מה קרה, למה אף אחד לא פה

הגר לי

New member
מה קרה, למה אף אחד לא פה ../images/Emo10.gif

איך יכולה להיות שממה כזאת בפורום הכי שווה בתפוז??
תראו איזה Wallpapers יפים מצאתי

הגר לי

New member
מוזר...התמונה לא עולה לי הוא שם לי

תמונה אחרת טוב אני אנסה יותר מאוחר בינתיים למי שלא קרא את הכתבה המדהימה ממגזין GQ - אני בטוחה שתופתעו ממה שיש לשאניה להגיד על עצמה....

הגר לי

New member
טוב יש לי בעיה

שום דבר לא עולה לי כמו שצריך, בכל אופן אני רואה אצלי תמונות אחרות. אולי אני אצליח לסדר את זה בינתיים תהנו ממה שיש

הגר לי

New member
קישור מצורף...

זה מאוד כבד אז אני אתן את הקישור לכתבה שפורסמה בפורום של שאניה. בבקשה:

m L m

New member
טוב...קראתי את הכתבה...

כן, כן. סיימתי רק עכשיו....כי לצערי אחרי שהתחלתי לקרוא התחיל לי עומס נוראי בעבודה
בכל אופן- לדעתי היא הייתה מאוד כנה. והמראיין שאל שאלות טובות! כל הקטע עם הסמים - זה קצת הרגיז איך הוא לא הפסיק לשאול אותה- כאילו הוא רצה שהיא תיפול ותגיד שהיא ניסתה פעם....ואתם יודעים מה? אני מאמינה לה שהיא לא ניסתה. כי לשאנייה שאנחנו מכירים זה לא מתאים. איזה יופי שהיא עכשיו בסיבוב הופעות במשך שנתיים - זה נותן מעט תקווה שנזכה לראות אותה בהזדמנות....(מצד שני - מאיזה תאריך הכתבה? אני חושבת שעברה שנה מאז...לא?) מישהו שם לב אם היא באמת ה"קדישה" שיר לקוראי GQ בפרקינסון? טוב, נראה לי שזה כל מה שיש לי להגיד כרגע...כמובן שאם אני אזכר בעוד אני אוסיף.

הגר לי

New member
היי מירי, אז ככה

הכתבה פורסמה במגאזין GQ ב- 2.8.03 - טרי טרי! לא שנה שעברה... כך שאפשר להיות אופטימים! אולי שאניה עוד תופיע פה...הלוואי. מה שהדהים אותי במיוחד היה שהיא אמרה שהיא לא רואה את עצמה כאשה יפה ושהיא לא נראית כמו סופיה לורן או סינדי קרופורד - מה היא התחלקה על השכל? מה היא משווה בכלל? אני לא מאמינה לרגע שהיא לא חושבת שהיא נראית טוב. שמחה שנהנית מהכתבה.

הגר לי

New member
גם שמתי את התמונות מהמגאזין

תסתכלי למטה...תמונות ממש יפות. (בכותרת תמונות חדשות ממגאזין GQ)

למעלה