מה קשור??? לא קשור!!!

מה קשור??? לא קשור!!!../images/Emo3.gif

טוב מצ'עמם לי אבל ברמות בלתי נסבלות.. אז הכנתי לכם שאלון לקראת פסח כדיי שנתחיל להכיר אותכם טוב יותר חברים יקרים
ולכל מי שתוהה-לא!! הוא לא קשור למה קשור!!! אבל תענו ותהנו!!
שם: גיל: איזור מגורים: מזל: תאריך: צבע אהוב: סגנון לבוש אהוב: סגנון לבוש שבחיים לא תלבשו: מקום בילויי מועדף: דבר אהוב בפסח: דבר שנוא בפסח: דברים טובים שקרו בחודש האחרון: דברים טובים שקרו בשבוע האחרון: דברים טובים שאמורים לקרות בזמן הקרוב: ערוץ טלויזיה אהוב עליכם: תוכנית טלויזיה אהובה: באיזה שעה קמתם היום בבוקר? מידת הנעליים שלכם: חחחחחחחחחחח סתם סתם נסחפתי
מה אתם עושים עכשיו? איך השאלון? נהנתם? רוצים עוד שאלות? מאמינים לי שמספיק משעמם לי או שעדיין לא האמנתם? טוב אז מה שלומכם עכשיו? אוהבים אותי?
חחחחחחחחח חפרתי אה.. לא נורא.. יאללה תענו!!

עונה ראשונה נה נה נה נה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שם:
מעיין גיל:
19 איזור מגורים:
צפון מזל:
דלי תאריך:
10.2.88 צבע אהוב:
ורוד וגווניו סגנון לבוש אהוב:
סורטיבי וספורטאלגנט סגנון לבוש שבחיים לא תילבשו:
זרוק מידיי וקלאסי מידיי (מלמלות וכאלו) דבר אהוב בפסח:
ח=ו=פ=ש ואת ליל הסדר עם כל המשפחה דבר שנוא בפסח:
מצות בעעע כמו לאכול דיקטים.. והניקיון..
דברים טובים שקרו בחודש האחרון:
קיבלתי מלא אודשינים לדברים שונים דברים טובים שקרו בשבוע האחרון:
חברה שלי הכי טובה יצאה לחופש מהצבא דברים טובים שאמרוים לקרות בזמן הקרוב:
אמממ.. לא יודעת אבל מה שיהיה-שיהיה רק טוב ערוץ טלויזיה אהוב עליכם:
22 תוכנית טלויזיה אהובה:
הישראלים,מועדון לילה, ארץ נהדרת באיזה שעה קמתם היום בבוקר?
7:10 וזה גם כי העירו אותי
מה אתם עושים עכשיו?
עונה על השאלון הזה חח ומתפוררת משיעמום איך השאלון?
חופר... נהנתם?
ברור זה אני המצאתי חחחחחחחחח רוצים עוד שאלות?
לא זה גם ככה חופר מידיי מאמינים לי שמספיק משעמם לי או שעדיין לא האמנתם?
ב=ר=ו=ר טוב אז מה שלומכם עכשיו?
מצויין
אוהבים אותי?
הכי שבעולם!! אני חולה על עצמי!! מואההה לעצמי מעצמי

../images/Emo22.gif

אצלינו המרוקאים למשפט של מקודם יש המשך... זה הולך ככה: "אם אין אני לי... מי יחמיא לי.. וכשאני לעצמי-ווילי ווילי ווילי"...
חחחחחחחחח אגב-איזה עדה את??

שכחתי שתי שאלות

אז מקום בילויי מועדף -לונה פארק ת"א.. פשוט חולה על זה!!!
ומידת הנעליים שלי היא 36 חחחחחחח
מספר הת.ז שלי הוא
20...... חח עד פה טוב...

Effoliation

New member
ועכשיו אני :]

שם: דניאל גיל: 15 וחצי איזור מגורים:תל אביב מזל: קשת תאריך: 02.12.91 צבע אהוב: שחור כתום אדום סגנון לבוש אהוב:פריקי קשוח ואפל
חח אממ סתם.. הרבה שחור יאמי
סגנון לבוש שבחיים לא תלבשו: פקאצי |מתמפחד| מקום בילויי מועדף: קניון.. ז"א TNT :]] דבר אהוב בפסח: המממ מצה רטובה עם שוקולד דבר שנוא בפסח: שזה כה משמין והנקיונות.. דברים טובים שקרו בחודש האחרון: המממממ לא יודעת דברים טובים שקרו בשבוע האחרון: המממ הייתי במסע פסח והיה בנזונהה דברים טובים שאמורים לקרות בזמן הקרוב: המממממ אני הולכת לקניוןן חח סתםם ממ אני הולחכת לפגוש את כל מי שהתגעגעתי אליו ;( וללונה פארק :]] ערוץ טלויזיה אהוב עליכם: MTV לרוב תוכנית טלויזיה אהובה: זהות בדויה
באיזה שעה קמתם היום בבוקר? רבע לשמונה
התעוררתי לבד!!!! מידת הנעליים שלכם: 39... מה אתם עושים עכשיו? עונים על סקר, שומעים מוזיקה, מנסים לשכנע את חברתי לבוא איתי לקניון איך השאלון? סבבה :\ נהנתם? הנה זה מתחילל |מתאבד| רוצים עוד שאלות? לאא
מאמינים לי שמספיק משעמם לי או שעדיין לא האמנתם? מאמינים מאמיניםם
טוב אז מה שלומכם עכשיו? הכל טובב
אוהבים אותי? כן! |חסרסבלנות|

