מה שאייבי לבשה היום... נכון זה נראה כמו המדים של פילאר?!!!
L LauraLF New member 18/1/04 #3 ומה הארנק הזה היה קשור?! ממש לא קשור לבגדים. אבל היא יפיפיה בכל מצב. היום שרי היתה נראית ממש דומה לי... חח. לפחות זה מה שאמרו לי....
ומה הארנק הזה היה קשור?! ממש לא קשור לבגדים. אבל היא יפיפיה בכל מצב. היום שרי היתה נראית ממש דומה לי... חח. לפחות זה מה שאמרו לי....
I I n n u e n d o New member 18/1/04 #4 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נכון זה באמת הזכיר את הבגדים שלה. אבל הבגד שהכי מצא חן בעיני היום היה המפה הכתומה שקיי וסימון לבשו
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נכון זה באמת הזכיר את הבגדים שלה. אבל הבגד שהכי מצא חן בעיני היום היה המפה הכתומה שקיי וסימון לבשו
B Bow Wow2004 New member 18/1/04 #5 SEV! והזוכה בתואר הבדיחה המצחיקה הכי לא מצחיקה של היום היא: תרזה לופז-פיצג'רלד עם הבדיחה: denial זה לא רק נהר במצריים... ח
SEV! והזוכה בתואר הבדיחה המצחיקה הכי לא מצחיקה של היום היא: תרזה לופז-פיצג'רלד עם הבדיחה: denial זה לא רק נהר במצריים... ח
I I n n u e n d o New member 18/1/04 #6 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif לא הבנתי את המשפט הזה גם בגרוש.
B Bow Wow2004 New member 19/1/04 #10 אני ינסה להסביר יש 'דינייל' - שזה הכחשה ויש 'דה נייל' שזה הנילוס (שנמצא במצרים) שאומרים את זה, זה נשמע אותו דבר אז תרזה באה ביציאה: דינייל זה לא רק נהר במצריים. בכל אופן זה לא ממש הצחיק...
אני ינסה להסביר יש 'דינייל' - שזה הכחשה ויש 'דה נייל' שזה הנילוס (שנמצא במצרים) שאומרים את זה, זה נשמע אותו דבר אז תרזה באה ביציאה: דינייל זה לא רק נהר במצריים. בכל אופן זה לא ממש הצחיק...