מה קרה לכם
מתי. מיד להיכנס...

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
מה קרה לכם ../images/Emo35.gif מתי. מיד להיכנס...

אני בשוק, אני בהלם, אני ה מ ו ם
לא האמנתי למראה עיניי, שילדה פשוטה, מסכנה ועלובה שלא שווה אפילו חצי מבט הצליחה כול כך להתגרות בכם ולעורר את זעמכם. לא הייתי שישי ( מהערב)- שבת ( עד הערב) בבית ולא היה מי שיישמור עליכם ( אתם מסתדרים מצויין ואני מת על כול אחד ואחד מכם
) ולצערי הפתעתם אותי מאוד... כשקראתי את ההודעה של ה- לא נגיד מי, פיהקתי... כאילו שיואו, ברבית ועוד כוסית
כאילו, דה כזה כאילו ועוד ערבוב הדמים שבה... בעעעעע, לא פלא שהיא ארסית... וגם אתם לא בדיוק הפגנתם בגרות ושלא נדבר על תרבות. הודעות כדוגמת מה שהיה צריך לא לראות כמו עיוורים... אשמח לתגובות ממי שמסכים איתי וגם ממי שחושב שהיה עליי להשאיר את השירשור עם תגובותיכם שהיו הולמות ביותר, לדעתו. והכי מה שעניין אותי במה היא כול כך עוררה אתכם
Настоящая ШВАБРА... אין אפילו במה לתפוס

l1zard

New member
לדעתי..

זאת הייתה דרך מסויימת להוציא קצת עצבים.. אולי דרך לא נחמדה אבל בכל זאת דרך....

vk3

New member
אולי...

אבל אם כבר אז אני מעדיף שנוציא זאת בשירשור מאורגן, אם אכן זה הגיע לרמה כזאת של עצבים וכעס.

bariska

New member
גמני לא היתי פה בימים האחרונים..

וגמני לא יודע ממש על מה מדובר..אבל מקווה שנרגעו הרוחות

ymz

New member
ואנחנו ממשיכים לבזבז זמן עליה?

טוב שמחקת את השרשור. לדעתי תוסיף הסבר על טרולים בפורומים שלכולם יהי ברור כיצד לנהוג במקרה של טרול נכנס לפורום. ד"א זה נכון שחוסמים להם גישה לפורום? ומה זה המשפט זאחרון שלך? "Настоящая ШВАБРА... אין אפילו במה לתפוס" לא במקום...

vk3

New member
כן, כן... הנוהלים ייפורסמו השבוע...

בעזרת השם
ומקבל את הערתך...

l1zard

New member
דרך אגב..

Настоящая ШВАБРА לא נחמד מצידך... כי אני רזיתי ונהייתי כמוה.. (וזה לא מרצוני החופשי)... טוף חפיף...

T i k t a k i t

New member
כן ...טוב...

כמות הקללות ברוסית שרצה באותו שרשור לא הייתה ברורה לי ...כולה טרולית.. סה"כ בד"כ מקובל "לא להאכיל טרולים",כלומר לא להגיב ולא להקפיץ... והם נעלמים

למעלה