מה קרה לו פתאום?!

gabi16

New member
מה קרה לו פתאום?!

עכשיו שאני חושב על זה, הוא לא נראה רע בכלל ב96,97. ופתאום הוא מופיע בשנת 2001 כאילו ב4 שנים האלה הפנים שלו עברו רעידת אדמה. אז מה קרה ב4 השנים האלה?

Mjj ten

New member
97-2002

צודק! הוא באמת התעוות בשנים האלו... ב- Blood On The Dance Floor הקליפ הוא נראה ממש מצויין (מקווה שבאמת ראית את הקליפ, כי הוא לא כלכך מפורסם). אבל אני אגיד לך מה אני חושב: ב-97 הוא כבר היה אחרי המון ניתוחים, ובשנים האחרונות הוא התחיל להזדקן בפנים, ולכן זה נראה מן עיוות כאילו הוא מתמוסס. מסקנה: אל תעשה יותר מ2-3 ניתוחים בכל החיים, אחרת זה נראה מעוות. נ.ב- הוא היא כל-כך יפה ב-87, אני לא מבין למה הוא המשיך עם הניתוחים, הוא היה צריך להישאר שחור ויפה........

gabi16

New member
לא עד כדי כך!

עברו רק 6 5 שנים מאז והבן אדם כולה בן 43 ועשו ממנו בן 73 לפחות. משהו ב4 שנים האלה קרו לו. כנראה עבר ניתוח לא יוצלח, או שפשוט צצו בעיות שאנו לא יודעים עלהם. בכל מיקרה, זה לא קשור רק להזדקנות בלבד. וכמו שאתה יודע, חילופי צבע העור שלו כבר לא היו תלויים בו. זו מחלה פיגמנטית נדירה.

AS2000

New member
זה הכל העור

לא לשכוח שכבר ב- 87 העור שלו התחיל להיות פחות כהה מאשר שנת 83

Mjj ten

New member
קסם...

נראה לי שעוד כמה שנים כבר לא יראו אותו, הוא יהיה כל כך לבן... מה שנורא בכל הניתוחים האלה זה שמרוב שהוא הוריד כבר אין לו תווי פנים, הכל אצלו סמלי. הוא נראה כמו מסכה של מייקל ג´קסון האמיתי... איך הייתי מת לראות אותו היום בלי בכלל ניתוחים... מעניין איך הוא היה נראה...

למעלה