מה קרה לפורום?

D o r o t h y

New member
נכון

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני עוברת משו שקצת קה לי להגדיר זה בא ליי ביטוי דווקא יותר בכיוון פיזי, אני מתעלפת ומאבדת הכרב בלי סיבה נראית לעיןם, אני עוברת כמה בירוריפ קרדיולוגיים ונוירולוגיים, בינתיים בלי תוצאות. זה גם משפיע על מצב הרוח.. לא יודעת מה עובר עלי.

שרית(^_^)

New member
אוי... ../images/Emo10.gif

עצוב לי לשמוע... אולי זה קשור ללחץ הדם הנמוך שלך ? או שזה כבר הסתדר ? המוגלובין נמוך ? KTV לא מספיק טוב ? זה קורה בזמן דיאליזה\מיד אחריה ? אני מקוה שיסתדר או לפחות הסיבה תתבהר בקרוב, כי חוסר הודאות והדאגה הרבה יותר קשה לפעמים מהתופעה עצמה... תחזיקי מעמד ותעדכני אותנו
אגב, קבענו תור לד"ר שמש בתחילת החודש הבא

שרית(^_^)

New member
ועוד "אגב" אחד...

בסוף הצלחנו להזמין את החופשה בטורקיה בחודש הבא. החלטנו שלמרות שביולי כבר מתחיל להיות שם חם ולח נורא, וכל עם ישראל ואישתו יהיו שם, והמחיר קצת יותר יקר... אנחנו ממש זקוקים לקצת פינוק ושינוי אוירה

Avraham F

New member
../images/Emo151.gif לדורית שלום,

שאלו מה שלום הפורום ואת מספרת על עצמך. נו אם כבר אז, אבחנה אי אפשר לתת ללא נתונים, אבל תשאירי לרופאים לעשות את העבודה. בכל מקרה, שתצאי מזה מהר ככל האפשר וטוב ככל שאפשר, מחכה (כמו שרית), לחדשות טובות, בריאות טובה יותר, אברהם
וכו'

ריס26

New member
גם אני מיחל

ומחכה לשמוע עידכונים חיובים ממך. רפואה שלימה.

שרית(^_^)

New member
דורית, השמיעי קול ../images/Emo124.gif

איך את מרגישה ? האם מתקדם משהו עם הבירור ? דואגים לך...

D o r o t h y

New member
עוד לא מתקדם כל כך

את יודעת איך זה קופת חולים.. אני מקוה שצלר נצליח לעשות קפיצה בכל זה. אים אני שונאצ להית כככה . הכל כבד לי. אבל יהיה בסדר, אני באמת מרגישה שדברים זזים ולא סם מטרטרים אותי.

למעלה