מה קשור באמת?! מה?!

מה קשור באמת?! מה?!

הפעם אני לא מסכים עם המבקרים, איך אני רוצה לדעת? ריבונו של עולם, מה קשור?! בין פינק פלויד לרדיוהיד ... מישהו יכול להסביר לי... אני שמעתי את הדיסק הכי טוב שלהם OK COMPUTER משנת 95 ובואנה זה לא מזכיר אפילו את פפ בשיט.. אני עצרתי את השמיעה ברצועה 8. מה הקשר באמת?! מישהו יכול להסביר לי... ועוד משהו, איזה יופי, פשוט ללקק את האצבעות, הביצוע של MOTHER LIVE IN BERLIN החומה כמובן... פשוט נהדר! מומלץ בחום! * * * * *. 5 כוכבים. כמובן שיש עוד אבל זה .. מה שנגע הכי הרבה ללבי... וכמובן איך אפשר בלי לפתוח דיון פה: הסגנון של פפ בPIPER מאוד מזכיר את החיפושיות, אבל מאוד במיוחד בתקופה ההיא 1967/ במיוחד רצועה 2. לא זוכר ואין לי כוח לחפש. מחר יהיה חם ומגניב , לא בצפון אבל! יום טוב לכולם!!!

האם סיד בארט......

הוציא דיסקים אחרי שחברי להקת פפ או המנהלים מי שזה לא יהיה חתך אותו?!?? ואם כן איך זה? איזה סגנון? איזה שירים? הרבה איזה'ים ומה'ים?! זה בשבילך ציפציפ1000 מהיהלום המשוגע(!)

היה שרשור על זה ממש לא מזמן

ושם פורטו כל אלבומיו של בארט. חפשו בעמודים הקודמים.

aviah

New member
אני עוד מתרגש מזה שיש פורום פפ

בעברית

itaikuskus

New member
למה אתה מתערב?

"זכותי להתערב כמו כל אחד בלה בלה" תחסוך ממני.

holo

New member
אני אתערב מתי שאני רוצה

אני לא חושב שאני צריך לשאול אותך כל כתבת הודעה בפורום

בתור מעריץ רדיוהד מושבע

אין קשר מוסיקאלית כל כך (חוץ מההשפעה של פינק פלויד על כלל המוסיקה). עוד דבר - ok computer אינו הדיסק הכי טוב שלהם, הוא פשוט בחירת הקהל. לגבי ההשוואה עצמה, נוטים להשוות את היכולת של רדיוהד להשתנות, לעשות מה בראש שלהם ולהישאר "אמיתיים" לזו של פינק פלויד. בנוסף....מרכיב נוסף בהשוואה הוא מורכבות העיבודים. אבל שוב....המוסיקה עצמה לא דומה.

למעלה