מה קרה לגרביונים השנה ? הם אפילו לא חד פעמיים

גאוי 7

New member
מה קרה לגרביונים השנה ? הם אפילו לא חד פעמיים

אני אוהבת המון שמלות, וגרביון בדרך כלל לא מחזיק אצלי עד סוף היום כלומר אפילו המילה חד פעמיים גדולה עליהם , אני קצת דתייה וחוץ מזה חולה על שמלות. מה דעתכן ? י שלי פה איזה 20 עם קרע, ולא ! לק ממש לא עוזר .

גאוי 7

New member
נ.ב. קניתי את כל האיכויות , זה תופס להכי איכו

הכי איכותיים מתנהגים כמו הכי פושטיים ...

פלוקה

New member
נכון../images/Emo88.gif

זה ממש מעצבן!! בעיקר שבסופר פארם נגמר המלאי ולא נשארו גרביונים במידה שלי!! לאחרונה גילית שם סוג עבה במיוחד (מהמותג של LIFE) הוא במבצע ואפילו היה במידה שלי! בהתחלה די התלבטתי כי הוא לא ממש במרקם עדין וחלק והוא נראה כמו גאטקס
אבל המחיר המצחיק של 15 ש"ח שכנע אותי, ולא התאכזבתי. הוא נצמד לגוף בצורה סקסית והוא עמיד מפני רכבות הוא ממש מחמיא מתחת לטוניקה/שמלה בקיצור רוצו מהר לפני שיגמר!

גרביונים של חורף קשה להרוס

כי הם מאד עבים ועמידים. יש לי במגירה 30 זוגות גרביוני חורף כולל מלפני עד אפילו 5-6 שנים והם שלמים לחלוטין. אני הולכת איתם כל הזמן, מכבסת וכו'. לא קורה להם כלום. הם לא ממקום מסויים. חלקם מהארץ, חלקם מחו"ל אבל רובם על הקצה הזול של הסקאלה. גרביוני קיץ דקיקים לעומת זאת נוטים להקרע. אני אף פעם לא קונה זולים אלא במחיר בינוני מה שנקרא, ותמיד מחזיקה ליתר בטחון עוד זוג בתיק. והכי חשוב - נורא להזהר ולהתנהל בעדינות.

גאוי 7

New member
אני קונה את הדקים 20 דנייר , אני בת 40+ --->

ולא יכולה ללכת עם דוגמאות צמריות ארוגות או סתם עבות טרנדיות , לכן נסכם : מן הסתם אני הפראיירית היחידה או בין הבודדות שגם אוהבות שמלות ( די קלאסיות הייתי אומרת, אבל לא של סבתות ! , פעם אצלם לכן , ) בחורף עם מגפיים , בלי להיות אפילו ממש דתייה וגם קונות להן גרביונים בצבע גוף או שחור שקוף וזה עולה לה לפחות בין 100 - 200 ש"ח לחודש ( 20 -25 לאחד סופרפארם, 9 שקל במכולת לא יותר גרוע מהם ) ) רק על הגרביונים .ומבלי להיות עשירה גדולה. השאלה אם זה שווה את זה . שאלה טובה !!! ואני בטוחה שזה מכוון - שום לבישה של גרביון לא הצליחה עד לסוף יום עבודה . בדוק . תמיד החלפתי לעוד זוג מהתיק באמצע היום . ביום שאמצא סטוק נורמלי של גרביונים נורמליים לא מתפוררים אני קונה 10 .

בין אטומים לדקים יש קשת רחבה

ובחורף אמורים לגרוב גרביונים 40 דניר אם אני לא טועה או יותר מזה. אחרת זה לא מוזר? אני מתכוונת שזה לא מתאים עם מגפיים ו/או שמלות חורפיות. שלא נדבר על קר... אני מצליחה לשמור גם על הדקיקים לפחות 2-3 לבישות. מעבר לזה אני לא מצפה שהם ישרדו. אגב הזולים שורדים כמו היקרים כך שלא הייתי משקיעה בגרביונים של קלווין קליין מתוך תקווה שהם יחזיקו יותר זמן מעמד...

נ.ב. ואיך זה קשור לגיל?

לא התכוונתי לאלו עם הדוגמאות הפרועות. יש מספיק גרביונים בצבעים רגועים או דוגמאות מתונות לחורף.

