מה עכשיו?
כבר אמרתי שאתה צודק. אתה מתעקש שלמעשה אפשר להבחין גם בתמונה המקורית שהדלת לא "נפלה" על המטוס? זאת חוכמה קטנה לראות עכשיו, עם יתר התמונות שהבאת. אבל שוב אתה צודק. מה אתה רוצה עוד? שאכתוב 100 פעם "לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר"? בבקשה, ה 10 הראשונים: לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר לא אתן הסבר אחר בפורום חובבי תעופה אם YHS כתב הסבר, גם אם הסברו לא כלל צידוק ונראה לי לא סביר