מה ראיתם לאחרונה ורטרוספקטיבה?

n i v1

New member
מה ראיתם לאחרונה ורטרוספקטיבה?

בימים האחרונים ראיתי הרבה סטר טרק. לפני שלושה ימים ראיתי את גירסת הבמאי של סטר טרק 2 (קאההההההההן) ואז ראיתי את סרט 3. שלשום ראיתי פרק של אנטרפרייז The shipment. הסרטים החזירו אותי אחורה, לימים בהם במדע בדיוני היו דיאלוגים בין שחקנים, אשכרה דיאלוגים ולא בריחה לאקשן חסר משמעות. כמו כן, הם החזירו אותי לימים בהם חללית היתה בנויה מפלסטיק ולא מפיקסלים, והרשו לי לומר לכם- עדיף פלסטיק. אפרופו סרט 3- מאד מאד הביך אותי שאוהורה קיבלה שם שורות כל כך קצרות כמו "אנטרפרייז לתחנת החלל X, עבור, אנטרפרייז לתחנת החלל X, האם שומעים, עבור". אלהים, היא עשתה קריירה מהשורות האלה, וזה היה כל כך מביך שזה כל מה שהא עשתה בסרטים, כי באמת, היא לא עשתה שום דבר אחר. ואם כבר סרטים ישנים- הסרטים, ממבט של שנים אחורה, פתאום הבהירו לי על כמה שנים אחורה מדובר, והם נראו לי כמו הסרטים הישנים של ג'יימס בונד, אבל זה לא גרע גרם אחד של הנאה וסיפוק מהסטר טרקיות של זה.

HyperNovA

New member
אוהורה

יש לה את הריקוד גם בסרט החמישי לא ? קטע גדול דווקא.
בכל מקרה, אחרי הקורס קצינים, נראה לי שאני אתחיל לראות TNG מחדש מתי שיצא לי. זו באמת סידרה שלא נגעתי בה בערך מגיל 7 (!) ושאני ממש מתגעגע אליה... יוצא לי מדי פעם לראות פרקים בודדים שלה, ואני כל פעם מחדש אוכל את עצמי כמה שהסדרה גאונית. אני אפילו לא אדבר על רמת המשחק והביצוע של הסדרה, אבל הסיפורים מאחוריי הפרקים פשוט גורמים לך לחשוב על החיים בצורות מדהימות. אני חושב שלמדתי הרבה מהחיים מהסדרה הזו כי היא באמת נוגעת בהכל, פילוסופיה, מדע, יחסים בינלאומיים (משה בשבילך
), יחסים בינאישיים, סוציולוגיה (ניב תקן אותי אם אני טועה
) ועוד מלא... פשוט סדרה גאונית. בלי קשר לטרק סיימתי לראות את כל בבילון 5 מחדש לפני שנה ככה שכנראה אחרי TNG בא לי DS9 עוד פעם.

למעלה