שעה של שיחה היית נותנת לי את הטלפון אז במקום כל התהליך הזה החלטתי לקצר תהליכים כי אני ממהר קצת ואמרתי שנדבר על זה על כוס קפה מה את אומרת? ווואלה היא זרמה ודווקא נראית טוב אשכנזיה אבל אני עוד בבלבלות עם חברה שלי אז אני מחכה לראות מה ייסגר עם הקשר שלנו אז בינתיים זה על סטנד ביי האמת שזה היה קטע כזה שחבר שלי אמר לי שאין מצב שאני מצליח להוציא ממנה טלפון עם המשפט הזה ואמרתי לו בוא תראה והוכחתי לו

זה היה ביום שישי לפני שבועיים../images/Emo67.gif

כן כן לפני שבועיים ....
ישבתי לי ביום שישי בפאב ושתיתי בירה להנאתי עם חברה שלי פתאום ניגש המלצר עושה לי "ערב טוב איך קוראים לך?" אז אמרתי לו ת'שם שלי "תרשי לי להגיד לך שהברמן מעוניין להכיר אותך הנה הוא שם והוא שלח אותי להביא לך משקה על חשבון ה
" אני כמובן הסתכלתי לכיוון הברמן והוא פשוט הפנה לי ת'גב
(לכו תבינו למה..)

מסכנה החברה שלך שלא התחילו איתה../images/Emo4.gif

תחשבי מה עבר עליה- כולם התחילו איתך
בכל מקרה, התחילו איתי בטלפון לפני כמה ימים, מישהו שהתקשר אליי בטעות, ניסה לקבוע דייט לאותו ערב, לא הצליח... not my cup of tea

pain is MY love

New member
לי דווקא קרה מקרה יותר מפחיד

אני וחברות שלי יצאנו מהנאפיס והלכנו לכיוון האוטו פתאום מאחורי אני רואה מכונית מתקרבת אלינו ובה יושבים שני ארקדי גיידמקים כאלה בחליפות יקרות, בני 35 מינימום ונראים כמו מאפיונרים.. ישר קלטתי שהם עומדים להציע לאחת מאיתנו להיות ה"שוגר דדי" שלה.. חיכיתי לראות מי זאת תהייה.. הפתעה! הנהג קרא לי להחליף איתי 2 מילים... הוא עוד אומר לי "אני בחור מנומס אני רק רוצה להחליף איתך כמה מילים...מתוך ניסמוס..." טוב עצרתי לידו הוא אמר לי "יש לי פה חבר, קוראים לו שמעון" ושמעון הגיידמק השני מחייך אליי בינתיים אז אמרתי לו "כן גם לי יש חבר, אומנם לא קוראים לו שמעון אבל הוא מחכה לי בבית. לילה טוב"

למעלה