מה קרה
איפה כולם
נכנסתם לכוננות שלג

מה קרה../images/Emo35.gifאיפה כולם../images/Emo35.gifנכנסתם לכוננות שלג../images/Emo35.gif

שויי

New member
../images/Emo113.gif נכון רוניתי, איך ידעת?

יושבת אני ורועדת
הבית ספוג בעשן הרוח פנימה נכנסת הכפור מקפיא לי ת'יד. צריך לצלצל פעמיים ואז לחכות רגע קט כי אז נפתחות הדלתיים ואז נפגשים במבט צריך לצלצל פעמיים לבוא ולומר: "ערב טוב, נכנסתי אלייך בינתיים כיוון שעברתי ברחוב". אהה...שכחתי סיר תחת להבה בוערת
מזל שהבית לא נישרף. מרב חום, התחתית הכפולה של הסיר ניפרדה ממנו לעולמים וגם אני קברתי את הסיר כמו גוויה בשקית ניילון. לא פלא שאלה הדימויים שעולים בי, זה בגלל שהייתי במשמרת אצל סופי... אין עם מי לדבר... פתחנו כל החלונות מצפון ומדרום... בטח ייקח שבוע לאוורר את הפשלה.

../images/Emo57.gif מZל שנגמר- מה עם העשן../images/Emo35.gif הפסקת עישון

הריח לבטח ישאר לכמה ימים, איכסה

שויי

New member
../images/Emo108.gif מיצי, אני מתה על הניק שלך

דה ואני יושבים כאן עם דובונים
שמת לב שהטרולית לא מבזבזת עלי מילים חה-חה- חה.... לפחות שם כיביתי שריפות.

אחותי ...אני ה מ ו מ ה ../images/Emo2.gif למה רצית לשרוף את

המעוז
מזל שנגמר בלי מכבי אש

שויי

New member
פייפייה, מה המשמעות של שריפות לא מוצלחות

כי גם באולפן, לפני כמה ימים היתה שריפה.... דה כבר ראה את כל המוסיקות שלו עולות באש, הוא חזר מארוחת צהריים לאזעקה טלפונית של אחד השכנים, בקושי הצליח להיכנס לרחוב... סגרו את הרחוב... מכבי אש.... אמבולנסים.... צלמי עיתונות... ולבסוף זה היה רק פח שהעלה עשן
הריח כבר כמה ימים נישאר ומתנדף ממש לאט

א ר נ ה

New member
שלום לכולם!

פעם בשבוע הבוס שלי נוסע לתל-אביב, ובאותו היום - איזו חגיגה!!!! אני יכולה לצאת מהעבודה בזמן. אז מה היה לנו?? *סבתות חדשות מאזור הצפון - ספרו קצת על עצמכן! תושבי המרכז מהוים רוב בפורום, אני מחפשת שכניםםםםם *ביום שישי חגגנו לאימי יום הולדת 84. עמליה והוריה הגיעו, כמובן. ההורים בילו את זמנם במנוחה, ועמליה בילתה את זמנה במריחת פניה בכל האיפורים של סבתא, בסידור מחדש של כל התכשיטים, וברכיבה על גבי. אתמול הצלחתי לתקן רק חלק קטן מנזקי הצונאמי, הרוב ישאר למחר. * והשיניים
, אוי השיניים, כל יום שן אחרת מתחילה להתנקם בי
על לא עוול בכפי
כולי כואבת. כולם מוכנים ל
??

stp51

New member
איזה מזל שיום אחד בשבוע יש לך עבורנו, כי

ההפסד כולו שלנו

שלום לכולם אני כאן מה פיספתי? מצאתי הגיגים!!!

אצלי הכל בסדר אצלי הכל בסדר, אומר ולא אבוש עדיין עוד בכושר, בגוף וגם בראש. נו טוב, במותן ובברך כבר יש לי מסמרים, אם אתכופף בדרך – רואה קצת כוכבים. עם לחץ דם גבוה, עם חוט שדרה תפוס אבל למראית עין – אני מאה אחוז! הודות למדרסים בנעליים יוצא כל יום לטיול של שעתיים, מבקר חנויות, מבקר מכרים וחושב: להיות בריא זו מתת אלוהים. העיניים כבר לא כבעבר, זה נכון, ולא פעם בוגד בי גם הזיכרון. הגב קצת כפוף, הגרון קצת יבש, אבל איך אומרים החברה: זה מה שיש! ולמ רות קוצר הנשימה, אומר בלי היסוס' למראית עין אני מאה אחוז! החיים יפים אך חולפים במהי רות להביט לאחור, גורם קצת עצבות. הלכו חלפו אותן שנים – שע רות עוד על ראשי רדפתי נשים.... על אופניים גמאתי מרחקים בקלות לא הכרתי בכלל את המילה עייפות. עכשיו הזדקנתי והכל קצת כואב, נשים – לא בשבילי עם קוצב תחת הלב. אבל הרופא אומר כל הזמן בלי היסוס לא רק למראית עין – אתה מאה אחוז! להזדקן זה יפה – להיות זקן קצת פחות, ובעת לילה אני שואל את עצמי קושיות. בעיקר לאחר הורדת עדשות המגע, השיניים בכוס, ובלי מכשיר השמיעה. וכדי להירדם סופר עד אלפיים בסוף זה מצליח עם כדור או שניים ומהרהר על מחר עם טיפ טיפה היסוס האם באמת אני מאה אחוז?! אם מצא חן אשמח לתגובות......

א ר נ ה

New member
דליה../images/Emo189.gif, נראה יופי של שוק!!

בטיול שלי בארמניה בילינו יום שלם בשוק, ומאז חברתי לנסיעה מפנטזת על נסיעה נוספת, כדי לקנות קונטיינר מלא "פשפשים" ולמכור בארץ ברווח. נראה לי שאם היתה רואה את השוק הרומני, היתה מזילה ריר!!!!!

למעלה