HaDaRoSh

New member
אני ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם: הדר
צבע אהוב: כחול סגנון לבוש אהוב: סטריט
חחחחחח סגנון לבוש שבחיים לא תלבשו: מיני וחולצות בטן וכול הדברים האלה
מקום בילויי מועדף: קניון גבעתיים/עזריאלי
דבר אהוב בפסח: המציות האלה
ררר דבר שנוא בפסח: כלום
דברים טובים שקרו בחודש האחרון: וואו יש מלא, במיוחד היומולדת שלי
דברים טובים שקרו בשבוע האחרון: פגשתי חברות עכשיו מהפורום בלאק אייד פיז
חחחח דברים טובים שאמורים לקרות בזמן הקרוב: וואו, לא משנה
ערוץ טלויזיה אהוב עליכם: MTV תוכנית טלויזיה אהובה: הישראלים והאלופה
באיזה שעה קמתם היום בבוקר? 7
אמא העירה אותי מידת הנעליים שלכם: חחחחחחחחחחח סתם סתם נסחפתי 41
מה אתם עושים עכשיו? מדברת במסנג'ר
איך השאלון? נחמד + נהנתם? כע רוצים עוד שאלות? שיהיה מאמינים לי שמספיק משעמם לי או שעדיין לא האמנתם?
טוב אז מה שלומכם עכשיו? עייפה אוהבים אותי? ברור
מה זהו?

מכרונסה

New member
אני =]

שם: רון גיל: 15 וחצי איזור מגורים: ת"א מזל: אריה תאריך: 19.8.91 צבע אהוב: כחול סגנון לבוש אהוב: זרוק רגיל כזה...ג'ינס וחולצה סגנון לבוש שבחיים לא תלבשו: פריקי מקום בילויי מועדף: אין דבר אהוב בפסח: מצות דבר שנוא בפסח: שאין לחם דברים טובים שקרו בחודש האחרון: לאדע דברים טובים שקרו בשבוע האחרון: לאדעע חח דברים טובים שאמורים לקרות בזמן הקרוב: אין לי שמץץץ..... ערוץ טלויזיה אהוב עליכם: 56 (ערוץ הספורט) תוכנית טלויזיה אהובה: הישראלים באיזה שעה קמתם היום בבוקר? 9 (היה לי השלמות בבצפר
) מידת הנעליים שלכם: חחחחחחחחחחח סתם סתם נסחפתי ..אממ 44 מה אתם עושים עכשיו? רואה טלויזיה ועונה על השאלון=] איך השאלון? נחמדוס נהנתם? יאפ רוצים עוד שאלות? חחחח לא! מאמינים לי שמספיק משעמם לי או שעדיין לא האמנתם? מאמין
טוב אז מה שלומכם עכשיו? סבבה מה איתך?
אוהבים אותי? מאודד=]]

ננמ

שם:דודי גיל:13 וחצי איזור מגורים:פ"ת מזל:בתולה תאריך:2.9.93 צבע אהוב:ירוק סגנון לבוש אהוב:יומיומי? סגנון לבוש שבחיים לא תלבשו:ממ גרנדיוזי מדי? מקום בילויי מועדף:עם חברים דבר אהוב בפסח:חופש! דבר שנוא בפסח:ש.ב! דברים טובים שקרו בחודש האחרון:ממ לא יודע דברים טובים שקרו בשבוע האחרון:חופש פסח! דברים טובים שאמורים לקרות בזמן הקרוב: ערוץ טלויזיה אהוב עליכם:MTV תוכנית טלויזיה אהובה:האלופה? באיזה שעה קמתם היום בבוקר?2 בצהריים, איזה בוקר. מידת הנעליים שלכם:40 חחחחחחחחחחח סתם סתם נסחפתי מה אתם עושים עכשיו?עונים איך השאלון?נהדר נהנתם?משו רוצים עוד שאלות?לא מאמינים לי שמספיק משעמם לי או שעדיין לא האמנתם?מאמינים. טוב אז מה שלומכם עכשיו?נהדר אוהבים אותי?בטח

עדנונית

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:עדן גיל:18 וחצי
איזור מגורים:מרכז מזל:מאזניים תאריך:28.9.88 צבע אהוב:תלוי במצב רוח
סגנון לבוש אהוב:ג'ינס וקפוצון{חורף} סגנון לבוש שבחיים לא תלבשו:פרחי מקום בילויי מועדף: חוץ מהבית? אמרולה{פאב} דבר אהוב בפסח:המשפחה דבר שנוא בפסח:האוכל דברים טובים שקרו בחודש האחרון:טיול צפון דברים טובים שקרו בשבוע האחרון:קניתי את הדיסק של ווסטלייף דברים טובים שאמורים לקרות בזמן הקרוב:סיום עבודה ערוץ טלויזיה אהוב עליכם:בלחץ רואה תוכנית טלויזיה אהובה:הישראלים והשיר שלנו באיזה שעה קמתם היום בבוקר?12 בד"כ במשך השבוע ב8 מידת הנעליים שלכם: חחחחחחחחחחח סתם סתם נסחפתי..
39 מה אתם עושים עכשיו?עונים על השאלון איך השאלון?נחמד נהנתם?יא רוצים עוד שאלות?יא מאמינים לי שמספיק משעמם לי או שעדיין לא האמנתם?מאמינים טוב אז מה שלומכם עכשיו?בסדר אוהבים אותי?מאוד

למעלה