מה ראיתי היום..

preguica

New member
מה ראיתי היום..

היום בצהריים אח שלי ראה ערוץ 6 והייתי לידו. היה איזה תחרות של שירה או משהו כזה ופתאום אני רואה שני קפואריסיטים מביאים סלטות וכאלה. למרות שהם עשו מין סולו כזה והם היו בתפקיד רקדנים רקדנים (כן... רקדנים) זה היה נחמד. מישהו ראה?

preguica

New member
עוד הפעם

אני ליד המחשב.. ואח שלי רואה טלוויזיה לידי פתאום אני שומע זום זום זום.. היו שם שני ילדים בתחרות כישרונות! חחחח איזה קטעים רואים קפוארה כבר בכל מקום זה נראה לי בשלוש משהו כזה

רויהלה

New member
צודק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה לא היה מהו אבל רק הפליקלק היא הכי יפה אל גם היה להם הרבה פשלות מה לא ?

jennie 00

New member
ראיתיייייייי

היה משהו בערןץ שש של מישיבחר לפסטיגל לא היה משהו..החברה של אבאדה היו הכי נורמליים לא משהו

BiAAcH

New member
כנראה...

שאחד מהקבוצה שלי הולך לפסטיגל, אחד ממש תותח, הוא עף לגבהים שאתם לא מאמינים, והוא מתאמן פחות משנתיים...

preguica

New member
נכון

זה באמת היה מגעיל.. אבל זה ילדים קטנים והם מתרגשים בטלוויזיה ואני באופן אישי לא יחפש קפוארה טובה בערוץ 6. זה סתם הצחיק אותי שבכל מקום אני רואה קפוארה

רויהלה

New member
כן אני ראיתי

למי אתה מיתקון לראשונים או לשנים או לשלישים מי עוד ראה ?

bantus69

New member
אני ראיתי../images/Emo70.gif

איכס היה גועל נפש..ויש להם ג'ינגה מגעילה אחו שרמוטה..

jennie 00

New member
../images/Emo110.gifאממממממ...

זה ניהיה קצת מציק
בסדר באופנה באופנה אבל מה שבאופנה זה המכנסיים והאקרובטיקה (של הקפוארה) ולא הקפוארה באמת בעעע
חוץ מזה שאני לעשות דברים ייחודים והקפוארה כבר הפכה למסחרית

Bantus

New member
מכנסי קפואירה-

כן, יש את כל התופסים טרמפים על הקפואירה שלובשים את המכנסיים בבית ספר וכולם מתלהבים מזה... לפני איזה חודש וחצי ראיתי איזה פריחה מי"א לובשת חולצה של הקבוצה שלנו, ושלא תבינו שזה היה סתם חולצה..זז היה חולצה של הבאטיזאדו שלנו. אז פניתי אליה, שאלתי אותה מאיפה החולצה והיא אמרה לי שהיא לא יודעת ושהיא הייתה אצלה בארון
באותו רגע אמרתי לה שאם היא תלבש את החולצה הזאת עוד פעם אחת אני אישית יכנס לה סטירה. כל זה היה לפני איזה חודש וחצי ככה, אולי קצת יותר. ומאז היא לא לבשה את החולצה

jennie 00

New member
../images/Emo70.gifמה את צודקת לגמרה../images/Emo70.gif_../images/Emo46.gif

וואי אני הייתי מזה מתעצבנת אולי אפילו נעלבת (טוב קצת הגזמתי ) אבל..רציני וואי מזהה

Bantus

New member
טחלס..זה מעליב...../images/Emo4.gif

יענו ועוד היא עושה "לא יודעת, בתם יש לי אותה" וזה לא סתם חולצה שכתוב קפואירה. זה חולצת באטיזאדו. אפילו אמרתי לה, וואי, יעני קצת כבוד, שאלתי אותה אם היא יודעת מה זה באטיזאדו, לא היה לה שמץ על כלום. דוגרי מעליב, ואחת מהקבוצה שלי היא חברה שלה והיא כזה וואי מגניב היא לובשת חוצה שלנו וזה. אמרתי לה, שהיא אפילו לא מבינה מה זה והיא סתם לובשת את זה. אז זאת שאיתי בקבוצה אמרה לי "אז מה". גם היא כמעט חטפה סטירה. ואת לא מגזימה, זה באמת מעליב שככה מתיחסים בזילזול לדברים שחשובים לאנשים אחרים..

jennie 00

New member
../images/Emo110.gifוווווואי זה כזה מציק

רק לראות מישהו עם מכנסי קפוארה זה מציק אס לראות מישהו עם חולצת הבטיזדו היית משתגעת
חוץ מזה איך זה הגיע אליה בכלל

Bantus

New member
היא אמרה ש-

היא אמרה שהיא לא יודעת, זה היה בארון שלה....וזה שדל הבאטיזאדו שהיה שנה שעברה, לא זה שהיה עכשיו לפני כמה חודשים... וגם לראות מכנס זה אוהו מציק, אז חולצת באטיזאדו..זה חימם אותי אחו שילינג.. וחברים שלי עושים לי "למה את עושה מזה כזה סיפור" אז אמרתי שיש דברים שאני שומרת עליהם כבוד ואנשים שמזלזלים בזה, זה מעצבן אותי...

jennie 00

New member
../images/Emo45.gifאני כ"כ מסכימה איתך....

זה די מעצבן אותי שהקפוארה הפכה להיות כ"כ מסחרית
נגיד שתגידי למישהו שאת עושה קפוארה הוא ישר יגיד:... 1תעשי סלטה 2יש לי גם מכנסי קפוארה איזה צבע לך יש בעעעעעעעעעעעעע מעצבן

למעלה