מה קרה למטוס?

efi2000

New member
מה קרה למטוס? ../images/Emo26.gif

קיר מחץ אותו... (כנראה מהסופה).

YHS

New member
שני טכנאים

החליטו שהם טייסים. לחצו על הגז במקום על הבלמים.....

אולי לא יכלו לעצור את המטוס

אם כמובן הייתה רוח חזקה או שלא הספיקו לעצור שהמרחק בין המטוס לבניין היה קרוב.

בחייכם ... זה האנגר

זה בסה"כ האנגר. ה"קיר" זאת דלת שעולה ומחולקת לחלקים המטוס עמד בפתח ומישהו לחץ בטעות על מתג סגירת ההאנגר. או שהדלת ניתקה מהמנוע שלה ונפלה, או שמערכת אוטומטית סגרה את ההאנגר בלי לשים לב שהכניסה חסומה (ברוב המקומות יש "עין אלקטורני" אבל רק קרוב לרצפה)

טוב טוב צודק

אתה צודק. אבל לא יכולת במקור לתת לינק עם עוד תמונות ו/או לומר שיש לך ידע נוסף? על בסיס התמונה הזאת בלבד, הניתוח שלי נשמע יותר סביר משלך (שנשמע כמו השערה, ולא מידע ספציפי על התאונה).

YHS

New member
ידעתי, חיפשתי, מצאתי, נתתי

אתה כבר מספיק גדול לדעת ש"סביר" זה לפעמים מילה מגונה בתעופה.

YHS

New member
עוד משהו

תסתכל טוב, תראה שהדלת לא במסילה. אם הדלת היתה נופלת, מן הסתם היתה נשארת במסילה וחותכת (לפחות קצת) את המטוס ונעצרת בו. ראה את החלק התחתון של הדלת, הכחול, הוא בגובה הרצפה.

מה עכשיו?

כבר אמרתי שאתה צודק. אתה מתעקש שלמעשה אפשר להבחין גם בתמונה המקורית שהדלת לא "נפלה" על המטוס? זאת חוכמה קטנה לראות עכשיו, עם יתר התמונות שהבאת. אבל שוב אתה צודק. מה אתה רוצה עוד? שאכתוב 100 פעם "לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר"? בבקשה, ה 10 הראשונים: לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר

YHS

New member
אוי נו בחייך. מה הבעיה?

אני מנסה להסביר איך ניתן להגיע למסקנה. לא רק בשבילך , יש כאן עוד אנשים בפורום. נין לראות זאת במונה הראשונה אם בוחנים ואתה ולא קופצים עם תשובה.

uri ba

New member
ילד ו"ילד" מספיק לריב

YHS זה לא הוגן לרמות.. מיקי, רואים שהוא נסע את תוך הדלת/קיר, בגלל שהדלת מוסטת (וכי הכנף עשתה חור בעמוד התומך בין שתי הדלתות) למה? ההימור הראשוני שלי היה טימטום.. מסתבר שצדקתי

uri ba

New member
רגע, רגע, רגע!!!

ה-"למה? ההימור הראשוני שלי היה טימטום" התייחס לשני המטומטמים במטוס ולא חלילה לאחד מכם!!

למעלה