מה קרה ל- רוקדים ?

מה קרה ל- רוקדים ?

אני זוכר שלפני שנה הייתה חנות שכולה הייתה לנושא הריקודים ברחוב הארבעה בתל אביב אבל לפניי לא הרבה זמן טיילתי שם וראיתי שהחנות עברה קומה מיתחת לבניין מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה קרה לחנות ? וחבל שככה היא מתחילה להיעלם במקום להיתרחב ולשמח את העם בעת מצבו הקשה

נכון ששינינו "פאזה"

ובכל זאת הכל שריר וקיים. כל אחד יכול להיות חבר במועדון שלנו ולקבל את עיתון "רוקדים" לביתו + הנחות בקנייה (20% בקנייה דרך האתר באינטרנט) ומכאן תבין שכל המוצרים מפורטים באתר (לחיצה על כותרת הפורום הזה פותחת את אתר "רוקדים"). נכון שדברים השתנו. בגלל הבעיות עם חברות התקליטים הכל השתנה (בקרוב יש סיכוי שבית משפט יכפה הסדר שיאפשר מכירה מסודרת. בכל מקרה כבר 3 שנים מוצרינו נמכרים עם מדבקה הנרכשת בכסף רב מחברות התקליטים. כשיהיה הסדר עם גושפנקא של בית משפט הוא יפורסם בעיתון רוקדים ובפורום הזה) לצערי גם המצב בהרקדות ובחוגים מסביב אינו מאפשר יותר הפקה איכותית של קלטות וידאו ודיסקים. מחברי הריקודים והמדריכים הסובלים כמו הרוקדים מ"התפוצצות" מידע (כמות הריקודים) צריכים סיפוקים מידיים הבאים על חשבון האיכות וכך יוצאים לשוק הקלטות וידאו באיכות ירודה מהסטנדרט אליו הגענו ב"רוקדים" (בעיקר באיכות הלימוד של הריקודים, אבל גם בעיצוב האולם ואיכות הקלטות) וחמור יותר: הקלטות השירים על הדיסקים הינן מהרבה סיבות באיכות מביכה ובחיתוכים לא נכונים. מצטער שאינני יכול להשפיע כמו שרציתי וקיוויתי. כוחות השוק חזקים ממני.

תרשה לי לחזק אותכם !!!!!

אני באמת רוצה להגיד לכם שתצליחו ושיהיה לכם בהצלחה אני מקווה שתיפתחו עוד סניפים ברחבי הארץ ושיהו עוד חנויות כאלה לריקודים ברחבי הארץ בגלל שהריקוד הוא דבר מאוד רוחני שמשמח את הנפש גם שהיא עצובה ככה זה כתוב ב-קבלה ובכלל אני מאוד שמח לראות שישנה חנות כזאת ל-ריקודים שז דבר מאוד משמח גם שהמצב קשה אני רוצה לאחל לכם בהצלחה ומקווה שתיתרחבו ותיתפתחו עוד סניפים ברחבי הארץ

למעלה