מה קרה לפורום הזה

מה קרה לפורום הזה

עוד לא התאוששתם מסוף שבוע שעבר? או שתחילת השבוע קשה עליכם? איפה נעלמתם כולכם????????????? להתעורר......................

גברברת

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לך

אני באופן אישי מאמינה שכשאין משהו חכם להגיד עדיף לשתוק... וכפי הנראה אני לא יחידה המחזיקה באמונה זו. יום נפלא שיהיה לך

Sefy

New member
את הבחורה שתטפל בו ? ../images/Emo8.gif

נעמייה

New member
../images/Emo32.gif למשועממים

מפאת מצב עגום של שיעמום, השתעשעתי בענייני קויידש. להלן עשרת הדברות: 1. אנכי ה' אלוהיך 2. לא יהיה לך אלוהים אחרים על פני 3. לא תשא את שם ה' אלוהיך לשווא 4. זכור את יום השבת 5. כבד את אביך ואת אמך 6. לא תרצח 7. לא תגנוב 8. לא תנאף 9. לא תענה ברעך עד שקר 10. לא תחמוד אשת רעך לאחר חישוב קל וכמה הקלות עם עצמי, הגעתי לחמש דברות שאני לא מבצעת
יאללה תוציאו מחשבון, ותקתקו אותה

3-4....../images/Emo41.gif

דיברות אני לא מבצעת....יצא לפי החישובים. אבל אני בן אדם טוב...לא?!

דנטל

New member
מה זה דברות?

ולמה אני אמורה לעשות אותן? לגבי 7 - נראה לו (לאלוהים)??????? אני רומניה! מעולם לא רצחתי. מעולם לא נאפתי. מעולם לא חמדתי אשה. אני לא משקרת, אבל כשהייתי ילדה ובטעות האכלתי את הדגים למוות, שיקרתי להורים שלי שזה אח שלי עשה. אני רואה את המקרה באופן חמור. בקיצור, יצא 3. בשביל אפיקורסית זה המון אני חושבת.

Sefy

New member
אלוהים הקנאי

1 - אנכי ה אלוהיך - איזו מין דיברה זאת ?? דבילית לחלוטין!!! 2 - לא יהיה לך אלוהים אחרים על פני - זה אומר שיש אחרים ?
3 - לא תשא את שם ה' אלוהיך לשווא - 3 דיברות רק עליו, אגואיסט לא קטן! 4 - זכור את יום השבת (לקודשו!) - אוקי, זכרתי, מה הלאה ?
5 - כבד את אביך ואת אמך - או! סוף סוף דיברה רצינית! מקובל עלי!
6 - לא תרצח - בהחלט!
7 - לא תגנוב - מסכים!
8 - לא תנאף - כמובן!
9 - לא תענה ברעך עד שקר - מסכים לחלוטין!
10 -לא תחמוד אשת רעך - יכול לחמוד, רק שלא יעשה כלום!
אז המסקנה ? יש לנו אלוהים קנאי, אכזרי ואגואיסט שמפחד מאלוהים אחרים שיקחו את מקומו. קנאת פין אולי ? יכול להיות! אבל גם ככה אין לו בחורה! אז בעיקרון אני מסכים ומבצע 5 דיברות. אם לאלוהים הזה היה שכל, אז הוא היה מוריד את ה 3 עליו ושם משהו יותר הגיוני!

אהבתי.........

תזכירי לי מאיזה תוכנית זה? הלווווווווו להתעורר ניסיון אחרון......... עומד לי בקצה.......

למעלה