מה קרה לגולאש ?
הקצב המליץ לי על בשר משובח לגולאש ואפילו חתך אותו לקוביות נאות. מצאתי מתכון באחד הפורומים באינטרנט וביצעתי את הכתוב שם בדקדקנות מדהימה, אבל התוצאה פשוט לא אכילה. הבשר קשה כמו אבנים והייתי רוצה לדעת אם ניתן להציל את העניין או להסב אותו למשהו אחר. אודה על כל רעיון, אחרת נישאר רעבים השבת (אתמול בערב יצאנו למסעדה בלית ברירה... ). אפרט את המתכון, למקרה שמישהו יעלה על הפאשלה: הזהבתי 2 בצל בשמן זית הכנסתי 1 ק"ג קוביות בשר לגולאש (משום מה לא היה בכלל שומן בו) וסגרתי מכל הכיוונים פיזרתי מעל: פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, קצת אבקת מרק עוף, קצת קטשופ והוספתי 8 שזיפים שחורים מיובשים ו-10 משמשים מיובשים. בחשתי היטב והוספתי כוס יין אדום יבש ולאחר רתיחה נתתי לזה להתבשל 3 שעות , כאשר אחת לחצי שעה בערך ערבבתי את היוצרות בסיר. הרוטב יצא טעים (קצת מתקתק מדי אולי) והבשר - פשוט לא אכיל. נראה אותכם פותרים לי את עוגמת הנפש ? תודה.
הקצב המליץ לי על בשר משובח לגולאש ואפילו חתך אותו לקוביות נאות. מצאתי מתכון באחד הפורומים באינטרנט וביצעתי את הכתוב שם בדקדקנות מדהימה, אבל התוצאה פשוט לא אכילה. הבשר קשה כמו אבנים והייתי רוצה לדעת אם ניתן להציל את העניין או להסב אותו למשהו אחר. אודה על כל רעיון, אחרת נישאר רעבים השבת (אתמול בערב יצאנו למסעדה בלית ברירה... ). אפרט את המתכון, למקרה שמישהו יעלה על הפאשלה: הזהבתי 2 בצל בשמן זית הכנסתי 1 ק"ג קוביות בשר לגולאש (משום מה לא היה בכלל שומן בו) וסגרתי מכל הכיוונים פיזרתי מעל: פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, קצת אבקת מרק עוף, קצת קטשופ והוספתי 8 שזיפים שחורים מיובשים ו-10 משמשים מיובשים. בחשתי היטב והוספתי כוס יין אדום יבש ולאחר רתיחה נתתי לזה להתבשל 3 שעות , כאשר אחת לחצי שעה בערך ערבבתי את היוצרות בסיר. הרוטב יצא טעים (קצת מתקתק מדי אולי) והבשר - פשוט לא אכיל. נראה אותכם פותרים לי את עוגמת הנפש ? תודה.