מה רצונו ומה פירוש של המילה הזאת..?

princesa4

New member
מה רצונו ומה פירוש של המילה הזאת..?

"להתחכך.." אז ככה אני הוזמנתי למסיבת שיחרור של חברה [אני משוחררת כבר 4 חודשים] ושם ראיתי לפתע מישהו שחיזר אחרריך עוד מימי הקורס ואח"כג גם שירתנו ביחד בבסיס ופחדתי שאין לי מה להציע לו ודחיתי אותו כל פעם. כל פעם הוא היה מביא בי כשעיניו מסתובבות ימינה שומאלה כלפיו ..היה מתח באיור ואכן הייתי דלוקה עליו אך מעולם לא קה ביננו כלום. היה בו משהו מעצבן שעוד יותר גרם לי לדחות את ההצעה של חברות ביננו .. הוא היה אומר לי כל פעם שאליי לעשות גבות ולמרוט את השפם שלי בטענה שאני כמו גבר [כבר התנשקתי עם 2 בחורים ולאף אחד מהם לא הבחין בשפם שלי..].. קיצר ההערות האלה גם כשהם בגדר העקיצה בלבד גרמו לי להרגיש שלא מגיע לו להיות חבר שלי , מכייון שאני לא צריכה להתפשר על הרצונות שלי למען אף גבר . קיצר אחרי שנה ו9 הוא התייאש ועכשיו יש לו חברה בקשר רציני . הוא גבוהה , היא נמוכה . הוא שמנמן -היא רזה. לא מתאימים מבחינה חיצונית. לא יודעת מה יש לי אבל אני מרגשיה שיש לי רגשות אליו . היא ילדה גדולה בת 22 חיילת בקבע . אני והיא היינו בקשר ידידותי טוב . כשראיתי אותו במסיבה ראיתי שהוא השמין והכל וזה עדיין לא הפריע לי וכשהוא ביקש שאני אתיישב לידו הייתי הכי מאושרת . את החברה שלו הוא השאיר בבית מרצונה כי היא לא יכלה להגיע מסיבה כלשהי. כמו תמיד , גם הפעם הוא הביט בי במשיכה כלפי ואף העיר לי על השפם שלי שבקושי רואים והרס הכל . הרשגתי שלמרות שיש לו חברה הוא נמשך אלי . קיצר פה ושם בסוף יצא לו לשאול אותי שאלה שלא הבנתי בידיוק .." בא לך להתחכך איתי.."? לא ממש הבנתי אותו ואפילו נלחצתי .. כל כך התעצבתי שהוא החבר שלה ושאין לי זכות לאהוב אותו כי הוא שלה ולא הייתי רוצה שלי בייו גונבים חבר , ולכן קצת הייתי מופנמת , שילבתי ידיים לחזה ואז הוא ביקש חיבוק וכשעניתי שאני לא רוצה אז הוא אמר לי שיתכן ולא נתראה עוד ושאני עדיף שאני אתן חיבוק לרגל החתונה שלו עם החברה [אני חושבת שהוא התלוצץ או שניסה לבדוק אם אני מקנאה] אמרתי לו כזה באדישות שיפה לו ואז הוא חיבק אותי חיבוק דוב חזק גם כשידיי היו שלובות לחזה ולא רציתי שהוא יבחין בזה שאני משתוקקת לאהבתו . זה היה מוזר .. הוא באמת היה מתייחס אלי יפה בבסיס והיה מפגין חיבה אך מעולם לא היה מתקשר ומעולם לא היה משיב לי באייסי ואני מאוד בררנית וזאת אחת הסיבות שדחיתי אותו. הוא ואני במרחק נסיעב של שעה ויש לו חברה שלדעתי הכי יפה בבסיס ומאוד מתוקה . לי תמיד היו גשות כלפיו אך מעולם לא הייתי מאוהבת בו . סטוץ לא מקובל עליי איתו אלא קשר רציני. לא מצליחה לפענח אותו ועדיין חושבת שאין לי מה להציע לו

למעלה