מה רבו מעשיך ה'
בוקר טוב ובריאות. עדיין לא אמרתי, אז בריאות בריאות והנאה מכול רגע.
אתמול היה לי יום עמוס במיוחד, בין היתר נפגשתי עם חברותיי לעממי לצהריים. הייתה אמורה לבוא אחת חדשה. התמהמה וחשבנו שכבר לא תבוא. לפתע נפתחת דלת בית הקפה ונכנסת אישה יפה מוכרת לי מאוד מאוד. קפצו כולם כולל אני,
זו את מלכה?? כן היא אמרה. הצביעה עליי ואמרה "אותך אני הרי מכירה ממועדון סמילנסקי" נכון נזכרתי, אנחנו לא יחד באף חוג משותף אבל החלפנו שיחה בארועים הכלליים של המועדון.
כולנו התרגשנו. היא היתה ילדת מוסד - היינו ניצולת שואה. ברגע שהיא אמרה שהיא מ"טרנסניציה" (סליחה על השיבוש) קפצתי ואמרתי שאמא של חברתי הטובה גם משם. (זו חברה בגיל בתי) מלכה ואני היינו ודאי בארועים משפחתיים משותפים אצל חברתי. תראו כמה שנים אני איתה באותו מועדון ולא ידענו שלמדנו יחד בעממי וגם שהיא בת דודה שלפאני אמא של חברתי שגם איתה אני מיודדת מאוד. כול כך התרגשתי, כול השולחן שלנו התרגש. הבטחנו להיפגש שוב בעתיד הקרוב.
חיוכון:
בחור נכנס לתוך פאב עם פנים עצובות
ואומר "תן לי בבקשה שתי מנות ויסקי כפול".
"הכל בסדר אצלך?", שואל הברמן.
"הכל לא בסדר", אומר הבחור,
"היום גיליתי שאחי הגדול הוא הומו".
שבוע עובר והבחור נכנס שוב.
"תן לי בבקשה שלוש מנות ויסקי כפול",
מבקש הבחור.
"מה הפעם?" שואל הברמן.
"אל תשאל", אומר הבחור,
"היום גיליתי שאבא שלי הוא הומו".
עוד שבוע עובר והבחור נכנס שוב.
הפעם הוא מבקש שתי מנות ויסקי כפול.
"איזו משפחה אתם?", שואל הברמן,
"אף אחד לא אוהב בחורות?"
"דווקא מסתבר שכן", אומר הבחור, "אחותי הקטנה".
יעלי

בוקר טוב ובריאות. עדיין לא אמרתי, אז בריאות בריאות והנאה מכול רגע.
אתמול היה לי יום עמוס במיוחד, בין היתר נפגשתי עם חברותיי לעממי לצהריים. הייתה אמורה לבוא אחת חדשה. התמהמה וחשבנו שכבר לא תבוא. לפתע נפתחת דלת בית הקפה ונכנסת אישה יפה מוכרת לי מאוד מאוד. קפצו כולם כולל אני,
זו את מלכה?? כן היא אמרה. הצביעה עליי ואמרה "אותך אני הרי מכירה ממועדון סמילנסקי" נכון נזכרתי, אנחנו לא יחד באף חוג משותף אבל החלפנו שיחה בארועים הכלליים של המועדון.
כולנו התרגשנו. היא היתה ילדת מוסד - היינו ניצולת שואה. ברגע שהיא אמרה שהיא מ"טרנסניציה" (סליחה על השיבוש) קפצתי ואמרתי שאמא של חברתי הטובה גם משם. (זו חברה בגיל בתי) מלכה ואני היינו ודאי בארועים משפחתיים משותפים אצל חברתי. תראו כמה שנים אני איתה באותו מועדון ולא ידענו שלמדנו יחד בעממי וגם שהיא בת דודה שלפאני אמא של חברתי שגם איתה אני מיודדת מאוד. כול כך התרגשתי, כול השולחן שלנו התרגש. הבטחנו להיפגש שוב בעתיד הקרוב.
חיוכון:

בחור נכנס לתוך פאב עם פנים עצובות
ואומר "תן לי בבקשה שתי מנות ויסקי כפול".
"הכל בסדר אצלך?", שואל הברמן.
"הכל לא בסדר", אומר הבחור,
"היום גיליתי שאחי הגדול הוא הומו".
שבוע עובר והבחור נכנס שוב.
"תן לי בבקשה שלוש מנות ויסקי כפול",
מבקש הבחור.
"מה הפעם?" שואל הברמן.
"אל תשאל", אומר הבחור,
"היום גיליתי שאבא שלי הוא הומו".
עוד שבוע עובר והבחור נכנס שוב.
הפעם הוא מבקש שתי מנות ויסקי כפול.
"איזו משפחה אתם?", שואל הברמן,
"אף אחד לא אוהב בחורות?"
"דווקא מסתבר שכן", אומר הבחור, "אחותי הקטנה".
יעלי