מה קרה לנו
{לא להכנס לחרדה מראש}

*יערית

New member
מה קרה לנו../images/Emo35.gif{לא להכנס לחרדה מראש}

זוכרים אותה? היא נכנסה בבקשת המלצות וטיפים, אחר כך זה המשיך להיות ..זה הסיפור שלה, אחר כך היא עדיין שיתפה אותנו הודות הילדה שהגיע לבקר והטיולים והחיבוקים והתמונות... ואז הילדה נסעה.... וזהו
לא שומעים יותר ממנה{בסדר אנימבינה אנשים עסוקים וכבר אין בעיות} ופתאום ניתקלתי בזה... מה אנחנו כבר לא נחשבים חברים
אנחנו לא יכולים לעזור ולתמוך
האם אנחנו תחנת ביניים
סתם היה לי קצת קשה לקרוא את זה במקום אחר...אחרי שאנחנו "נגענו" בה..והיא "נגעה" בנו...ואולי הכל בראש שלי בנילווה לרמת ההורמונים שלי

יעריתקה../images/Emo24.gifדווקא שלך זה יקרה?

תמיד אני לומדת ממך לקחת את עולם האינטרנט בערבון מוגבל והנה, את דווקא נפגעת קצת מכל הסיפור של דפנה. תראי, אנשים נכנסים ובאים, ופתאום הולכים למקום אחר, בדיוק כמו בחיים. נכון, זה פוגע. נתנו מהנשמה, הקשבנו, חיכינו לעדכונים, שמחנו איתה והנה, הלכה לדבר במקום אחר, אבל זה טבעם של אנשים גם בחיים וגם באינטרנט. את תמשיכי לתת מעצמך ולהיות מקסימה כמו תמיד. מי שיבחור לקטוף מפירותייך, ירוויח ומי שלא - הפסד שלו או שלה. את רגישה וחמודה,

*יערית

New member
תודה שחר אבל...

לא ניפגעת מעוברי אורח חלילה...ואולי זה היה עיניין של רגע ועכשיו זה עבר
היא כתבה כאן תקופה..בשעה שניזקקה...וגם עכשיו היא מבקשת עזרה מתוקף תפקידה מנהלת פורום הורים לתינוקות, אין לי בעיה עם זה... אבל למה לא לפנות גם אלינו? אולי יש לנו כאן גם דרך לעזור לאותה משפחה מסכנה מנתניה? למה שכחו אותנו בבית
על המילים שלך

יערית, שלחי לה מסר

והפני אותה לקישור הזה, אחרי שעוד אנשים יכתבו את דעתם. נראה מה היא תגיב. יכול להיות שיהיו לה תשובות. אולי לרוחנו ואולי לא. איך כתוב בתנ"ך? "נקרא לנערה ונשאל את פיה."
ועוד אחת

לא הייתי מייחסת לזה יותר מדי חשיבות

במיוחד באינטרנט, כשלא פוגשים את האנשים פנים אל פנים לא תמיד זוכרים. ואתן לך דוגמא: אם היית רוצה לשאול שאלה שקשורה לפריון, והיית נכנסת לפורום הריון לאחר טיפולים ושואלת, ואחרי זמן מה היית רוצה לחזור לנושא דומה - האם לא יתכן שהיית נכנסת לפורום הורים לאחר טיפולים או הורים בטיפולי פוריות ואפילו לא היית שמה לב שזה פורום אחר? אני חושבת שהיא זכרה שהיא התייעצה איתנו, אבל לא זכרה בדיוק איפה זה היה. אולי היא אפילו זכרה שהיינו מאוד נחמדים אליה וביקשה לחזור אלינו ובטעות נכנסה לפורום בנושא דומה. אם זה מאוד מציק לך, אולי תכתבי לה מסר אישי, תזכירי לה שבעבר התייעצה איתנו ותאמרי לה שנשמח לעזור. מעניין אותי מה היא תענה...

במבולינה, במבי יקרה

פעם כתבתי לרולן שכתבה כמוני, שזה סימן שיש לנו אותו שכל.... Great minds think alike ומה שלומך? איך האוזניים ואיך הקטנצ'יק? הוא הבריא או שעדיין חלשלושי?

rolan

New member
על זה כבר שאלתי...

רוצה להיות חבר של קבע?.... זוכרים את השרשור ההוא?... עם כל הבעיותיות שהיתה בו?... ובכן זו הבעיותיות, עם מי ולמה אנחנו מזדהים... לא, לא נעלבת, כבר הסברתי כמה פעמים מדוע, אך יודעת בבירור, שיש כאן אנשים שיש להם איזושהי תחושת הזדהות עם האנשים ויש כאלו שלא.... וזה ממש בסדר, יעריתקה יקירה, אל תתרגשי מזה, מי כמוך יודעת לסנן את התחושות הללו.... ועוד ידובר, ועוד יסופר בעניין רבות....

למעלה