מה קרה לtop of the pops?!?!?!

fight star

New member
מה קרה לtop of the pops?!?!?!

כבר איזה שלושה שבועות שלא שמים את טופ אוף דה פופס ב-bbc prime בשעה שזה אמור להיות משודר ואני לא רואה את זה בשום לוח שידורים... אני מתה!!! אני חייבת לראות! ובאסטד עוד מעט יופיעו שם!!! גרררר

fight star

New member
ולא נראה לי שכתוב באתר...

כאילו, יש לי את היטס אבל זה מבאססס....וגם לאחרונה שכן היה אז כל פעם זה היה שעה אחרת ונאלצתי לראות את זה ב12 וחצי בלילה כל שבת.. כי פיספסתי! bring TOP OF THE POPS back!!!

DesertRose7

New member
תמיד תבדקו!!

כי יש להם שלוש שעות אפשריות.. חמש ורבע שש ועשרים או.. שבע או שבכלל ין כמו בכמה שבועות האחרונים!!

DesertRose7

New member
גם אני שמתי לב!!

גם את הדבר היחיד שנשר לאלה שאין להם היטס (לי יש בל אני נחמדה לאחרים) לוקחים להם?! הם לא יכולים לעשות לנו את זה!! כבר כמה שבועות אין! זה שהם מחליפים כל שבוע שעה אחתץ.. סלחתי.. אבל זה... אי אפשר בלי טופ אוף דה פופ!!

fight star

New member
לכוול המכורות שלי! והמכורים אם יש..

הסתכלתי עכשיו בטיויגייד של הוט (בחח... הוט עאלק..) ויש TOTP בשבת בשבע באותו שבוע שבאסטד מופיעים!! יייפייי

DesertRose7

New member
יששששששששששששששששששש!

הגיע הזמן!! יש להם מזל.. כי הם לא שידרו את זה בשבועות שלא היה מי ידוע מה הופעות.. אבל חסר להם אם הם לא היו משדרים מתי שבאסטד/מקפליי.. זה לא היה נגמר טוב!!

13 u S t 3 D

New member
זה אומר יוםם שבת הזה יש באסטד!?!

כה?!?!!? כה?!?~?~~? כהההההההה?~!~?~?!??~?~?

fight star

New member
כן!!! חחחחח

איזה התרגשות... פשש אבל איזה באסה.. לאח הגדול שלי יש יומהולדת והולכים לחגוג לו.. בעע.. אני אפסיד!!!
(איזה רעה אני.. נמנמנם
)

fight star

New member
כן, אני יודעת אבלללל

אם באסטד מופיעים אז אני מעדיפה אם כבר לראות אותם פעמיים חחחח (מוכה, אמרתי?)

DesertRose7

New member
כשאת צודקת..

את צודקת!! אבל בשביל זה יש וידאו.. שנוכל לראות אותם הרבה הרבה הרבה פעמים אחרי!!

fight star

New member
חחחחחחחחח

(תגלי את זה לוידיאו+דיוידי האומלל שלי ש"טוען" שהוא מסוגל להקליט... לפי דעתי הקטע של וידיאו ודיוידי ביחד זה יותר מדי בשבילו..):)

fight star

New member
חחחח כמה שאת צודקת!!!

האמת שכל הבחורים שלי בלונדינים (החברות שלי אומרות שאני גזענית בלונדינים-מה שנשמע קצת מוזר אבל...)
לפי דעתי הוא צבע לכסף כדי שלא יעלו על הטמטום שלו... אבל זה לא ממש עבד

DesertRose7

New member
אוי...

הם יותר גרועים.. הצבועים האלה... חושבים שזה מכסה...אבל הם לא ידועים עד כמה הם טועים!! חחח.. זה תמיד מזכיר לי את הבדיחה: מה זה בלונדינית שצבעה? -אינטיליגנציה מלאכותית!! פחחחחחחחח... מצחיק!

למעלה