מה קרה לפורום?

מה קרה לפורום?../images/Emo35.gif

אין תנאים אין חברים? אפילו חגי שותק. אז פה יש קצת תנאים, היום נסתענו ל Flinders, עוד אתר לרכס. טסנו כשעה ברכס של 30 מטר וטיפסנו ל 100 מטר. היום טסתי על Moyes XT - גלשן ביניים ישן. מחר כנראה ניסע מערבה לאתר פנימי (inland). OK, I am tired looking for the letters. I had a conversation with Ido last night using the Skype. It is really excellent software where you can talk with no delay and better quality then phone and for free. What else can you ask? Just download www.skype.com to you computer and call a friend. Where is Moshe Galenti? I haven't heard from him for a long time. I just had Shabat dinner at a jewish family - we had Kneydalah soup and BBQ. Have a nice and fliable weekend David

חגי זיו

New member
דווקא הלכתי לגלוש היום .... בים !

ואללה היתה רוח 40 קמש ואפילו שאני לחלוטין לא בכושר (לגלישה בים ברוח חזקה צריכים שרירי ידיים חזקים ומאומנים) שרדתי שעתיים וחצי עם גלישה נטו של כ- 30-40 דקות.

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifThree sisters

למרות מזג האויר (החם-41 מעלות) נסענו צפונה לאתר נחמד, לא גבוה במיוחד. סטיבן רצה לטוס על ה XT אז אני שודרגתי ל FUN (onr surface . מספר גולשים ירדו למטה ונחתו בשדה הנחיתה הרשמי בירידה, כולם עם נזק מסויים. מספר גולשים עלו למרות הצירוסים שהחלו לכסות את השמיים. אני ממריא אחרון כרגיל ומגרד את הרכס ופתאום תרמיקה בריאה 4.5 קבוע למגבלת הגובה המקומית 4500 רגל, חזרה צפונה לכיוון השדה שם המגבלה גבוהה יותר ומטפס ל 5500. שעה טיסה מגיעה לסיומה ואני בפיינל - הרוח התחלפה וזה לא מוצא חן בעיני, 50 מטר מעל השדה ואני דוחה את הקץ ועולה שוב לגובה העמדה, גישה נוספת ואני על הקרקע, מנסה להרגיע את הפעימות. סטיבן עם צלע מכופפת וטרבור עם שפשוף מכוער בשוק. מחר אולי נטוס ברכס הדרומי. מקווה שהמז"א לפחות משאיר אתכם יותר מחוברים לפורום. מזכיר לכם שאפשר לתפוס אותי בMSN Messenger בשם david_gbi, או ב Skype בשם hgerby, או... בטלפון בשם David, במספר 0061427789995. 9 שעות קדימה.

amitceder

New member
אפשר לטוס ב3 האחיות?

וואלה לא ידעתי, כשהייתי שם לא ראיתי אפילו מאיפה אפשר להמריא, והכל גם מלא בעצים.

Yes, but

only those who are in Victoria. Not the blue mopuntains. This is the advantage going to fly with the locals עמית, שאלה לי אליך, ראה מסר אישי.

למעלה