מה קשור??? הפורום

הוא קשור...

אממ.. הדורבנים זו להקה והיא קשורה אלינו כי אנחנו אוהבים אותה.. הפורום גם קשור אלינו כי אנחנו כותבים בו ואז הלהקה קשורה לפורום
הסבר מתמטי: a=b b=c מכאן ש.. c=d מקווה שהבנת

DesertRose7

New member
יצאת מזה יפה!!

חחחחחח... אחרת זה היה נראה ממש מטומטם! חחח..

DesertRose7

New member
נצל"ש!

לא רוצה לפתוח שירשור חדש!!! אבל... Im Back!!! For Good!! קראתי את כל מה שכתבתם בשלושה ימים האחרונים!!!!! מה קורה איתכם אנשים???????? מה חדש????????????? איך הולך????????? מה המצב?????????????????????? תעדכנו אותי בבקשה! מה הולך כאן.. היה לי כל כך כיף! 3 ימים רחוקים מכל העולם הזה.. במצע המדבר בשום מקום! כל כך הרבה שקט ועם זה כל כך הרבה שטויות וכיף! כמובן שהייתה גם חרישה על הדיסקמן עם -הדורבנים- ובדך, בהליכה כדי שלא ישעמם יותר מדי התחלנו לשיר כולם (לפחות הרוב) לבדוק לך ת,מנוע, אחלה בחלה, בהעדר זמיר ועוד ועוד.. כי היה כל כך קר ביום הראשון שהיינו חייבים משהו שיחמם אותנו!! פירוט נוסף באיסיקיו 321695283 והפעם אני מרשה לכל מי שאין לו אותי להוסיף אותי חופשי לרשימה שלו!

DesertRose7

New member
ושכחתי..

אביה- חןלה עליך! תודה שהתקשרת!!! עשית לי טוב על הלב!!! *נשיקות*

Peach 16

New member
גם אני חולה עלייך!

הפגת לי את השיעמום בשעור פיזיקה הזה שלא נגמר!!!!!!!

שחר מאמי חמודה כפרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח כפרה.. מצטערת שלא התקשרתי פשוט היו לי ימים ממש ממש לחוצים.. פרצו לי לבית וכאלה..
אבל את יודעת שאני מתה עלייך

אהה!! ../images/Emo24.gif

שחר!!!!!! אני ממש שמחה שנהנת!!! (סורי שלא התקשרתי או משהו פשוט אין לי איסיקיו פעיל...) ילדים בכתה שלך מכירים את השירים האלה? הבורים בכתה שלי מכירים רק את מה שהם "הוציאו" לרדיו...

DesertRose7

New member
תאמינו או לא..

יש הרבה שמכירים! ובכלל.. בכל השכבה שלי.. שזה 11 כיתות של בסביבות 37 ילדים בכיתה.. וזה כיף! אבל כמו בכל מקום יש את אלה שיורדים או אפילו יותר גרוע.. לא מכירים! וחבל.. אבל אז אני נכנסת לתמונה ותאמינו לי שאחרי מפגש איתי הם מכירים את כל המילים בעל פה!

../images/Emo6.gif

גם ביום שלישי שבאתי לשבט שלי היה שם מוזיקה, ופתאום הם שמו "לבדוק לך ת'מנוע"!!! וחצי מהשכב"ג ידעו את המילים...מזה שמחתי! (יש להם "שבוע שבט"- שבוע שהם ישנים וגרים רק בשבט- הימור שלי זה שמישהו הביא את כל הדיסקים שלו שביניהם היה את "קובי" המלך, והם נדלקו על השיר...)

Pagra Baleben

New member
../images/Emo80.gif

אח שלי התמכר לבהעדר זמיר ו90 אחוז מהחיים שלו זה בצופים.. ובכל מחנה קיץ הם שמים במחסן איזושהיא מערכת עם דיסק אחד שיש בו בערך שני שירים שהם טוחנים אותם כל המחנה קיץ אני מהמרת שהשנה זה יהיה בהעדר זמיר, ועוד איזה שיר של שלמה ארצי

אצלנו זה משהו מזרחי לאללה...

תמיד, אבל תמיד בוחרים בכוונה שיר מיזרחי סטייל "אתה תותח"...אבל יש סיכוי השנה למשהו של הדורבנים...אולי אפילו "לבדוק לך ת'מנוע"... שנה שעברה זה היה "אני לא זמין", אבל "יצאנו לרקוד" היה כל שניה אז הפכנו אותו לשיר המחנה הלא רשמי

אצלנו זה משהו מזרחי לאללה...

תמיד, אבל תמיד בוחרים בכוונה שיר מיזרחי סטייל "אתה תותח"...אבל יש סיכוי השנה למשהו של הדורבנים...אולי אפילו "לבדוק לך ת'מנוע"... שנה שעברה זה היה "אני לא זמין", אבל "יצאנו לרקוד" היה כל שניה אז הפכנו אותו לשיר המחנה הלא רשמי

אני לא אמורה לדעת את זה../images/Emo11.gif../images/Emo105.gif

אבל השנה אני יידע!!!!!!!!! ירדן, לפי השירים ששמעתי ששמו אני בספק שזה יהיה הדורבנים.... אולי זה יהיה איזה שיר כזה של האיש הזה שאמר למכוערת הזו בקליפ שתנשא לו! (נוו שמענו את זה באוטו של ירון) למרות שהשיר הזה כבר "פאסה"
לא נורא... אבל זה יהיה משו בסגנון ולא הדורבנים לצער כולנו..

למעלה