מה קרה למפגשי "מועדון ארוחת הבוקר?"

קרניר

New member
מה קרה למפגשי "מועדון ארוחת הבוקר?"

בנות איזור פרדס חנה - זיכרון יעקב, מי מרימה את הכפפה?

POOH*

New member
את יודעת שאת תמיד מוזמנת לכאן....

וגם כל שאר מי שרוצה... מתי שאתם רק רוצות... [ואם אנחנו בבית] אתן מוזמנות... POOH

חושחושה

New member
אנחנו עוברים בעוד 10 ימים לכרכור

אשמח להפגש איתכן אצלנו בחצר, רק קצת
נתארגן, ומיד אני שולחת מסרים לכל מי שמתחשק לה, היום הסתובבנו שם, ורשמנו את בננו בן ה8 לבית הספר, נורא נורא התרגשנו, אבל פתאום חטפתי מין פיק בירכיים: א. אין הסעות לבית הספר, מה שאומר שמהר מאוד אצטרך לחזור לנהוג, ויש לי המון פחדים, שבגללם לא נהגתי המון שנים. ב. פתאום נראה לי שקטטטטטטט מידי. ג. וסתם תירוצים, השינוי מפחיד אותי. רק רציתי להגיב, ולשתף.

מהר מאוד תהני מהשקט הזה

ותראי שסך הכל פרדס חנה - כרכור זה מרכז ואין שום בעיה להגיע לת"א או חיפה תוך 45 דקות. לאיזה בית ספר רשמת את הילד?

חושחושה

New member
היי, בוקר טוב, רשמנו את ירדן לבית

הספר בכרכור, ואכן אופניים זה משהו שעלה בדעתי, אני רוכבת מצוין!

יעל י

New member
היי לך

את השינוי שאת עושה אני עשיתי לפני 5 שנים מגבעתיים עברנו למושב ליד בנימינה הבן הגדול היה אז בכיתה ד' והקטן נכנס לגן טרום חובה במושב דרך אגב,גם לך כתושבת כרכור יש לך אפשרות לרשום את הבן לבי"ס של המושבים שלנו שזה בית ספר נהדר ונפלא ומאד מיוחד ואז כן יהיו לך הסעות. בכל אופן אין ספק שזהו פרק לא קל אבל כמסתגלים זה נהיה מאד נחמד וכייפי ולך יש אותנו כאן בפורום כיתרון שנפגש ותכירי ישר עוד אמהות באיזור. המון המון הצלחה

daldan

New member
ומה לגבי "קפה אחה"צ"?

בכל זאת לארוחת בוקר קצת קשה לנו להגיע ואנחנו לא רוצים לפספס עוד מפגשים

יעל י

New member
אז מה דעתכן אצלי ביום חמישי?

יש מרחבי דשא יש בריכה מפלסטיק לגדולים יותר בד"כ הבריזה אחה"צ טובה נס קפה קר/חם כוס גלידה אבטיח קר

יעל י

New member
ועוד איזה נוף...

מקפיצה אז מי מעוניינת יום חמישי אחה"צ מפגש באיזור בנימינה אפשר גם להביא ילדים גדולים יותר...

nonaa

New member
אבל היא אמרה עוד 10 ימים ...

או שהמפגש הוא ללא קשר ? יום חמישי הזה אין לי איך להגיע. אם יהיה לי איך להגיע .... אשמח גם לקבל את הפרטים. ו
במעבר !

ושוב מי שתוכל לאסוף אותי ואת הילדים

אשמח מאוד. חזרה - יוד יבוא - אבל לשם אני אשמח לטרמפ. קרניר מה קורה?

קרניר

New member
בהחלט מתכוונת לבוא!

מתאים בעיקר שכנראה לא אצליח להגיע לדיאדה בבוקר. מוכנה לקחת טרמפ מי שצריך, רק לבדוק עם פו שהיא לא מצטרפת אלי (בכל זאת היא הקבועה), מה שכן לא אוכל להשאר הרבה זמן. מחכה לפרטים לגבי שעה ולגבי מה להביא.

אז אולי דלדן או אדר יכלו לאסוף

אותנו? אדר אני מצפה לראות אותך, אולי אני בכלל מכירה אותך....

אדר שלי

New member
אני אשמח לאסוף אותך../images/Emo141.gif

רק שביום חמישי יש לנו שחיית תינוקות בקיסריה ומסיימים רק ב-17:30. אם זה לא מאוחר בשביל, אשמח.

למעלה