מה קרה לילד שדיבר אל כוכבים. מנור|*
ה האחות הגדולה123 New member 27/6/11 #3 אהוד מנור ענק המשוררים בדורינו! ערוץ 24 מפתיע כל פעם מחדש./tapuzforum/images/Emo9.gif תמשיכו לפנק, לפנק בזמר העיברי היפה.
אהוד מנור ענק המשוררים בדורינו! ערוץ 24 מפתיע כל פעם מחדש./tapuzforum/images/Emo9.gif תמשיכו לפנק, לפנק בזמר העיברי היפה.
K katam New member 28/6/11 #5 ../images/Emo124.gif אחותי מחר יש שירי הלהקות הצבאיות איזה כיף. מייקל ישיר את "חופים" אדם ישיר את "הימים האחרים" - שיר מדהים בני את "פרחים בקנה" עוד שיר מדהים, אריק ישיר את "לצפון באהבה" והשאר אני לא זוכרת צריך להיום מקסים
../images/Emo124.gif אחותי מחר יש שירי הלהקות הצבאיות איזה כיף. מייקל ישיר את "חופים" אדם ישיר את "הימים האחרים" - שיר מדהים בני את "פרחים בקנה" עוד שיר מדהים, אריק ישיר את "לצפון באהבה" והשאר אני לא זוכרת צריך להיום מקסים
מ מיק101 New member 28/6/11 #6 ושוב אני לא אהיה פה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif באסה
ה האחות הגדולה123 New member 28/6/11 #7 ../images/Emo168.gif../images/Emo168.gifאני מתמוגגת מתוכנית לתוכנית!
K katam New member 27/6/11 #4 נתן כהן הוא המנצח שלי השירה שלו היא תענוג. בזמנו הערצתי את "הנשמות הטהורות" גם אני קוראת לערוץ 24 להמשיך לפנק אותנו עם המוסיקה העיברית היפה והטובה.
נתן כהן הוא המנצח שלי השירה שלו היא תענוג. בזמנו הערצתי את "הנשמות הטהורות" גם אני קוראת לערוץ 24 להמשיך לפנק אותנו עם המוסיקה העיברית היפה והטובה.