גאוי 7

New member
תראי הפקתי פה קצת לקחים... נפסיק לבזבז ככה

בחורף עד היום אהבתי אותם שקופים והרי בקיץ לא הולכים עם גרביונים בכלל . ה40 הם ממש אטומים ניסיתי פעם לא עם מגף אלא נעל עקב ויחד עם החצאית נראיתי כמו 100 שערים. אבל הפנמתי את כל העצות ואני אסע למשביר שם יש מבחר מצויין , ובאמת אקנה לי את ה40 דנייר כי חבל על הבזבוז הזה . הלבישות שלי לא שרדו כי עזר פה מגף נורא חתיכי אבל עם גימורים בולטים כמו קוצים..., שהאבזמים והריצ'רץ' שלו פרמו מבפנים כל דבר למרות שהגנתי על הגרביון עם היד, , הייתי אמורה לתפוס אותם מבפנים עם סלוטייפ ( מין פטנט כזה מצחיק ) אבל לא יישמתי את זה .

עוד רעיון שיעזור

לגרוב עוד זוג גרביים רגילים מעל הגרביונים. גם מחמם וגם מגן עליהם מפני המגף. לגבי גרביונים אטומים עם נעלי עקב - זה דוקא מראה מקסים שמאד אופנתי בשנתיים שלוש האחרונות. אני יודעת שבישראל זה לא ממש תפס אבל אולי אם תעשי סוויטצ' בראש תוכלי להתרגל לזה
(אני מצרפת פה 3 תמונות מהקטלוג של River Island)

candy77091

New member
אני תמיד שמה בחורף גרביון עם גרב שכולה

בתוך המגף גם יותר נעים לרגל, גם מחמם גם המגף לא פוגע בגרביון. נדיר מאוד שנקרע לי גרביון.

גאוי 7

New member
תודה

זה ברור שחייבים להתייעל עם ההוצאות הלא הגיוניות האלה ( מייצרים אותן לפעם 1 )

כמה טיפים לגביי גרביונים

1. כמו שאמרה מיס סקולטלנד, זה משהו שאני תמיד עושה, ללא קשר לעובי הגרביון - אני תמיד מעליהם לובשת גרביים רגילות נוספות שמונעות את השחיקה של הגרביונים בחלק של כף הרגל. הריי את הולכת עם מגף, אז לא רואים את הגרב שמעל. 2. אני בת 31 ויש לי גרביונים צבעוניים של חורף, עבים, וממש לא 40 דניר... אני לובשת 50-70 דניר (ככה זה הצבעוניים שאני קניתי) ויש לי אפילו כמה זוגות שהם 90 דניר (יש אגב באקססורייז בקניון איילון ורמת אביב, עולים 40 שקל זוג, 90 דניר, מעולות). 3. פטנט של אמא שלי - אם נניח יש לך שני זוגות זהים שכל אחד קרוע רק ברגל אחת, את יכולה לגזור את הרגל הקרועה מכל זוג והנה, יש לך זוג חדש....

lithopsia

New member
אני באופן אישי

נואשתי כבר מזמן מגרביונים- בייחוד כמי שמגדלת שני חתולים
. נורא עקרוני לך שהגרביונים יהיו חצי שקופים\ שקופים, או בצבע גוף? כי אם לא אני ממליצה בחום לעבור ל-leggings: גם אני מאוד אוהבת ללכת עם שמלות וחצאיות, וגם לי לא תמיד בא ללכת עם רגליים חשופות (בייחוד בחורף, מן הסתם). לשמחתי העונה ה-leggings (אני לא בטוחה איך לקרוא להם בעברית, כי זה לא בדיוק טייטס...) מאוד אופנתיים- כך שהמבחר, אפילו בארץ, סביר למדי. מה שכן- המחירים בארץ הפתיעו אותי בגובהם, כך שמדובר בהשקעה.

גאוי 7

New member
בהחלט עברתי ל40 דנ

אבל בתור מי שהולכת מוייט או חצי כזה לשים חצאית עם לגינגז נראה נורא , עם עקב ...

גאוי 7

New member
מוייט = מחוייט , לא ממש אלא מחוייט טוויסטי כז

כזה ובכלל שמלות זה נורא נשי , אני מסוגלת לשים בקור ובחורף מתחת לשמלה , איזה טייץ עד מעל הברך כדי שלא יהיה לי קר + מגף ממש ארוך, אבל שמלה - חייבת !

למעלה