מה קרה למימשק???

עיניים

New member
מה קרה למימשק??? ../images/Emo10.gif

למה התגובות וההודעות לא נפתחות כמימים ימימה? פתאום זה נכנס להודעה נטו ועכשיו צבע ההודעה שנקראה - מתחלף לבהיר. זה רק אצלי או אצל כולם? אני לא אוהבת את זה
מגיייייי תעשי משו============================

בוק טוףףף עיניים וחק שמייח לכולם

גם !
אצלי הכל בסיידר ... המחשב עושה את שלו... לבינתיים - חמסה חמסה טפו טפו !!!

עיניים

New member
עכשיו גם שלי, חונה

נתתי לו קריצה במקום הנכון לפי הנחיות ברורות : "לינק - והכל מבריק" חג שמח בחזרה

שקדי הגברת שאלה

רק בקשר למחשףףףףף ! חק שמייח... ספר איך חוגגים אצלכם .. ואיך המצפרוח !!! אם בא לך... כמובן!!!! רפטודות !!!

שקדי

New member
ולמה לדעתך התכוון האדון????? ../images/Emo22.gif

אצלנו.....כלומר אצלי בעיקר הכל טופפפפפ אין חגיגות מיוחדות.בניתי סוכה לילדות ונדמה לי שהן לא דרכו שם אף פעם בעיקר נחים ואוכלים ומחכים לבאות מה שבטוח .....משעמם לא יהי בזמן הקרוב ותודי שבגילנו.....גם זה משו.............

גלי10

New member
למעלה

בסרגל הכחול תלחצי על הלינק "לתצוגה בעמוד זה" ויבוא לציונה גואל
בוקר טוף

magy

New member
אתמול, בגלל המלחמה

הוא התנהג אצלי משונה ....המכשף...... אבל....הרגעתי אותו.....עם שוקולד......וגלידה..... ישנתי הלילה....כאילו אין מלחמה בעולם.........

גלי10

New member
כשאני מרגיעה

את המכשף עם גלידה , אז בד"כ זה אומר שצריך להחליף מיקלדת אחורי זה.
בגלל זה אצלי הוא בדיאטה..אפילו לא מים

עיניים

New member
מגי, שכפ"ץ לקחת?

את מתקרבת לאזור א´.... ואני אעבור את החג ליד מחשב אחר... אבל אמרו לי שבמחשבים - אין מרחקים.

magy

New member
פרס אמר לי אתמול לא לדאוג..

לפחות , לא לכמה ימים.... לוקחת ספר.....כלי גילוח.....ובושם...... סתם.............. כל המדינה במצב פיצוצי...... לא שלחת לי דואר......עיניייייייייייייים........

magy

New member
בעוד שעה.....כבר יהיה מאוחר מדי

אצא לדרךךךך

עיניים

New member
בואי גלי, בואי גלי לי ../images/Emo39.gif

מיליון תודות ואחת לשנה הבאה ....... מאיפה צצת פתאום? כמה טוב שיש בנות שמבינות ב... מימשקים
ואני כבר חשבתי לבדוק את הדיאגנוזה של אטיוד 5.

magy

New member
עשיתי מה שגלי כתבה

אבל חשבתי שזה רק אצלי....פחדתי לתת עצות לאחרים שמא אחרבש להם את הממשק. הייתי מופתעת כזה קרה.....כנראה שזה קרה לכולם... חששתי מאד לעשות את מה שעשיתי......בלחיצה.... והבוקר...לא הבנתי מה הייתה הבעיה אצלך.....לא חשבתי שזה זהה לבעיה שהייתה לי..... העיקר שגלי הגיעה.....וזה נפתררררררררררררררררררררררררררר הפחד ממחשבים עדיין קיים אחרי כל כך הרבה שנים... כל שינוי קטן.....מכניס אותי ללחץץץץץץץץץץ אימיםםםםםםםםםםםםםם

למעלה