מה קרה לשירשור של עזמי??מוחה??

mike00

New member
מה קרה לשירשור של עזמי??מוחה??

אם אפשר לקבל תגובתך להעלמת השירשור??? לא פגעו באף אחד מהגולשים עד כמה שאני יודע.... אתה סתם מחבל בהנאה שלנו,היה שירשור מצחיק ואתה החלטת למחוק אותו ללא שום סיבה נראית לעין,אשמח אם תאיר את תשומת ליבי לסיבה שבגללה מחקת את כל ההודעות...

מוחמד5

New member
אהלן מייק

יכולת לשאול שאלה פשוטה , לאן נעלם השרשור, מבלי להוסיף לכך כל מני תבלינים . שרשור שמתחיל בקריאה לרצחתו והריגתו של מנהיג , גם אם הוא מנהיג לשעבר ושנוי במחלוקת , אזרח המדינה נחשבת לעבירה פלילית. חובתי המיידית וללא שום חשיבה או הרהור היא למחוק את ההודעה. צר לי שהרסתי לך את ההנאה.

mike00

New member
ספר את זה לפורום הומור שחור....

ולא הוספתי שום תבלין,בזה שאמרתי שאתה מחבל בהנאה שלנו לא סילפתי את האמת,חבל שאתה הורס במקום לעזור בבניה... וכמו ששנינו יודעים אלביס לא יחזור לארץ לעולם,הוא ברח כמו שפן ומסיבות שברורות לכולנו...

מוחמד5

New member
צר לי שחיבלתי בהנאה שלך.

ותודה על הערותיך. בתור מנהל פורום אין לי שתי ברירות ,הברירה היא אחת למחק .

mike00

New member
לפחות הגבת לתלונה שלי,אני אתנחם בזה....

ועכשיו ברשותך,למען אלה שלא הספיקו לראות,אני אחזור על התובנות של השירשור המחוק מבלי הבקשה של התאדותו מכבובדנו הדוקטור והזמר המהולל עזמי-שפני בשארה... קודם כל,גבירותי ורבותי קוראים נכבדים,אתם מוזמנים לקרוא את סיפורו האמיתי של הדוקטור המזמר..

mike00

New member
ומכיוון שהתפקיד של אלביס המנענע פרסלי תפוס

העברנו את אלביס לתפקיד הגניקולוג הממשש אחמד טיבי

mike00

New member
את דוקטור טיבי שאוהב לגעת העברנו לתפקיד

בוראט

mike00

New member
ואסור לשכוח

חיבוק לנלוש שזרקה פה מפרומים לאוויר כשחשבה שמאיימים עלי בכאפות

מוחמד5

New member
11.04 !!!

חלש ,חלש,חלש מאוד. הנה /www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=817&msgid=96792221 target=_blank>הראשון שחשף את האמת .
מה לעשות שיש לי מקורות מעולים, את הידיעה כבר קיבלתי בצהריים

mike00

New member
כתיבה פוריה,כשתחזור אולי תוכל לענות לי על

משהו שעלה בראשי.... איך זה שאת השירשור המדובר החלטת למחוק אבל כנפש אוריינטלית קראה למותו של גדעון,אזרח שחי במדינה ולא ברח ממנה לא עשית כלום?? האם קיימת מגמה של איפה ואיפה כאן אצלנו בפורום פלשתינאים אזרחי ישראל??אני מקווה שאני טועה,זה עלול להשאיר טעם מר אתה יודע.... כשהנפש המכושפת מפלסטין/פלשתין/פלסתין[או איך שלא כותבים את זה] מביעה פה דעות מכוערות שגם נוגדות את חוקי המדינה,כמו תמיכה באירגוני טרור או קריאה לרצח של אזרחי המדינה[כאלה שגולשים וגם כאלה שלא]אתה לא עושה כלום.... האם קיימת ביניכם קירבה משפחתית שאנחנו לא יודעים עליה??האם הנפש שייכת לחמולת אבו-מוחה ולא אמרת??

מוחמד5

New member
קבל

זה מה שהצלחתי לכתוב הערב. אגב !! אין בי כוונה לפגוע בראף אדם, אני מהראשונים שהיה להם את המכשיר הזה. ובהתיחסות לשאלתך , אם זכרוני אינו מטעה אותי אתה לא נכנת אז בפורום, ולא ראית מה היה. אם זכרוני אינו מטעה אותי. כל תלונה על הודעה מסוימת ,מקבלת ממני מענה .

mike00

New member
בתגובה לתגובתך לתגובתי...

אני לא רואה את הקשר בין נוכחותי בפורום לבין היותה פורעת חוק במדינת ישראל ששבה ותומכת באירגוני טרור בימים שאני לא נוכח בדיוק כמו שהיא תומכת בהם בימים שאני ישנו... את זה שהיא איחלה למותו של גדעון אני דווקא כן ראיתי,אמנם לא בשידור חי אבל קראתי את הודעתה המכוערת ביום שלמחרת.. וכמובן שעימך הסליחה על היותי עסוק בזמן האחרון,כפי שאתה רואה אני משתדל להגיע לפחות פעם ביום כדי לרשום את השטויות הפשיסטיות שלי על גבי הפורום שלך,אני מקווה שאתה לא כועס
בקשר לכתיבתך,אני מבטיח לקרוא את יצירתך מהערב ולחוות דעה בתחתית העמוד כמתבקש....

mike00

New member
ועוד חידודון קטנטן לסיום הערב הנהדר...

האם אתה בעצם מנסה לומר שאכפת את אותם החוקים כלפי נפש בדיוק כמו אלה שאכפת כלפי גדעון?? כי כפי שמצטייר בעיני,ומודה אני בפניך שראייתי היא כבר לא 6/6,שאתה נותן לנפש במה חופשית לשפוך רעל וארס ככל העולה על רוחה,ושוב,בניגוד לחוקי מדינת ישראל[שאם תרצה אביא לך קישור אליהם]....

למעלה