מה קרן תוציא קודם

razpg

New member
מה קרן תוציא קודם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סינגל חדש
(כמו מירי מסיקה שלפני האלבום הוציאה 3 סינגלים.) או את האלבום
(כמו איה כורם שאחרי 2 סינגלים הוציאה אלבום.) להגיד לכם את האמת אני מעדיף שהיא תוציא קודם את האלבום
, ושזה יהיה מהר... כבר אין לי סבלנות

אני גם מקווה שדיסק

אבל אולי יהיה יותר חכם להוציא עוד סינגל מדהים כמו "זאת שבמקומי" או "על שפת הכנרת" נגיד..חחח ואז במקביל כמו שרינת אמרה להוציא את הדיסק ואח"כ לשחרר עוד כמה שירים

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכמו שאמרו כאן../images/Emo15.gif

2 המהממות לפניי.. כנראה יצא סינגל וקצת אחריו האלבום זה יותר חכם ככה בתוך כל ההתרגשות של סינגל חדש כשהיא כבר תהיה צרובה לאנשים במוח עם יותר משיר אחד (אא"ה עד אז כבר ישתלט על העולם) אז יהיה חכם להוציא את הדיסק

../images/Emo6.gif ישתלט על העולם ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיש לך ספק שזה ../images/Emo15.gif

יקרה
(חח טוב נו אולי המונחים שלי קצת מזכירים סדרה מנגה יפנית אבל אתם מבינים את הכוונה
)

MissPop

New member
לדעתי קודם סינגל נוסף

ואח"כ דיסק היא צריכה להיות קצת יותר מוכרת ממה שהיא היום כדי שהדיסק ימכר... לכן צריך עוד שיר שיתפוס את עין המאזינים בתחנות רדיו. אבל שוב, זה מאוד תלוי עד כמה "אם אלה החיים" יצליח ועד כמה יהיה ביקוש לדיסק.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא חושבת../images/Emo15.gif

ש"להיות קצת יותר מוכרת ממה שהיא היום" זאת הבעיה כאילו..אין אחד במדינה שלא מכיר אותה (אולי ההורים שלי..אבל את זה פתרנו ביצפאן) כל הקטע שלהוציא עוד סינגל לפני הדיסק זה צעד נכון מבחינת זה ש..צריך לעשות רעש סביב הדיסק ומה יותר טוב מלהוציא סינגל חדש

MissPop

New member
לזה התכוונתי

כדי למכור דיסק היא צריכה להיות מוכרת אבל זה יקרה אם יהיו שירים ברדיו שיהיו מוכרים....
אני לא חושבת שהיא עדיין במצב ש"אין אחד במדינה שלאמכיר אותה" אלא אם כן תגידי להם מה היא עשתה "כתבה למירי מסיקה שירים" ואז ידעו, התכוונתי שצריכים להכיר אותה כזמרת בפני עצמה וזה יקח כמה חודשים, לדעתי, זה לא נעשה בן לילה

למעלה