מה קרה? למה דממת האלחוט?

ענתי44

New member
מה קרה? למה דממת האלחוט?

יש איזה כנס על אלצהיימר יש חלוקת חינם של אקסלון? מה? למה התחושה בפורום של עיר רפאים? השמיעו קול... גם אתה עישיו

ishabi

New member
לנו רק עכשיו התברר...

היי בפעם הראשונה בה שמעתי את המושג דמנציה היה בשבוע שעבר וזה הסביר את כל מה שאנחנו עוברים עם אבא שלי לאחרונה, ורק עכשיו אני מתחילה לקלוט את כל המשמעות, את נראית לי כל כך מבינה ובעניינים, אולי אוכל לשוחח איתך באופן אישי יותר למשל באמצעות האיימיילים? אני מרגישה כל כך אובדה , אין לי מושג מאיפה להתחיל ...

פנטזי1

New member
שלום ishabi וברוכה הבאה לפורום

כדי להקל עליך במקצת אני ממליצה לך להכנס לאתר של עמותת האלצהיימר ולקרוא שם על המחלה, הטיפול ,התרופות השונות וההמלצות השונות.כמו כן אפשר ללמוד מחברי הפורום ומנסיונם.

ענתי44

New member
ערב טוב

הסארתי במסר אישי את הדרכים שניתן להשיג אותי אל תהססי לפנות. ובינתיים אני מייעצת לך לקרוא פה בפורום ובקישורים. יש כאן מידע על המחלה ומה עושים והצטברות של החברה שיעזרו גם לכם. ענת

ishabi

New member
ענת

לצערי , המערכת לא מאפשרת לי להכנס ללינק -מסר האישי דרך האי מייל , (בעיית אבטחת מידע) אולי תוכלי לשלוח מסר לאי מייל: \[email protected] תודה אילנית

ענתי44

New member
אין לי מושג למה

אבל אני מנסה וללא הצלחה להתחבר אל המייל שרשמת ותוך שניות זה חוזר. אני לרשותך אם תצטרכי ולא ששכחתי אותך

למעלה